![]() |
Re: E30 - 325i KEZ
5 Attachment(s)
Lucrurile progreseaza 8). s-au urcat pe masina: motorul, galeria, turbina..
Au mai ramas:evacuarea, puntea spate cu discuri + blocant, intercooler, tubulatura si mici ajustari.:evil: de aici e simplu :D |
eheeeeeeeee mama o sa fie GRAVA VARA ASTA ;)
|
sa ne rugam pentru si mai bine :). tu ce pisi faci?
|
ce turbina e?.. t3/t4?
|
Quote:
|
incepe sa prinda forma!
|
Super frate cred ca avem cei mai multi ursi turbati/m patrat!!!Succes rupe bara sigur.Poze daca mai ai cu el:D
|
FRUMOASA LUCRARE FACI ACOLO BAFTA IN CONTINUARE .
CU MOTORUL VECHI CE AI FACUT E DE VANZARE CUMVA? |
s`a vandut motorul vechi. si`a gasit stapan :D
|
un stapan fericit de altfel,care ureaza numai si numai succes cu noul motor lu kezu :) cat mai putine belele frate..
|
6 Attachment(s)
adevarat santose. ai grija de motorul ala ca mi`a fost ca o a doua gagica :). pt fratimiu a fost VIsul umed al unei virgine:twisted:
cateva amintiri cu kezu, rrm si jhn :D |
Motorul este pe masina!A mai ramas galeria de evacuare intercooler si tubulatura!Azi au venit rotile si sa vedem cum dracu facem sa montam intercoolerul sub bara!Problema este ca masina are garda foarte joasa!In poza 4 se vede!In aceeasi poza se vede si intercoolerul!Dar o scoatem noi la capat!
|
Mergi cu Domnul fiule..ca pe doamna o iau eu!:)
da,cam greu cu intercoolerul pt ca e joasa dar speram sa intre..vedem cum sta si cu rotile ei pe 16 daca nu e nici asta o solutie vor trebui schimbate..salvee |
astazi se va inveli tot ce trebuie cu banda termoizolanta si se va monta evacuarea..dupa care ne vom chinui la montatul intercoolerului,e foarte joasa si speram sa intre calumea..CARE AVETI GRUP BLOCANT DE LA 3.25 in jos PRIVAT va rog!!
|
4 Attachment(s)
Astazi chiar s`a muncit la masina..uso usor incepe sa prinda forme!mai e putin de munca si speram sa nu intervina nimic grav!
Tbulatura e pe pozitie..maine montam intercoolerul pt ca vreau sa pastrez si bara si fusta kitului intacte.. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:18. |
- Copyright 2026 4Tuning