![]() |
Re: Masina Mea ..!
mego$ tu ce masina ai?
|
hmmm bmw cu jante de porsche kiar ai da putzin in kitch.....poate dak nu s-ar vedea sigla pe ele :D
|
e postat mai in spate....asta ma gandeam si eu ca da in kitch
|
Quote:
Eu mi-am comandat de la cei de la Borla 2 set-uri SCC: 2 de 20mm pe fata si 2 de 30mm pe spate. Seturile sunt compuse din 2 distantiere si sunt kit, si vin cu prezoane, piulute si inele de centrare. Ma costa in jurul sumei de 250e, 100 deja i-am dat in avans. Le astept dupa paste (15-16 apr, au zis ei, sper sa se tina de cuvant) Despre jante, dc tot vrei sa le schimbi, cu 1000e iti iei super jante pt bmw-ul tau, oz, bbs, borbet si nu imi mai vin mie in mine acum.. |
da asa e...distantierele care le am acuma sunt cumparate de la unu de pe un polo si nu stia nici el cum sunt facute ca asa a cumparat masina de la altu care nu avea acte nimic la ele.... banuiesc ca sunt facute la strung:)
|
1 Attachment(s)
I-auziti evacuare :shock:
|
tare ... s`o stapaneshti sanatos si cat mai zgomotos :))
|
Face frumos .. abia astept sa o aud LIVE
|
bv nene Cipy, inseamna ca ai renuntat la catalizator?
|
ms bajetzi :oops:
Pt trafy: Nu, nu am scos catalizatorul, initial vroiam sa-l schimb cu unul sport, dar se pare ca este incorporat in galeria de evacuare si formeaza o singura piesa (serpisori + catalizator), iar ca sa il schimb, tre sa-mi schimb si galeria, dar ma costa si asta inca vre-o 300 - 350e + 5mil catalizator-ul sport, dar din lipsa de fonduri, deocamdata ramane asa, in plus poate pe viitor, va urma un kit turbo, si at va trebui personalizata din nou (galeria) |
iti poti acoperi cheltuielile daca vinzi platina din catalizator. Stiu ca am avut de scris la atestat si scria acolo ca masinile cu norme de poluare euro 3 su euro 4 au catalizator cu fagure si fagurele este acoperit cu un strat de platina. Intrebarea mea la care astept raspuns de mult e: cum desprind platina de pe fagure?:)
|
si la flansele de fac aprindere la bujii la delcou la dacie este platina :)) imbogateste-te
|
lasa mistourile tir si raspunde`mi la intrebare :))))...m`a pus colegu ala sa te intreb ce face programu ala de ai zis de el....
|
8 Attachment(s)
in curand o sa avem un nou membru in comunitate .. :D pun eu in locul lui pozele cu mashinutza ... cateva facute sambata :D
|
frumoasa mashinutza...da n`am vazut`o niciodata prin oras :):P
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:34. |
- Copyright 2026 4Tuning