![]() |
Re: ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007
1 Attachment(s)
Gratzian ce se mai aude de standul special Virtual Tuning ? Facem sau nu...? Si legat de ecusoanele despre care s-a mai vorbit,cred ca toata lumea poate sa isi faca unul simplu la imprimanta cu nick-ul de pe forum si sa scrie VIRTUAL TUNER pe el...
Si pana la urma cei care participa la concurs au intrare libera ? Salutari |
Sustin aceasta idee daca este posibila .. stand, ecusoane ..
Eu am sa vin sambata dimineatza...si plec duminica seara.Daca e nevoie de ceva ... Gratzian ;) |
Si eu vin sambata de dimineata si daca e nevoie de ajutor la stand ma risc si eu :)
|
Quote:
|
NU mai este timp :(( pana azi trea sa fie aproape gata lucrarea da.... in ultimele 20 de ore am reinstalat win'u de 3 ori... nu mai reuseam sa imi deschid salvarile din 3dsmax :((( dac acum se pare ca va merge am pierdut ff mult timp sper sa termin...
|
si pe deasupra am s-a dat totu peste cap sun acum unde eream acum 3 zile :(( sper sa reusesc sa termin lucrarea in timp... nu dealta da ar fi pacat :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu vin de joi ....
s-ar putea sa ma recunoasteti dupa tricou ;) |
ce scrie pe el ? :D
|
Quote:
se poate prelungi limita de predare a lucrarilor cu inca maxim o zi/doua ? dureaza foarte mult randarile (concret, la mine - o poza imi ia minim 3 ore-maxim 5 ore :oops: ) daca se poate, as fi (cred ca am fi cu totii) foarte foarte recunoscator (recunoscatori). sunt detalii finale, sunt o gramada de mici imperfectiuni care trebuie sa dispara - pentru ca lucrarile noastre sa fie la un nivel de maxima perfectiune. va rog sa luati in considerare sugestia mea. prelungirea termenului limita de predare a lucrarilor (cel putin cele de la 3D, unde volumul de munca e exponential mai mare) cu inca o zi/maxim doua. va multumesc ;) |
ar fi foarte bine sa se prelungeasca la 3d, chiar dureaza foarte mult, mai ales ca unii (eu de exemplu:D) sunt incepatori
|
eu unu nu fac 3d .....dar stiu ce inseamna ..ca il vad pe fratimiu cum trage sa faca rpd ca nu mai e timpo ..eu cred ca 2 zile emrita pt ca ...daca stam si ne gandim bine nici nu sunt multi la 3d ...si nu cred ca ar fiii o incurctura daca le acordati 2 zile ...+ ca ei fac masini si se lucreaza mult la ei ....
daca ar tebuii sa se voteze eu as vota pentru 2 zile in plus ....peace.... |
Sustin petitia lui TopArt :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
- Copyright 2026 4Tuning