Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Masini vazute in Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/33605-masini-vazute-tulcea.html)

Cosmin255 27-08-08 18:40

Re: Masini vazute in Tulcea

mikafly, asta cu ce a mai gresit sa ai pareri deastea si despre el?

mikafly 29-08-08 12:13

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 1718493)
mikafly, asta cu ce a mai gresit sa ai pareri deastea si despre el?

Doamne fereste..nu a gresit cu nimic.....si nu am nici o parere...ma bucur ca are asa ceva...e bine ca a ajuns si Tulcea sa aiba asa masini.....chiar e un lucru bun.Nu stiu de unde ai extras tu parerea ca as avea ceva cu el...sau ca am vreo parere.....

Cosmin255 29-08-08 12:32

Pai asa reiesea din fraza:), sau imi reiesea mie:).Sunt perfect de acord cu ce ai zis

magnifiqo 29-08-08 14:27

O masina frumoasa ar fi si
http://www.postimage.org/gxnG15A.jpg

Oricand as vrea ca tigra mea sa arate ca aceasta. sunt la inceput,insa am de gand sa bag ceva bani in ea. Am la semnatura poze cu ea daca doriti sa o vedeti. Astept comentarii si sugestii. Bafta

Eugen_TL 29-08-08 15:29

masina asta mie unul mi-a placut anul trecut ..acum am vazut ca e atinsa pe toate partile

magnifiqo 29-08-08 16:01

Eu o vad mai mereu, stau in centru. Am vz indeaproape,arata f bine. Interiorul nu stiu daca e ceva modificat,insa exterioru arata bine de tot,cel putin spatel cu stopurile alea si eleronu ala simplu. Fata mi se pare cam rau facuta cel putin la spoiler,acolo la numar este foarte mare spatiu. Insa,per total eu zic ca atrage priviri nenumarate.

Eugen_TL 29-08-08 16:12

si eu tot in centru stau si am vazuto de cateva ori... in fine .. si mie imi place mia putin unele amanunte..dar in mare e frumoasa :)

Bogyciu 29-08-08 20:18

Anul trecut era de vanzare cu 7000 negociabil. Anu asta vad ca a mai lucrat la finisaje dar tot degeaba, jantele au ramas stock si e inalta tare... Lipseste plasa din gaurile din spoilere, presupun ca a fost copiat kit-ul ala de pe unul original si urcat pe masina asta... Tuning cu bani putini si minte si mai putina, pacat d munca...

Eugen_TL 29-08-08 20:31

da f multi bani vroia..acum ar vrea tot atat probabil :) nu e prost cine cere e prost cine da :)

ps: bogy, teai prins ca eu te claxonez cand te vad?

magnifiqo 29-08-08 21:00

Opelul este la vanzare pt 4000 de euro. Am vz pe multe siteuri de vanzari auto,inclusiv pe siteul acestui forum.

Bogyciu 29-08-08 21:40

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1722506)
da f multi bani vroia..acum ar vrea tot atat probabil :) nu e prost cine cere e prost cine da :)

ps: bogy, teai prins ca eu te claxonez cand te vad?

Da m-am prins... Mai greu ca nu ai nimic sa "sara in ochi", cu exceptia xenonului, dar d-asta au mai toti... :lol:

Cosmin255 30-08-08 12:29

Inca un Bentley Flyer in oras , si pe teava un Mayabach 57 cat de curand se anunta

EMIL_PLETOSU 31-08-08 08:21

ia-ti si u un Bentley Flyer ca nu-mi plac numerele pare :-P cat despre maybachu ala se anunta de vreun an ...

MauS 31-08-08 12:07

Quote:

Originally Posted by magnifiqo (Post 1722059)
Eu o vad mai mereu, stau in centru. Am vz indeaproape,arata f bine. Interiorul nu stiu daca e ceva modificat,insa exterioru arata bine de tot,cel putin spatel cu stopurile alea si eleronu ala simplu. Fata mi se pare cam rau facuta cel putin la spoiler,acolo la numar este foarte mare spatiu. Insa,per total eu zic ca atrage priviri nenumarate.

Mie nu-mi place masina aia nici sa ma bati:-) Putea face muult mai multe chestii misto pentru ea sa arate mai bine. Parerea mea.

Cosmin255 31-08-08 12:53

Quote:

Originally Posted by EMIL_PLETOSU (Post 1724531)
ia-ti si u un Bentley Flyer ca nu-mi plac numerele pare :-P cat despre maybachu ala se anunta de vreun an ...

Draga Emil , in Tulcea exista deja un Maybach 57 , se anunta al doilea

All times are GMT +2. The time now is 13:12.

- Copyright 2026 4Tuning