![]() |
Re: Tuning DAYS - 29 Martie-1 Aprilie 2007
Doamne .. abia astept sa ajung :) si sa-ti vad in primu rand tie Bora :)
E una din atractiile pe care eu vreau sa le vad .. JUR.... Sper sa te si cunosc :). Poate te recunosc din vedere .. si te trag de tricou :)) Haios trabantu roz :)) si cel care la pus nus situ cine .. de e portocaliu si negru si are aripile foarte umflate e marpha |
cosmin cata reclama pe masina ta, maine pot sa ma joc la playstation 3? nice photos! :D
|
Am vazut clipul de prezentare la PRO TV ! Frumoasa promovare ! Speram ca si evenimentul sa fie la intaltime ! Felicitari !
|
Cosmine maine daca esti cuminte te las sa faci o sedinta foto de nota 10 cu fetele mele ca tot esti indragostit de ele ;-)
|
Sal all
Off...cred ca o sa ajung si eu Sambata sau mai mult ca sigur Duminica... Are cineva un program de desfasurare evenimente?. Va pup si mercic... Race in peace, drive like a beast! |
daca vi duminica o sa pierzi show de burnout...care o sa fie la ora 1 sambata
|
aham...am inteles...mersi Leonard
atunci tre sa ajung maine pana in 1 :D Burnu' chiar nu vreau sa-l pierd ;) |
Are cineva reportajul de ieri de pe antena 1 ? :)
|
A fot reportaj pe Antena1? :D sunt mandru de mine...sa fiti si voi, stiu eu de ce ;) fac eu rost de el...daca am timp. la Observator 19 a fost?
|
Da la Observatorul de 19...
Nu a fost cine stie ce reportaj....chiar au ales ce nu trebuia din ce e acolo...ma rog... |
acum il caut pe site. tinand cont ca un reportaj de 30 sec e cateva mii de euro...nu cred ca ar trebui sa fim carcotasi. daca nu vorbeam eu la stiri, nici nu venea echipa. asta e, au filmat si ei ce au crezut ca da bine....
|
Nu, nu e vb de carcoteala...really...da ma gandeam exact la ce au crezut ei ca da bine :D ... Daca il gasesti da un link ca poate il mai vor baietii :P
|
l-am gasit. intrati pe www.antena1.ro > inregistrari broadband > observator 19 (in dreapta) > Joi (alege editia, jos) > minutul 35:27.
frate, sunt 1:30 min filmate la show, in care, zic eu, au aratat destule. ce vrei mai mult de atat? nu se poate sa filmeze absolut tot, sau ce vrea fiecare. probabil ca vor mai veni si maine sau duminica. vrei sa-ti fac calculul sa stii cat ar fi costat reportajul asta daca ar fi fost platit? merci Simona pt invitatii, le-am meritat cu prisosinta ;) |
Quote:
|
Quote:
am uitat sa le multumesc baietilor din 4ss pt faptul ca au fost foarte intelegatori in seara de miercuri privind aranjarea masinilor lor ... astfel incat sa intram si noi sa nu stanjenim ... n-am mai reusit sa ajung acolo ieri din diferite probleme ... dar ne vedem azi :) si maine ... si poimaine ::lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning