![]() |
Re: BMW E30 FEST - 2012
eventual gagici...
|
Azi am despus si eu suma stabilita de 50 ron! La sfarsitul lunii feb vom cere o situatie a contului sa vedem cum stam la capitoulul asta...
|
Va reamintesc contul :
- suma este 50 ron! Nr. cont (IBAN): RO14BRDE441SV03388544410 deschis la BRD Ag. Baba Novac Titular Marin Catalin George La depunere trebuie sa specificati voi operatorului ce anume reprezinta depunerea, adica "contributie intalnire E30 pt XXX, nr. YYY", unde XXX este numele persoanei pentru care depuneti banii, si YYY este numarul de inmatriculare al masinii. |
Quote:
|
va salut am si eu o problema am un bmw ursulet 320i 6 cilindri din 84, un mecanic destept mia schimbat capacul la delcou dar a uitat sa scrie ordinea fiselor iar acum am ramas cu el asa ptk desteptul nu stie ordinea ...va rog imi spuneti si mie cum este ordinea/si de unde incepe / capacul la delcou este rotund ca la dacie , sau o schema a fiselor .... va multumesc
|
Quote:
salut! ai gresit topicul.. fa-ti un topic in Zona tehnica BMW si acolo vei primi raspunsurile de care ai nevoie. Numai bine! |
Quote:
Uita-te bine si pe capace (vechi si nou) ca ar trebui sa fie insemnate pozitiile. |
Il rog pe catalin_marin ca la sfarsitul lunii februarie sa posteze un pic situatia depunerilor sa vedem cum stam la capitolul asta! NU uitati sa continuati sa depuneti contul il gasisti pe paginile anterioare - daca nu il cereti mie sau colegilor care se mai ocupa de organizare!
Intre timp va rog cei care nu ati comunicat daca sunteti sau nu de acord cu data de 15-17 Iunie ... va rog sa o faceti pentru ca la sfarsitul lui martie sa putem comunica la Camping data oficiala si sa incepem procedurile pentru cazare de care se va ocupa Bogdan NAstase! |
cam dupa 5 depun si io :)
|
Am strans si eu banii de la cativa ursari din cj si am facut azi depunerea:D
|
Quote:
Eu zic sa mai lasam o saptamana pentru alegerea datei si dupa aceea sa o anuntam oficial si in titlu (BMW E30 FEST - 2012 15-17 Iunie);) Am sa depun si eu banii luna viitoare ca deocamdata ma toaca bine de tot ursul cu interventiile pe care le fac acum la el:-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|