![]() |
Re: tot eu dar cu alta dacie :P
aham ..aham :D
|
la multi ani .. scz ca e cam tarziu.. dar acum am vazut.. inca o data la multi ani,tot ce iti doresti.. si sa iti faci masinutza cum vrei tu :)
|
sefule uite cum sa treaba.... baga naibii spoilerul ala la vanzare sa iti iei banii de o bara noua de dacie, vinde-o si cu banii care ii ai i-ati un 1300 cu o linie cat de cat buna, vezi ca sunt unele foarte ingrijite pe la mosi si fa-o frate gordini atragi priviri interesante asupra ta nu privir caterinicoase si eu cand il vad pe unu cu dacia ca o carutza ma fac ca ma uit la el ca sunt interesat si rad de cum a putut sa iti bata joc de saraca masina
asa ca ia 1300, fa-o shaved, fa-o gordini style, coboar-o, un motor ceva mai nervos o vopsea si niste jenti, si o sa atragi mult mai multe priviri decat acum stiu si eu cum e cu banii, am si eu un golf si e saracu praf facut si am multi bani de bagat in el vezi ca e aruncat undeva pe la rubrica VW si paan nu ii fac tablaria nu am ce sa modific la el.. incep cu inceputut si inchei ... cand chiar nu mai am ce sa fac la masina asculta-ma si o sa fi respectat......... bafta |
altu care ma sustine , doar e in vw family :D
Nu e prea tarziu sa o transformi si pe asta dar cum zicea si colegu de brand de mai sus gasesti dacii 1300 de mori la 2000 ron ... impecabile ... cum le-a scos mama lor din fabrica. Vezi pe site-ul celor de la retromobil, adauga un ro in coada si o sa le gasesti acolo ;). |
deci.....uite cum sta treaba.....acuma sincer...parerea mea....mie personal nu imi place cordini style....ii respect pe proprietarii care si-au facut mashina in stilul acesta....dar mie nu imi place :|
|
da tata dar pe batrana si loiala dacie nu prea merge altceva care sa rupa gura targului :)
|
sau alta varianta... golf mk1 .... ;)
|
incerc:P...sa vedem ce o sa iasa
enigma...am uitat de tine...ms pt urari :D |
felicitari pt ambitia si determinarea cu care inceput sa faci tuning, sunt convins ca ai ajuns cel mai tare de la tine din sat.
@O_kh3: nu ii mai da idei, ca poate face cum ii spui tu, si e pacat de iepuri sa ii strice cei de genul acestui...west coast customs. pana la eingelaizuri credeam ca ai atins limita penibilului, dar vad ca ai multe idei pt a o depasi. |
danmoise....dc te bagi ca muska in curul calului??? mai bine ai tacea........ai intrat shi u pe forum sa iti faci posturi.....mai bine taci...daca nu iti place...ocoleste acest topik......ca nu iti vom simtzii lipsa ;)ADIO
|
ce bine ar fi daca toti care ar posta pe topicurile voastre legendare ar avea doar cuvinte de lauda, nu?
aici posteaza toata lumea, fie ca le place masina fie ca nu. forumu e public, topicu e public, masina ta e o pubela... |
deci frate singurul motiv pt care as vrea o dacie este pur si simplul motiv sa am cu ce sa ma plimb......
si eu visam la alte porcarii cu dacii.... si pana la urma mi-am dat seama ca nu faci nimic altceva decat sa bagi aiurea banii incercand sa o faci altceva.... de aceea m-am si oprit la golf 1 mai ieftina ca dacia si cu banii care oricum nu i-as fi bagat intr-o dacie asa cum a bagat TAU, cred ca ar fi un iepuras mai mult decat frumos :) ziceai ca nu iti plac daciile gordini style..... gandestete ce motoare au avut gordi-urile pe vremuri....daca nu stii cauta pe forum sigur gasesti si fa-o frate copie fidela dupa una, nu te ambitiona cu 1310 ca nu o sa iasa ca in F&F niciodata..... asa ca punete pe ganduri si gandestete de curiozitate cati bani ai bagat pana acum in dansa??? |
sincer...nu mult......8 mil o fost mashina...8 mil o fost tablaria....nu mai am rugina pe ea...15 mil i-am platit la vopsitor........1 mil or fost angel eyes-urile...2 mil farurile noi.....shi cam atat total 34 mil
|
a shi finisarea la spoiler o fost 1 mil...ca il aveam de la calalta dacie......cam atat....sper ca sa ma ia vopsit luna viitoare cand vine din concediu
|
deci fa cum ti-am zis eu ... pune-i bara originala pe fata si aia e vinde-o si cautati o alta masina cu un design cat de cat .....
daca nu ma asculti vei arunca bani in continuare de pomana .... pacat de bani |
| All times are GMT +2. The time now is 08:19. |
- Copyright 2026 4Tuning