Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Nova 2.0 16v Turbo (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/30970-dacia-nova-2-0-16v-turbo.html)

Hexer 05-02-09 09:53

Re: Dacia Nova 1.8 16v

Quote:

Originally Posted by tm8bnz (Post 2039362)
Mult prea curajoasa configuratia ta.Ti-as sugera sa iti cumperi un modul de amplificare a semnalului dat de senzorul de detonatie (+senzorul daca nu il ai pe motor) si sa stai cu ochiul pe ledul ce licare cand motorul detoneaza,s-ar putea sa ai surprize,si mai bine e sa le previi ! Modulul nu e scump,undeva maxim 100 dolari (contacteaza-ma daca vrei unu)
Nu ar strica si un Wideband...dar aia e o investitie mare,si daca nu ai electronica programabila are scop pur informativ

WBO2.com la 200$ poti achizitiona un kit cu totul inclus

Imi poti da mai mutle informatii despre amplificatorul de knock? Ma gandesc ca tu o folosesti, cat de bun e?

tm8bnz 05-02-09 10:40

E pe drum,trebuie sa aunga dintr-o zi in alta !
O sa va dau un feedback cat de curand.Dar nu are cum sa nu fie bun,practic e un amplificator-microfon la care tu ii setezi sensibilitatea/pragul sub care sa ignore zgomotul (in frecventza joasa specifica bataii)
Iti scoate semnal variabil pt EMS si ON/OFF pt LED.In cazul vostru ledul e cel important,dar exista portul ce poate fi folosit ulterior procurarii unui EMS ! Deci investitia nu e in zadar :)

Hexer 05-02-09 13:39

Quote:

Originally Posted by tm8bnz (Post 2039531)
E pe drum,trebuie sa aunga dintr-o zi in alta !
O sa va dau un feedback cat de curand.Dar nu are cum sa nu fie bun,practic e un amplificator-microfon la care tu ii setezi sensibilitatea/pragul sub care sa ignore zgomotul (in frecventza joasa specifica bataii)
Iti scoate semnal variabil pt EMS si ON/OFF pt LED.In cazul vostru ledul e cel important,dar exista portul ce poate fi folosit ulterior procurarii unui EMS ! Deci investitia nu e in zadar :)

Poate ma intereseaza si pe mine, noi montam stand alone vems de mai multi ani dar nu folosim knock, numia microfon -> laptop -> casti. Merge perfect, dar totusi ar fi bun un amplificator...asa pentru a incerca daca e moca.

Poti pune un link sau ceva cu produsul?
Este un simplu sensor knock sau ceva mai serios?

tm8bnz 05-02-09 18:05

Nu,este un modul separat construit de un baiat destept din state,nu de o firma,ce interfateaza senzorul masinii,in principiu clasicul senzor bosch.
Am sa ii fac ceva poze cand imi ajunge si cine e curios,sa ma contacteze pe PM sau mail !

P.S. ca intrebai mai sus,da eu cu MS-ul ma intretin ! MS2 Extra V3 to be more specific !:)

Hexer 05-02-09 18:10

Ai mai programat MS?

tm8bnz 05-02-09 21:13

Al meu e primul si e readdy to race !

mikafly 06-02-09 00:30

Senzorul de detonatie este cel al electronicii,strans pe bloc din fabrica si nedesfacut niciodata(cel de 16v e identic cu cel de renault 21 turbo).Aceasta presiune nu este cea permanenta,am ajuns din greseala sa constat ca ridica un bar......o voi seta undeva mai jos cam la un maxim de 0.7.......in nici un caz la 0.4 pt ca ati vazut rezultatele.Sa speram ca electronica isi va face treaba la aceasta presiune si nu v-o aparea probleme(prea devreme).Oricum va multumesc pt sfaturi.....de acum incolo stiu pe cine sa intreb cand am vreo nelamurire.

mikafly 08-03-09 23:17

4 Attachment(s)
Dupa lungi chinuri(lene) am reusit sa fac un lucru banal...care imi lua maxim juma de ora.....sa montez farurile...bara...masca....si sa fac capota sa se inchida.......cica am reusit.....arata de parca au fost aruncate cu furca....dar asta e....

LKS 08-03-09 23:19

Arata mai bine ca inainte :D Cum trage acum masina?

mikafly 08-03-09 23:51

Ehh...isi taraie si ea basinile.....de colo colo..

vasi_bmw89 09-03-09 11:57

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 713514)
Astazi mi-am montat o suspensie sport...f rigida....sa schimbat si aspectul general al masinii,datorita faptului ca a coborat catziva centimetrii.Suspensia e lemn,cam zdruncina.....dar sunt multumit de felul cum se comporta.Stabilitatea e mult imbunatatita,in ciuda disconfortului creat.
Am sa pun si niste poze...nu e cine stie ce.....facute cu telefonul.

spune-mi te rog c e nume au jantele,ce model!!ms lasa un PM

mikafly 12-03-09 01:24

Quote:

Originally Posted by vasi_bmw89 (Post 2131431)
spune-mi te rog c e nume au jantele,ce model!!ms lasa un PM

Ti-am raspuns......

dog99 12-03-09 09:46

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 2130449)
Dupa lungi chinuri(lene) am reusit sa fac un lucru banal...care imi lua maxim juma de ora.....sa montez farurile...bara...masca....si sa fac capota sa se inchida.......cica am reusit.....arata de parca au fost aruncate cu furca....dar asta e....

:dribble::dribble: off motorul ala :bunch:

mikafly 12-03-09 22:20

Quote:

Originally Posted by dog99 (Post 2140746)
:dribble::dribble: off motorul ala :bunch:

E turbooooo..:PP:P:P:P

crazyfornova 12-03-09 22:22

mikafly....iti faci aparitia pe la craiova??:X:X::X :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 04:16.

- Copyright 2026 4Tuning