![]() |
Re: MK3 - G E K
Roly sigur nu e stilul pe care vrea sa il adopte GEK:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Cu siguranta nu o sa puna o astfel de toba niciodata , japan style e ceva german style e altceva .
Oricum o sa scap si de toba asta mi se pare mare , vreau ceva mai discrect o sa optez pentru una cu 2 iesiri de GTI 8v stock sau in cel mai rau caz una de inox mai finuta sa vina sub bara mai mult ascunsa ... |
Toate respectele mele pentru tine si pentru masinuta ta..este bestiala rau de tot stilul tau de stance nation..este foarte frumoasa..bravo..Mult succes in continuare si sa ai grija de bijuteria aceasta;)
|
arata prea tare, vreau si eu roti de alea..... trage-i niste poze mai profi sa o admiram cum trebuie :) !
|
Quote:
Daca se ofera vreunu e binevenita ideea daca nu asta e :)). |
Felicitari ! Urmaresc evolutia masinii de cand era la fostu propietar .
Imi place foarte mult vopseaua , dar jantele, le ador :bunch: . Nu oi fii eu un mare fotograf sau vreun profesionist , dar imi pare tare rau ca nu sunt din Bucuresti , ca te scoteam eu la o mica sedinta foto .. Bafta in continuare si asta e un topic de urmarit ! |
Salutare! foarte frumos golfuletul! imi poti explica si mie cum fac camber negativ pe spate? mersi!
|
4 Attachment(s)
In frane de Dacie in femei si ce o mai fii de astazi ii adaug si pe astia de poliseaza roti.
Drept urmare dupa aproape o saptamana de asteptat dupa rotile fata se pare ca le-am luat aproape la fel cum le-am dus. Urmeaza frecat la ele cu autosol pana o sa imi cada mainile , suruburile date cu decapant , spalate , tinute in nitrodiluant dupa frecat la ele cu autosol cu ce o sa mai imi ramana din maini de la frecatul rotilor. Sper sa reusesc sa termin pana sambata ....:rolleyes2 PS:daca e cineva interesat am 4 buze de 0.5 de vanzare pret modic .... |
Bagi masina in expo de la Cora Pantelimon?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Intr-un final am terminat capitolul jante.
Dupa o investitie destul de serioasa in ele pot sa spun ca sunt super multumit cum arata si cum se comporta in mers masina. Au fost schimbate buzele fata/spate 3"/0.5" full polish , valve metalice spate 11.3mm fata 8.3mm , surburile reconditionate si discurile de la capace polisate. Next : adaptarea scaunelor pe fata , niste centuri in 4 puncte si un volan rally omp sau sparco 380mm/90mm |
arata foarte bine jantele dar daca ai polisha si capacele in intregime si ai vopsi interiorul miezului in culoarea masinii ar arata demential :twisted:
|
Quote:
Capacele nu pot fii polisate integral , mijlocul fiind de plastic. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Se adauga o poza cu zak , mandea , balooo la garaj si se preconizeaza o vara in formatie volf :))) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
- Copyright 2026 4Tuning