Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa NU te comporti cu o femeie. Ce ne face pe noi sa uram barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/34919-comporti-femeie-uram-barbatii.html)

aleks 27-03-08 11:29

Re: Cum sa NU te comporti cu o femeie/Ce ne face pe noi ,sa uram barbatii?

ce penibil...
nu e de lauda din parte-ti, sa stii...

Khalis 28-03-08 01:47

Quote:

Originally Posted by BC-20-LET (Post 1426583)
Un pic offtopic. Observasem ca lucrurile au luat-o pe aratura si neavand cum sa fac pe detectivul, am instalat un logger pe calculator(pe 20febr) care face si printscreen-uri .
Evident banuielile mele s-au adeverit(pe 25febr), la intrebarea ai ceva sa-mi spui mi s-a raspuns cu NU ! .
The end.

:lol::lol: mda... keylogger-e.... ai avut mare noroc ca nu s-a prins si nu ti-a virusat la randul ei calcu'..... Iar daca pe bune nu facea nimica rau si se prindea, poti fi sigur ca tu erai ala care zbura urgent....
p.s. spionajul e urat rau de tot.... plus... nu-mi zice ca tu esti vreun sfant pe mess, care nu face caterinca niciodata.... ;) :rolleyes2

Mustang 28-03-08 08:09

Khalis sunt de aceeasi parere cu tine ...
Ce-i al meu e al meu ... daca e protejat cu parola ... nu prea ai dreptul.

Dar daca tie ti s-ar intampla la fel ... sa banui ... sa te urci pe pereti vazand ca persoana respectiva s-a schimbat brusc, probabil ai lua aceeasi solutie.
Gelozia e o boala grea. ;)

In plus: de la "caterinca" pana la intalnire e cale lunga. ;)

Bea69 28-03-08 09:40

haideti sa va zic,cit e tampenia de mare....

sa imi fie rusine,dar am eu o buba.nu pun mana pe telefonul nimanui,nu trag cu ochiul,nu ascult,pentru ca vreau sa stiu doar ce crede omul rescpectiv ca trebuie sa imi zica...ca urmare,fac alergie daca cineva pune mana pe telefonul meu,agenda mea...cred ca se intelege.
acum 2 ani am avut un scandal imens pe tema asta cu fostul meu sot,pentru ca dupa ce ani de zile el sustinea ca eu nu am nici un drept sa il intreb despre viata lui privata,a innebunit pe loc,ca la ora 10 seara am primit un mesaj(extraordinar de compromitator "noapte buna tanti" de la un copil ca i-a picat netul,si nu a apucat sa inchida conversatia)...so,el a pus mana pe tel,a citit mesajul,facut scandal...eu ma uitam ca la el,si dupa ce vedeam ca el se simte in forma din ce in ce mai tare, l-am trimis spre meleaguri mai calde,si i-am comunicat ca nu are dreptate, la care al a decis ca nu mai am ce cauta in aceeasi casa cu el.
boon,dupa asta munca de lamurire 1 luna sa ma duca iar inapoi,ca eu divortam...trece inca un an jumate,el are spume la gura,ca vede tot timpul ca e rush hour pe telefon si nu este inclus in treburile mele,fix cum facea el 10 ani de zile...si nu se poate abtine omul si se uita in telefon...
mnah,acum,cei care ma stiu,stiu foarte bine,ca sunt deschisa la absolut orice problema,se poate discuta cu mine absolut orice...si rezist si la caterinca mai dura.asa ca,intr-un moment de inspiratie maxima,am salvat intr-un folder separat,gol un mesaj deosebit de XXX,ca sa fiu eu sigura ca aflu daca imi umbla in telefon...
nah...ce face omul?stie bine ca si-o ia daca imi zice ca a citit mesajul,asa ca nu zice nimic si merge la prietenii mei sa se intereseze de omul de la care am primit mesajul..dar nu are noroc,ca nimeni nu il stie(omul din cauza fiind la 500 de km)...vine acasa,ca sa inventeze o scuza,isi trimite mesajul pe telefonul lui,dupa aceea sustinand ca a fost trimis de copil,din greseala,in timp ce se juca(desi fiind telefon nou era goala agenda,si si pe mine ma tinea 3 minute sa scot un contact) si ma ia la rost,ca ori ma tampesc la loc,ori divortam...
atunci stateam si nu intelegeam ce e, inca mai eram dispusa sa discut, dar a doua zi am aflat tot,si i-am zis ca m-am gindit mai bine si vreau sa divortez.atunci m-a intrebat de mesaj,eu nu i-am zis ca am aflat,si atat l-am intrebat,ca daca ar fi fost pentru mine,ma crede atat de tampita sa il tin in telefon???a admis si el ca nu e stilul meu...dar daca nu era 11 seara,in clipa aia m-ar fi dat afara din casa.
de atunci a bagat divortul,cere custodia copilului,si-a luat un bmw...se da rotund in oras,cat de tare si independent este el...si abia acum citeva zile i-am zis ca stiam foarte bine ca el s-a dus sa vorbeasca cu altii,si s-a facut de ras din cauza unui om cu care nu m-am vazut in viata mea....in loc sa ma intrebe pe mine sincer,fara amenintari,ca oamenii normali, mai ales ca eu nu eram genul care da motive de gelozie.11 ani cit am fost cu el,cred ca a fost de ajuns sa o dovedesc...

BC-20-LET 28-03-08 09:51

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 1451640)
:lol::lol: mda... keylogger-e.... ai avut mare noroc ca nu s-a prins si nu ti-a virusat la randul ei calcu'..... Iar daca pe bune nu facea nimica rau si se prindea, poti fi sigur ca tu erai ala care zbura urgent....
p.s. spionajul e urat rau de tot.... plus... nu-mi zice ca tu esti vreun sfant pe mess, care nu face caterinca niciodata.... ;) :rolleyes2

Am instalat pe calculatorul nostru, al meu si al ei .
Si cum a zis cineva, una e sa faci caterinca .
Nici mie nu-mi place sa fac investigatii, dar cand simti ca ceva nu e in regula,treci la actiuni . Probabil nu am procedat corect.
Insa la momentul respectiv am crezut ca e decizia corecta .

Evident, lucrurile care nu le stii nu iti pot face rau .

bodyspeed 28-03-08 19:45

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1451992)
haideti sa va zic,cit e tampenia de mare....

sa imi fie rusine,dar am eu o buba.nu pun mana pe telefonul nimanui,nu trag cu ochiul,nu ascult,pentru ca vreau sa stiu doar ce crede omul rescpectiv ca trebuie sa imi zica...ca urmare,fac alergie daca cineva pune mana pe telefonul meu,agenda mea...cred ca se intelege.
acum 2 ani am avut un scandal imens pe tema asta cu fostul meu sot,pentru ca dupa ce ani de zile el sustinea ca eu nu am nici un drept sa il intreb despre viata lui privata,a innebunit pe loc,ca la ora 10 seara am primit un mesaj(extraordinar de compromitator "noapte buna tanti" de la un copil ca i-a picat netul,si nu a apucat sa inchida conversatia)...so,el a pus mana pe tel,a citit mesajul,facut scandal...eu ma uitam ca la el,si dupa ce vedeam ca el se simte in forma din ce in ce mai tare, l-am trimis spre meleaguri mai calde,si i-am comunicat ca nu are dreptate, la care al a decis ca nu mai am ce cauta in aceeasi casa cu el.
boon,dupa asta munca de lamurire 1 luna sa ma duca iar inapoi,ca eu divortam...trece inca un an jumate,el are spume la gura,ca vede tot timpul ca e rush hour pe telefon si nu este inclus in treburile mele,fix cum facea el 10 ani de zile...si nu se poate abtine omul si se uita in telefon...
mnah,acum,cei care ma stiu,stiu foarte bine,ca sunt deschisa la absolut orice problema,se poate discuta cu mine absolut orice...si rezist si la caterinca mai dura.asa ca,intr-un moment de inspiratie maxima,am salvat intr-un folder separat,gol un mesaj deosebit de XXX,ca sa fiu eu sigura ca aflu daca imi umbla in telefon...
nah...ce face omul?stie bine ca si-o ia daca imi zice ca a citit mesajul,asa ca nu zice nimic si merge la prietenii mei sa se intereseze de omul de la care am primit mesajul..dar nu are noroc,ca nimeni nu il stie(omul din cauza fiind la 500 de km)...vine acasa,ca sa inventeze o scuza,isi trimite mesajul pe telefonul lui,dupa aceea sustinand ca a fost trimis de copil,din greseala,in timp ce se juca(desi fiind telefon nou era goala agenda,si si pe mine ma tinea 3 minute sa scot un contact) si ma ia la rost,ca ori ma tampesc la loc,ori divortam...
atunci stateam si nu intelegeam ce e, inca mai eram dispusa sa discut, dar a doua zi am aflat tot,si i-am zis ca m-am gindit mai bine si vreau sa divortez.atunci m-a intrebat de mesaj,eu nu i-am zis ca am aflat,si atat l-am intrebat,ca daca ar fi fost pentru mine,ma crede atat de tampita sa il tin in telefon???a admis si el ca nu e stilul meu...dar daca nu era 11 seara,in clipa aia m-ar fi dat afara din casa.
de atunci a bagat divortul,cere custodia copilului,si-a luat un bmw...se da rotund in oras,cat de tare si independent este el...si abia acum citeva zile i-am zis ca stiam foarte bine ca el s-a dus sa vorbeasca cu altii,si s-a facut de ras din cauza unui om cu care nu m-am vazut in viata mea....in loc sa ma intrebe pe mine sincer,fara amenintari,ca oamenii normali, mai ales ca eu nu eram genul care da motive de gelozie.11 ani cit am fost cu el,cred ca a fost de ajuns sa o dovedesc...

10x pentru tot.. pup ;) si ai grija te tine
am ramas...pfoaaa , cu ce ai scris incepi sa fi ce imi place la tine.... sa FI IARA TU ;)
desi stiam totul ;) inca odata.. citesc ..si inca odata

Eugen_TL 28-03-08 19:53

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1450141)
ce penibil...
nu e de lauda din parte-ti, sa stii...

nu ma laudam! doar spuneam cum a fost ! era ca un exemplu printre multe altele ... si nici sa crezi ca am vrut eu sa-i despart ca puteam sa fac altfel sa dau poze ca de ex ! dar am lasat totul de la sine a mers vreo 5 luni.. acum gata! trebuia sa se intample cu doi nu merge :rolleyes2 long story oricum !

Hori 17-04-08 00:06

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1447039)
si din categoria "despartirea prin telefon" mai apar si 2 subcategorii: 1 despartirea prin sms....2 despartirea prin apel telefonic...
ar mai putea fi si mms-u da nu cred ca e folosit;)

si ar mai fi o categorie: -dai apel la fata si astepti sa te sune ca sa`i dai liber :))

scuza`ti de intarziere dar numai acum am dat de thread`ul asta si nu m`am putut abtine :))

Trixi 08-05-08 20:40

vezi titlul!!!:lol: cum sa NU te comporti...

Turbo110 17-05-08 10:29

sa nu minti , sa nu uiti de ea , sa ii spui totul in fata , sa ii spui ce astepti de la ea , sa ii dai atentie , sa ii fi aproape cand e la greu , sa nu interpretezi gesturile ei sau vb , sa intelegi ce ti se spune klar , si atunci cand ti se spune sa intelegi , nu sa faci pe bou , sa nu o dezamagesti , si sa ii respecti dorintele. ............ ;) asta am invatat de la cineva mai mare ca mine , si mai sunt multe de spus din ce am invatat de la ea dar sunt egoist si le tin pt mine , imi e dor de ea dar orice as scrie aici , nu o aduce inapoi asa ca...va las

Blondy26 17-05-08 19:49

Quote:

Originally Posted by Turbo110 (Post 1538384)
sa nu minti , sa nu uiti de ea , sa ii spui totul in fata , sa ii spui ce astepti de la ea , sa ii dai atentie , sa ii fi aproape cand e la greu , sa nu interpretezi gesturile ei sau vb , sa intelegi ce ti se spune klar , si atunci cand ti se spune sa intelegi , nu sa faci pe bou , sa nu o dezamagesti , si sa ii respecti dorintele. ............ ;) asta am invatat de la cineva mai mare ca mine , si mai sunt multe de spus din ce am invatat de la ea dar sunt egoist si le tin pt mine , imi e dor de ea dar orice as scrie aici , nu o aduce inapoi asa ca...va las

ufff...de-ar fi baietii asa...am fi toate fericite. Din pacate,ce spui tu, este o utopie sau,ma rog, ceva extrem de rar intalnit.

Turbo110 21-05-08 18:34

nu-s asa cas orgoli mari la mijloc

Trixi 22-05-08 23:34

de o vreme tot ma pregatesc sa va prezint si partea mai rar vazuta al fenomenului hi5/netlog and co...va zic sincer,deja ma crucesc din cind in cind,desi nu prea sunt eu slaba la inima.
so,am vazut noi fetite,care se pozeaza si sufera toate de sindromul "bot de rata"...sau se imbraca ele frumos(cum nu ar iesi la viata lor din casa)si se apuca singure sa isi faca poze si asa mai departe,nu cred ca e nevoie sa detaliez...apai,sa vedeti minune,incep si barbatii sa se orienteze...ce dreq...e plin netlogu' de baieti,cu camasa desfacuta,sau chiar fara,facind poze cu telefonul,accesoriu obligatoriu ochelaru' de soare(ca saracul altfel ar suferi probabil vre-un soc daca s-ar vedea clar in oglinda,nush)siiiii,SAPCA!!!booon...mai o poza pe pat,eventual sugerind ca a fost mai demult "laundry day" si pentru "photo session" nu mai avea nici o bucatica de textil disponibil,si dupa ce e pus la punct planul de bataie,acosteaza cite o cetateanca(cel mai bine din oras de la el),care evident este cu vreo 8-10 ani mai mare,si se vede clar din poze ca e genul de carrierista,care munceste de nebuna,apai are 2-3 poze de vacanta din diferite parti ale lumii,si apare si o masina pe undeva linga ea.ok,urmeaza "bagatul in seama"....el stie foarte bine,ca un simplu "esti frumoasa,da-mi id" nu functioneste...asa ca o ia incet,mai multe zile la rind cu diferite balarii...pana ce tot se face femeia curioasa ce anume vrea omul si ii da id....boon...el,inearca prima oara cu figura "dezinteres in general,dar tu esti deosebita"....apai vine faza cu "sunt foarte ocupat si important"....apai "tre sa vind niste terenuri,daca stii pe cineva te rog anunta-ma"...ok,unde,cit,la ce pret vinzi?paaaaaiiii,staaaai,ca...hmmmm...acolo,si pana acolo...boon,ala din stanga ta vinde de 5 luni deja,si alalalt mai sus de juma' de an nu reuseste,iar pretul este cam jumatate din ce ai zis tu..dar uite,te pun in direct cu ei,vezi daca nu vor ei ...(mucles)
se schimba tactica...vine duma cu"e pacat ca asa o femeie sa fie singura"..."De tine cine are grija"..."lasa-ma sa te rasfat"....:rolleyes2...peste 2 zile,"cind ma scoti la un suc?"...."nu vii sa ma iei de la...""nu am credit,nu ma suni?...":omfg:ai nimerit-o!NU!
dupa 3 zile :"da' nu ma mai iubesti?"(cata inteligenta...doaaamneeeee)....
dupa 4 zile..ignore...ca ce-i mult strica.

cazul de mai sus,sa nu credeti cumva ca este unul deosebit,care se intimpla odata pe an!din ce in ce mai des intilnesc barbati fara vertebre,de aceea zic eu ,ca in ultima vreme e greu sa iti dai seama daca un om e barbat sau o femeie deghizata de fapt...anyway,e dezgustator,grupa mare!

aleks 23-05-08 11:04

nu e nici barbat, nici femeie deghizata, e doar un lache in cautare de o bucata de pi_da, pe care e constient ca live nu o poate obtine in veci :)

bambucea 23-05-08 19:13

salutare tuturor . Sunt un tanar de 16 ani si as vrea sa stiu si eu cam cum ar trebui sa ma comport cu fetele . Inainte cand aveam 15 ani aveam un "succes" la ele si acuma nush ce s-a intamplat dintr-o data . Ma puteti ajuta si pe mine?:-)

All times are GMT +2. The time now is 20:15.

- Copyright 2026 4Tuning