![]() |
Re: -- All About Opel Manta --
Quote:
|
Quote:
alte piese, pentru Manta B, cam ce mai ai? |
nush.. ma gandem sa faci o lista si poate imi sare ceva in ochi.. oglinzile m-ar interesa..si dupa partea stanga a masinii.. ornamentele d la geamuri etc.. alea nikelate
|
Quote:
rezervor benzina bord fara turometru geamuri usi stg-dr geamuri laterale spate stg-dr cu chedere trapa plafon (nu stiu daca este originala) alternator |
Quote:
|
Quote:
|
manere fetze de usi manta gsi ? alea de se ridica in sus..
|
salutare. caut si eu o cutie automata de opel manta sau ascona b. motorul meu este de 2000. daca stiti pe cineva sau aveti informatii a-s aprecia daca imi dati un semn:D. id meu de mes este david.raulea sau tel. 0742.133.601
|
cumpar si cu motor daca este.:D in stare buna.
|
ah. am uitat sa precizez pentru cei ce se intreaba de ce doresc sa montez o cutie automatica:D pe un opel manta:D. se poade adapta mai usor masina. sunt persoana cu handicap( fotoliu rulant) dar imi place la nebunie opelul manta. si nu ma multumesc sa detin unul vreu sa si-l conduc.:D
|
hans 112, ma intereseaza electromotorul si , daca ai cumva, o bobina de inductie. da-mi un bip la 0741697000, sa discutam modalitatile de trimitere/plata.multumesc
|
Quote:
Ellctromotorul si alternatorul s-au vandut! |
daca sunteti de acord cu un usergroup de masini retro,dati cu subsemnatul aici : https://forum.4tuning.ro/showthread.p...35#post1462235
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning