![]() |
Re: Masinile noastre
criss ,nu sterge topicu ...dara:D :D
|
GracetemperInsanity
https://i189.photobucket.com/albums/z..._me/grace4.jpg |
bun si ce i cu asta? daca ai vrut antiteza trebuia sa gasesti golf 1 sau erai prea mic sa l sti pe ala?:)
|
hm.era doar o poza.nu caut antiteze.am avut golf 1.stiu ce poate.parca asta era rostul topicului,poze cu masini.scurta sedere o sa am pe aici....;)ma rog,nus' cit de mic eram prin '92 cind au aparut pe la noi...
|
41 nu cred ca isi prea are rost postul ala asa ironic, chiar daca cristi nu are asa multe postu si e cam nou pe forum asta nu inseamna ca trebuie sa fi rautacios, iar le gat de masini cred ca stie extrem de bine ce are si ce poate o masina in comparatie cu tine.
Nu vreau sa jignesc pe cineva dar ar trebui sa avem putin respect pt oldschool_boy (Cristi) pt ca le cam are cu masinile btw GTi-ul negru ii a lui |
Ms, de suport,Evo,dar no need,caci nu ma bag in vorbe din astea.Cum se zice,nu mai pot eu!
|
ok sorry de post ! am interpretat ceva gresit acolo ! si tu evo n ar trebui sa ma judeci pe mine ca mai mult ca tine sigur stiu!:)
|
no harm done.
|
oldschool boy ..ori am vazut dublu ieri ori scria la tine la info ca ai 15 ani :) chiar ma intrebam in situatia respectiva ce are unu de 15 ani de postat la "masinile noastre"
acum dupa lamuriri sorry again. si by the way e super gti -ul:) |
Acum,mi-ar place sa mai am o data 15 ani,asta ca sa fiu sincer ;)
|
Si mie... dar cu mintea de 25 :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)