![]() |
Re: Dacia C A G
Da am incercat si cu silicon si se exfoliaza.
|
Quote:
Picatura...Eu am o solutie gen superglue cu spray(adusa de tata din turcia) pui putina solutie in zona care vrei, dai cu spray si asa ramane...Dar ca sa iti poti permite si tu, poti da cu picatura, intr-o zona in care sa nu se vada:rolleyes2 Bafta ! |
Da stiu de acea solutie de care spui tu se numeste LOTIT am si eu ,dar nu pot sa pulverizez sprei ca strica lupa.Astept o solutie, toate solutiile sa apeleze la mine!:lol:
|
De ce nu renunti la halogen... ?
|
Nu am renuntat la ele din mai multe motive: nu merg foarte mult noaptea ( scot masina doar de cateva ori vara); lumina care o produc imi este suficienta; xenoanele nu prea imi inspira incredere pe dacie 13xx si sunt si destul de scumpe.Au fost si sunt alte lucruri mai prioritare,poate mai tarziu voi pune!
|
Am rezolvat si problema farurilor cu angel eyes acum mai am de facut doar distantierele la rotile spate.
|
Eu itzi recomand XENOANE pentru orice Dacie, pentru ca consuma mai putzin(35w) si ai o vizibilatate nopatea de nota 10!si dak vine cineva spre tine cu faza lunga vezi drumul....
|
Quote:
|
Am eu la vânzare faruri de BMW, care merg de minune !
|
5 Attachment(s)
Nu mai am nevoie de faruri ca le-am facut pe acelea de dacie. Si ca sa mai improspatam topicul iata ce am mai lucrat eu la break (la motor)
|
La break ii vei pune bara?Intreb asta pentru ca vad decupatura la fusta fata dar are si buza:rolleyes2
|
Da ii voi pune bara metalica dar fara portiunile din cauciuc care vin prinse pe aripa.
|
Parerea mea e ca ar arata mai bine fara bare(cel putin nu am mai vazut break fara) :twisted: dar depinde ce vrei de la masina... :lol:
|
Barile se pot da jos si ramane fara , dar va fi masina de zi cu zi si barile raman.
Stiu ca ar arata mai bine fara ele dar... |
Quote:
Avand in vedere spusele tale, masina fiind de zi cu zi, nu ar fi trebuit sa scoti manerele...Tu mergand cu ea in fiecare zi, vei atrage privirile caschetarilor si te vor avea in vizor, si daca te opreste R.A.R-ul ai dat de dracu(scuza-mi expresia). |
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning