Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Focus ST vs. Astra OPC (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/37633-focus-st-vs-astra-opc.html)

robertinho 19-03-09 16:15

Re: Focus ST vs. Astra OPC

...amice traiesti prea mult din configuratoare...revino in viata reala...am vorbit de masini conduse de mine ale prietenilor mei si care au costat exact cat am spus...focusul st din reprezentanta(deci masina care se afla pe stock costa 31 mii)...deci altceva numai am de zis...si pana la urma care e problema ta? da, vreau 10 milioane de optiuni pe o masina pentru ca in 90% din cazuri stau bara la bara in trafic si prefer sa ma simt confortabil si sa dispun de cat mai multe gadgeturi decat sa am o masina cu mult mai rapida si mai ieftina dar fara dotari cu care sa stau la aceleasi cozi...

zapinstein 19-03-09 16:29

Intrebare pentru robertinho: in trafic ce ai putea face intr-un S3 si nu poti faci intr-un ST ?

bogdan_wrc 19-03-09 16:30

sa simti recaro sau scoica sub fund :))))))) sa atingi bordu....sa... din astea...fetishuri din astea... hahah

robertinho 19-03-09 16:32

...nu vad legatura..vorbeam de numarul de optiuni dintr-o masina oricare ar fi masina

zapinstein 19-03-09 16:39

ST-ul are ca dotare scaune Recaro.

SSST 19-03-09 17:15

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 2164293)
sa simti recaro sau scoica sub fund :))))))) sa atingi bordu....sa... din astea...fetishuri din astea... hahah

Eu unul sunt de acord ca S3 este mai bun ,mai rapid,mai ce vrei tu,dar sunetul unui ST cu 5 in linie turbo care te infioara la fiecare apasare de pedala,tot nu-l are.Si n-are nici personalitatea unui ST.
Si faza cu atinsul bordului..ce vrei sa spui de fapt?
Sunt alte plusuri la S3,dar scaunele si bordul nu cred sa faca diferenta.

The_Mask 19-03-09 18:05

Quote:

Originally Posted by SSST (Post 2164425)
Eu unul sunt de acord ca S3 este mai bun ,mai rapid,mai ce vrei tu,dar sunetul unui ST cu 5 in linie turbo care te infioara la fiecare apasare de pedala,tot nu-l are.Si n-are nici personalitatea unui ST.
Si faza cu atinsul bordului..ce vrei sa spui de fapt?
Sunt alte plusuri la S3,dar scaunele si bordul nu cred sa faca diferenta.

Intradevar cum sa compari bordul ala kitchos de la ST cu S3.

NWZeu 19-03-09 18:14

Adevarul e ca S3 are o cusatura in partea partea laterala a scaunelor facuta cu o precizie de 2 microni si iti ofera o senzatie de Veyron "erotic" cel putin ......
PS: va puteti mangaia ce vreti, treaba voastra, insa pastrati-va acest fetis pentru "distractia/satisfactia" personala, nu pe un forum public ....

SSST 19-03-09 18:18

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 2164583)

Mie nu mi se pare deloc kitchos interiorul ST.
Este chiar sexy,ca sa pastram ambianta erotica.Uite o poza....poate nu stii despre ce-i vorba

UNLORD 19-03-09 18:37

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 2164583)

Se putea sa nu postezi in stilul tau neconstructiv si arogant...
Pana la urma la voi totul se reduce la materiale (parca ai lua raie de la alea din ST) si nu la placerea condusului.

SSST 19-03-09 18:47

baiatul poate chiar nu stie cum arata interiorul unui ST.....de-aia am pus si poza. Dar sa spui ca interiorul ST este kitchos...nu mai comentez:wave:

The_Mask 19-03-09 19:58

Poate pentru mine e kitchos interiorul ST-ului poate pentru tine nu, fiecare are dreptul de a alege si de a clasifica.

SSST 19-03-09 20:06

:blahblah::blahblah::blahblah:Gusturile nu se discuta,dar totusi...parca-i prea mult sa afirmi ca interiorul ST este kitchos.Cred ca esti primul pe care-l aud spunand asta.
Deci ST vs OPC. Eu am avut GTC turbo si mi-am spus parerea obiectiva cu cateva pagini in urma.

Race 20-03-09 01:08

Quote:

...amice traiesti prea mult din configuratoare...revino in viata reala...
Ia du-te tu si intreaba la Radacini de exemplu de un OPC.Dupa ce omul iti da oferta (identica cu aia de pe net,surprinzator,la fel ca la toti producatorii) intreaba "Cu cat o cumpar de fapt ?" O sa ai o surpriza placuta...
Iarasi,incearca la Metrotehnica sau Porsche cu o Cupra,mai ales daca vrei una de pe stoc,si ofera un pret cu cel putin 2500 EURO mai mic decat cel oficial.O sa fii la fel de surprins.

Ce am scris mai sus era mai demult,cand economia mergea bine.Acum,intr-o lume cu reduceri de 5000 EURO la Vectra si 8300 EURO la Seria 3,surpriza s-ar putea sa fie si mai placuta.
Bineinteles,pentru asta trebuie sa nu fi idiot si sa accepti pretul de lista.

Quote:

deci masina care se afla pe stock costa 31 mii
Chiar merita sa dai 2000 euro pe vopsea la o masina care costa 25.000 :lol:
Acum inteleg cum faci tu preturile alea...si dupa cum am zis meriti sa conduci o compacta de 100 CP si 22.000 EURO.

Quote:

stau bara la bara in trafic si prefer sa ma simt confortabil si sa dispun de cat mai multe gadgeturi
Si o sa faci un cacat cu ele.O sa tii clima pe automat,radio pe un post oarecare,si o sa te uiti pe geam facand spume ca nu ajungi mai repede unde ai treaba.Sau poate regretand ca ai dat 2000 EURO pe vopsea,3000 EURO pe tapiserie si 2000 EURO pe o navigatie care nu merge cum trebuie.

aleks 20-03-09 09:48

Īmi pare rău că a trebuit să modific şi să şterg posturi dar seria de injurii care s-a declanşat acum nu mi-a dat alternativă...

All times are GMT +2. The time now is 12:57.

- Copyright 2026 4Tuning