![]() |
re: Oltcit 12TRS - DJ 05 WDJ
Sorry greseala mea:D
|
Quote:
se aude...ca ti-ar merge prost motorul....ca da rateuri.....mai verifica odata distributia, delcoul, fisele.;) bafta. |
pai am zis dar nu cred ca aici .. carburatorul m-a lasat , azi imi trimite cineva alt carburator si urmeaza sa il montez pe ala .
Problema a fost ca actualul carb nu mai mergea decat cu socul putin tras , daca nu era tras carb nu mergea , probabil asta se aude :D , ebw poate sa confirme cat de 'prost' merge motorul in rest :D:D:D:oops: |
la fel mergea si la mine pana ieri cand i-am curatat si reglat carburatorul, acum toarce
|
Quote:
|
Quote:
da...problema la el....este returul infundat(la carburator),se desfunda...si la 1 min se infunda la loc.nu stiu ce poate avea acolo....am curatat cu sarma,am curatat sita,am pus turu pe retur sa curete cu benzina .....nimik.:cry: p.s. : am facut rost de un carburator solex de 1100(frantuzesc).daca esti interesat ma suni. |
Am pus carb ala de 1100 , merge mai bine dar tot da in nas. Deci nu e din carburator . Poate sa fie din pompa?
O sa te sun , sa vedem poate ne combinam cumva :-) |
Quote:
|
Quote:
|
Asa am patit eu la a mea,se infunda returu dupa 5 min,si ma mai minunam de ce aveam consumu urias,tot asa imi mergea si mie numai cu socu tras,daca il inpingeam dadea cu mine in nas,s-a rezolvat cu curatarea cap coada a carbului,asta dupa ce l-am inebunit pe cew cu ea:lol:
|
Quote:
p.s. ba te claxonam sa opresti atunci :lol::lol: |
Te referi atunci in bariera?
|
desfa capacul de la pompa si curata sita, poate e imbacsita
|
Sau e semn clar ca ai multa mizerie in rezervor si iti infunda pompa
|
Salutare,
asa am patit si eu cu a mea,de multe ori este din cauza benzinei folosite ,eu de fel bag numai de la rompetrol benzina fara plumb cea cu 3 lei si un pic,dar acum cateva zile am bagat mai eftima unpic de la rompetrol si m-a punea in cap , i se dadusera peste cap toate reglajele,nu mai tragea,nu mai tinea relantii (care il aveam reglat la 600-700) ,ce-am facut... am umblat iar la reglaje,i-am marit aerul cu o juma de tura si prin talpa i-am mai dat tot asa o juma de tura,acum nu mai am probleme cu el.Vazui ca nu aveti carburator ... eu mai am unul de 1300 solex pe aici prin casa...cu toate nebuniile pe el...si din cate imi aduc aminte ultima oara cand l-am dat jos de pe masina era reglat bine.care vrea poate facem ceva :P |
| All times are GMT +2. The time now is 04:38. |
- Copyright 2026 4Tuning