![]() |
Re: Dacia Nova 1.8 16v
Quote:
Imi poti da mai mutle informatii despre amplificatorul de knock? Ma gandesc ca tu o folosesti, cat de bun e? |
E pe drum,trebuie sa aunga dintr-o zi in alta !
O sa va dau un feedback cat de curand.Dar nu are cum sa nu fie bun,practic e un amplificator-microfon la care tu ii setezi sensibilitatea/pragul sub care sa ignore zgomotul (in frecventza joasa specifica bataii) Iti scoate semnal variabil pt EMS si ON/OFF pt LED.In cazul vostru ledul e cel important,dar exista portul ce poate fi folosit ulterior procurarii unui EMS ! Deci investitia nu e in zadar :) |
Quote:
Poti pune un link sau ceva cu produsul? Este un simplu sensor knock sau ceva mai serios? |
Nu,este un modul separat construit de un baiat destept din state,nu de o firma,ce interfateaza senzorul masinii,in principiu clasicul senzor bosch.
Am sa ii fac ceva poze cand imi ajunge si cine e curios,sa ma contacteze pe PM sau mail ! P.S. ca intrebai mai sus,da eu cu MS-ul ma intretin ! MS2 Extra V3 to be more specific !:) |
Ai mai programat MS?
|
Al meu e primul si e readdy to race !
|
Senzorul de detonatie este cel al electronicii,strans pe bloc din fabrica si nedesfacut niciodata(cel de 16v e identic cu cel de renault 21 turbo).Aceasta presiune nu este cea permanenta,am ajuns din greseala sa constat ca ridica un bar......o voi seta undeva mai jos cam la un maxim de 0.7.......in nici un caz la 0.4 pt ca ati vazut rezultatele.Sa speram ca electronica isi va face treaba la aceasta presiune si nu v-o aparea probleme(prea devreme).Oricum va multumesc pt sfaturi.....de acum incolo stiu pe cine sa intreb cand am vreo nelamurire.
|
4 Attachment(s)
Dupa lungi chinuri(lene) am reusit sa fac un lucru banal...care imi lua maxim juma de ora.....sa montez farurile...bara...masca....si sa fac capota sa se inchida.......cica am reusit.....arata de parca au fost aruncate cu furca....dar asta e....
|
Arata mai bine ca inainte :D Cum trage acum masina?
|
Ehh...isi taraie si ea basinile.....de colo colo..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: