![]() |
Re: Focus ST vs. Astra OPC
...amice traiesti prea mult din configuratoare...revino in viata reala...am vorbit de masini conduse de mine ale prietenilor mei si care au costat exact cat am spus...focusul st din reprezentanta(deci masina care se afla pe stock costa 31 mii)...deci altceva numai am de zis...si pana la urma care e problema ta? da, vreau 10 milioane de optiuni pe o masina pentru ca in 90% din cazuri stau bara la bara in trafic si prefer sa ma simt confortabil si sa dispun de cat mai multe gadgeturi decat sa am o masina cu mult mai rapida si mai ieftina dar fara dotari cu care sa stau la aceleasi cozi...
|
Intrebare pentru robertinho: in trafic ce ai putea face intr-un S3 si nu poti faci intr-un ST ?
|
sa simti recaro sau scoica sub fund :))))))) sa atingi bordu....sa... din astea...fetishuri din astea... hahah
|
...nu vad legatura..vorbeam de numarul de optiuni dintr-o masina oricare ar fi masina
|
ST-ul are ca dotare scaune Recaro.
|
Quote:
Si faza cu atinsul bordului..ce vrei sa spui de fapt? Sunt alte plusuri la S3,dar scaunele si bordul nu cred sa faca diferenta. |
Quote:
|
Adevarul e ca S3 are o cusatura in partea partea laterala a scaunelor facuta cu o precizie de 2 microni si iti ofera o senzatie de Veyron "erotic" cel putin ......
PS: va puteti mangaia ce vreti, treaba voastra, insa pastrati-va acest fetis pentru "distractia/satisfactia" personala, nu pe un forum public .... |
1 Attachment(s)
Quote:
Este chiar sexy,ca sa pastram ambianta erotica.Uite o poza....poate nu stii despre ce-i vorba |
Quote:
Pana la urma la voi totul se reduce la materiale (parca ai lua raie de la alea din ST) si nu la placerea condusului. |
baiatul poate chiar nu stie cum arata interiorul unui ST.....de-aia am pus si poza. Dar sa spui ca interiorul ST este kitchos...nu mai comentez:wave:
|
Poate pentru mine e kitchos interiorul ST-ului poate pentru tine nu, fiecare are dreptul de a alege si de a clasifica.
|
:blahblah::blahblah::blahblah:Gusturile nu se discuta,dar totusi...parca-i prea mult sa afirmi ca interiorul ST este kitchos.Cred ca esti primul pe care-l aud spunand asta.
Deci ST vs OPC. Eu am avut GTC turbo si mi-am spus parerea obiectiva cu cateva pagini in urma. |
Quote:
Iarasi,incearca la Metrotehnica sau Porsche cu o Cupra,mai ales daca vrei una de pe stoc,si ofera un pret cu cel putin 2500 EURO mai mic decat cel oficial.O sa fii la fel de surprins. Ce am scris mai sus era mai demult,cand economia mergea bine.Acum,intr-o lume cu reduceri de 5000 EURO la Vectra si 8300 EURO la Seria 3,surpriza s-ar putea sa fie si mai placuta. Bineinteles,pentru asta trebuie sa nu fi idiot si sa accepti pretul de lista. Quote:
Acum inteleg cum faci tu preturile alea...si dupa cum am zis meriti sa conduci o compacta de 100 CP si 22.000 EURO. Quote:
|
Īmi pare rău că a trebuit să modific şi să şterg posturi dar seria de injurii care s-a declanşat acum nu mi-a dat alternativă...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning