![]() |
Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori
Quote:
|
Quote:
App. pt persoanele in masura, pt a vinde ceva aici trebuie sa se ia inca acest thread stufos la puricat pt a se vedea cine e serios si cine nu. |
1 Attachment(s)
Quote:
Macheta asta arata asa cu ceva vreme inainte sa o cumpere, am vazut-o prezentata pe pagina lui de prezentari de machete. Atasez si o poza... Eu sincer sa fiu, daca macheta asta costa 70 lei, nu o luam. Daca iau o macheta in colectie am prezentia sa fie impecabila din toate punctele de vedere, ca este 155, ca este 300 sau 400, chiar nu conteaza. Dar sa fie noua sau ca noua. Iar bulele astea nu fac exceptie, ziceam NU categoric. Sunt convins ca asa spunea si Steaua23, dar nu a stiut de problemele macheteie, chestia asta a fost ascunsa pe topic-ul unde a fost pusa macheta la vanzare. |
Un mare MINUS pentru SHARKY-VW (Neata Costin Gabriel din Pitesti, Bulevardul Republicii). Am primit retur un colet trimis catre el acum vreo 2 saptamani si ceva.
|
fratilor<ati mai auzit ceva de l4ur???nici pana acum nu l-am gasit pe messenger sau la nr de telefon...va rog sa ma ajutati,am o amcheta la el de mai bine de o luna...el mi-a spus ca merita toata asteptarea:((...va rog sa ma ajutati....
|
Multumesc foarte mult.. Petrescu Adrian - green_e30 pentru teapa acordata...
Deci un foarte mare minus pentru neridicarea coletului.. |
DACA AS PUTEA AS INTERZICE ACCESUL LA FORUM COPIILOR SUB 14-15 ANI...
Atentie mare: un mare minus ptr ca isi bate joc de noi (sau poate doar de mine:D)MINI_COOPER ACEST TUPEIST - MIMI_COOPER, DUPA CE SCHIMBAM 100 DE PM-URI, si ma pun de acord cu tot felul de combinatii...ca piesa aia o vrea ala, ca aia nu e bine ...etc, AFLU...ca nu trimite decat prin Fan Courier - adica transport de 25 lei ptr piese in valoare de 15 lei...asta e...ma pun de acord si cu asta - ptr ca azi sa aflu: TREBUIE SA TRIMIT BANII INAINTE...(nici nu stiu unde??..poate cu ceva porumbel, ptr ca ma indoiesc ca un pusti de 11 ani sa aiba cont in banca :lol:) SI ABIA DUPA ACEEA "PRIMESC PIESELE" de zici ca am tranzactionat aur masiv RUSINE - ma oftic ca am pierdut timp sa incerc sa ma intgeleg cu un copil CINE MAI VRETI PIESE DE LA MIMI_COOPER - sau va lasati pagubasi sau va inarmati cu timp si rabdare |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Deja sunt la a doua faza de genu:!::!: Acum am si eu o rugaminte la cei ce vor sa cumpere si nu au bani- ABTINETIVA- pana faceti rost si eu fac la fel:!::!::!: Nu ma dau banii afara din casa si nici nu vreau sa platesc posta aiurea:!::!::!: Un mare + pentru Madalin Boss, impachetare de nota 10 recomand:!::!::!: |
---------- pentru mine!
Pentru ca am dat dovada de neseriozitate fata de userul eddy_grasu caruia i-am promis niste machete de mai bine de o saptamana si nu m-am tinut de cuvant. Daca vreti sa ma credeti saptamana asta nu am avut 7 lei in portofel sa pot depune coletul....El este ambalat cu adresa pe el si gata de expediere trebuie numai sa strang...deeeh asta e ce sa ii faci. Duminica va fi ziua mea,deci voi primi ceva banuti.LUNI DIMINEATA LA ORA 8:30 EU SUNT LA POSTA CU COLETUL,si il voi depune. Inca odata imi cer mii de scuze.:D |
Un mare - pentru TURCEASCA EDUARD- edinho_realmadrid
Am trimis colet pe data de 04 10 2010 ramburs 25 ron..asta cadea intr-o luni, de joi am dat 2 pm-uri..in zadar niciun raspuns, apoi am incercat pe yahoo..si ce sa spuna omul nu a ajuns la posta..treba, raceala..ok zic eu, apoi imi incerc norocul in dimineata asta..alta noutate, a fost la posta si nu are colet..nu are aviz..postarita e rea si nu vrea sa il ajute(dar o cunoaste..LOL)..ok zic iar, acum cateva minute zic sa intreb iar..am fost la posta si postarita nu era la ghiseu..am fost la alt ghiseu si a zis ca o gaseste pe colega maine...ESTE CEA MAI TARE FAZA AUZITA DE MINE DE CAND PUN SI PRIMESC COLETE SI VA ROG SA MA CREDETI CA AM PUS SI PRIMIT CEVA COLETE.. Am rugat omul sa nu mai ridice acest colet, ca oricum nu avea de gand sa faca asta.. Deci a 4 a teapa pentru mine, bine zice Horia.. unii copii de pe forum lasa de dorit, pacat ca nu se poate face nimic in sensul asta:!::!::!: |
Quote:
2010 asta este, imi pare rau daca tu asa scrii( nu ti-am raspuns la PM :D, dar am vorbit pe messenger ), pacat ca faci mare "show" pentru 25 de lei !!! Sincer la etatea ta de 33 de ani nu cred ca ma injoseam asa la suma aia fabuloasa !!! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Pe data de 4 am pus coletul si a ajuns pe data de 6 la tine dar tu erai racit si ocupat..dupa care fugise postarita de la servici.. Sincer la etatea mea aveam mare dreptate in ce spuneam de tine:!::!::!: Tot SHOW-UL asta a costat 40 ron..asta e cum spui tu..da-le dracu de bani... Eu zic ca pentru tot ce ai scris mai sus si pentru nesimtirea ta meriti un mare BAN:!::!::!: |
| All times are GMT +2. The time now is 03:20. |
- Copyright 2026 4Tuning