Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia mea. b....... (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/34288-dacia-mea.html)

cipoNCE 10-08-07 01:51

Re: dacia mea. b.......

pot sa te intreb de unde ai luat semnalizarile fata albe? peste tot pe unde intreb imi zice ca nu au auzit de semnalizari albe de CN 1 :lol:

Preparatul 10-08-07 12:45

bai baieti ...scuze ca intreb aici dar de unde imi iau si eu lampile spate alb cu rosu pt berlina?:D stie cineva?

Cypy... 10-08-07 15:23

Quote:

Originally Posted by cipoNCE (Post 1039224)
pot sa te intreb de unde ai luat semnalizarile fata albe? peste tot pe unde intreb imi zice ca nu au auzit de semnalizari albe de CN 1 :lol:

Pt dacia ta te duci si ceri semnalizari fata ,,incolore``sau,,clare``:lol:

Cypy... 10-08-07 15:25

Quote:

Originally Posted by Preparatul (Post 1039580)
bai baieti ...scuze ca intreb aici dar de unde imi iau si eu lampile spate alb cu rosu pt berlina?:D stie cineva?

La fiecare piata de masini din BUC gasesti
Si ai intrebi daka au stopuri de dacie incolore sau clare sau cum vrei tu alb cu rosu
Si vezi k dk are incolore sau clare atunci trebe sa aiba si dealea cu rosu

cipoNCE 10-08-07 20:19

Quote:

Originally Posted by Cypy_Pesac (Post 1039797)
Pt dacia ta te duci si ceri semnalizari fata ,,incolore``sau,,clare``:lol:

m`am mai interesat azi... tot nimic, doar sa merg in suceava la toate magazinele de piese auto poate am noroc :rolleyes2

boss_barosanu 10-08-07 23:24

semnalizari fata albe si lampi albe sapte se gasesc la timisoara. iar alea bicolore se gasesc in pitesti dar sunt turcesti. am vb cu cineva sa aduca lampi spate si semn albe fata. si a zis ca ma anunta.

Cypy... 11-08-07 01:25

Nu sti cat costa stopurile de spate albe sau alb cu rosuu

cipoNCE 11-08-07 01:37

cam la ce pretz ajunge o tripla alba si o semnalizare alba? is la aceleasi pretzuri ca astea standard?

boss_barosanu 11-08-07 15:25

lampile spate albe sunt 800 mi setul alea bicolore 600 dar sunt turcesti si semnal fata albe 800 setul. astea sunt preturile

cipoNCE 11-08-07 17:12

Quote:

Originally Posted by boss_barosanu (Post 1041226)
lampile spate albe sunt 800 mi setul alea bicolore 600 dar sunt turcesti si semnal fata albe 800 setul. astea sunt preturile

tripla mi se pare destul de bun pretzu, e la 2 3 sute de mii una standard... dar semnalizarile albe fata 80 de ron setu? una standard e 10 15 ron :-)
sau sunt facute la comanda... oricum se merita sa iei ca mai inainte am mai intrebat la un magazin si imi zicea ca nu exista... imposibil... nu am mai vazut in viata mea :lol:

boss_barosanu 11-08-07 20:21

triplele normale sunt 20de lei bucata si semnal 8lei bucata dalea normale. nu a adus nici baiatul ala care am vb eu cu el ca vreau sa imi iau si eu alt set de lampi spate albe si o semnalizare alba de dr fata ca am sparto. cand aduce va anunt. dar sa imi spuneti sigur ca sa vb cu ala.

cipoNCE 12-08-07 01:36

eu unul sunt interesat... insa joi plec vreo 2 saptamani si nu mai am timp de dacie :???:
oricum mai tinem legatura, pe la inceputul lui septembrie revin si ma infing iar in dansa :-)

Preparatul 12-08-07 22:33

aha si nu stiti pe nimeni din buc care are? sau mai precis pt baietii din bucuresti unde s ama duc o adresa ceva..sa ma duc la sigur sa nu stau sa umblu:D ms frumos

boss_barosanu 13-08-07 01:40

Quote:

Originally Posted by Preparatul (Post 1043219)
aha si nu stiti pe nimeni din buc care are? sau mai precis pt baietii din bucuresti unde s ama duc o adresa ceva..sa ma duc la sigur sa nu stau sa umblu:D ms frumos

in bucuresti nu stiu pe nimeni.
fratilor maine duc masina la tinichigiu sa mi-o faca
culoarea pe care o fac ramane de vazut. nu m-am gandit momentan
sper sa iasa ceva frumos din ea

boss_barosanu 15-08-07 01:15

sal. cum albesc si eu geamurile ionizate ca vreau sa pun folie. astept rasp daca stiti. pls cat mai tepede. pls

All times are GMT +2. The time now is 19:42.

- Copyright 2026 4Tuning