![]() |
Re: SPANIA
M-am uitat pe net putin,sunt accesibile toate.
Mai ales ala de la Yuncos,care e putin mai departe de La Torre,unde am fost de cateva ori pana acum:-) Lasa-mi pe privat un ID de messenger si un numar de telefon te rog,as vrea sa vin cu tine cand mai mergi,singur mi-e nasol:-) Bafta mare. PS: frumoasa masina ai8) |
se aude ceva pe weekendul asta ?
|
Quote:
|
asi fi mers duminica in yuncos la concentratie dar nu cred ca o sa pot.
oricum ar fi o treba sa raminem citiva intelesi ,si sa mergem o simbata sau duminica la Fixius,acasa la un chuleton...Hai sa cautam o data. salu2 |
orice face-ti carnea fructele si daca sunte-ti bautori de tarii sa le aduce-ti din madrid, sunt cu 30 40% mai eftine sucurile abituale si vinurile sunt la preturi accesibile...
uitati-va pe un calendar si alege-ti o vineri o sambata sau o duminica :P sunte-ti bine veniti, sa nu va prind ca veniti imbracati eleganti, ca va rup hainele, pun cainele pe voi =)) veniti cat se poate de lejer imbracati. Succes si va astept :P |
Quote:
|
nu ne strangem de o masina sa mergem in yuncos, mor de singuratate aicea =))
pe weekendul ce vine este expozitie de masini in madrid si masserati isi lanseaza vreo 3 modele noi in madrid :P acolo mergem ? adica veniti ? |
stire de ultima ora: SALÓN INTERNACIONAL DEL AUTOMÓVIL ECOLÓGICO Y DE LA MOVILIDAD SOSTENIBLE
http://www.ifema.es/web/ferias/automovil/default.html Abierto al Público: Del 21 al 23 de mayo de 10 a 21 h. eu merg maine acolo, si voi merge in metro cine vrea sa vina sa ma anunte las si nr meu de tel: 652.380.669 cata |
am fost, si a fost super misto, am facut peste 1000 de poze :D
am sa pun cateva mai tarziu. si mai am inca cv misto pt voi, dar de data asta sper sa ne strangam macar 2 :P Mercedes-Benz le invita a conocer sus ultimos novedades. Le esperamos en el pabellòn 2 Del 24 al 30 de Mayo orario: de 11 a 21 horas Entrada gratuita IFEMA astept sa-mi spune-ti cine veniti eu nu imi pot permite sa lipsesc :P |
12 Attachment(s)
cateva poze de la SALÓN INTERNACIONAL DEL AUTOMÓVIL ECOLÓGICO Y DE LA MOVILIDAD SOSTENIBLE
|
Nu-mi place ecologiala. Insa unele masini de acolo erau chiar simpatice!
Peugeot-ul SR1 inca nu l-am vazut... Cum arata in realitate? |
Re: AJUTOR
Azi am fost oprit de Politie.Mi-au cerut actele,le-am inmanat.
Apoi mi-au spus ca masina va fi luata pe platforma si eu voi fi amendat pe motivul ca masina e aici de 6 luni si nu a fost inmatriculata.Am ramas masca. Nu stiam de existenta unei legi ca asta,e tampenie,nu are nici o logica. Eu am asigurare/ITP la zi in RO,sunt legal cu tot.De ce nu pot circula mai mult de 1 luna de zile fara sa inmatriculez masina? Ati mai auzit de problema asta? Orice sfat e binevenit. |
Re: AJUTOR
Quote:
si daca ti au luat o acum cum o mai recuperezi:???: |
Acum am venit de la Politie,m-au lamurit despre ce e vorba.
Legea spune ca daca esti rezident aici (in principiu daca ai N.I.E.) nu ai voie sa circuli cu nr straine mai mult de 1 luna de zile. Daca nu esti rezident,ai voie 6 luni. Dupa ce mi-a cerut actele masinii,asigurarea si permisul, politistul care m-a oprit m-a intrebat unde stau si daca am N.I.E. la mine.I-am spus ca nu e la mine,m-a intrebat daca stiu seria,i-am spus ca da.Aici am gresit.Trebuia sa-i spun ca nu am N.I.E.,ca sunt aici in vacanta,si nu se intampla nimic. Faza e ca am vorbit cu o avocata de aici si mi-a spus ca nu trebuia sa iau 450E amenda,ci 300E. Mi-a trimis un link unde se vede ca la incadrarea care mi-a fost facuta se plateste 300E,nu 450E. Maine dimineata la duc la Trafic sa vad cat am de platit la amenda si sa-mi iau numere provizorii.. Ideea e ca daca eram informat se putea evita "distractia" asta de 500E,dar ce sa-i faci,shit happens. |
Quote:
pe maine seara o sa mai pun poze, si nu numa cu sr1-le drept sa-ti spun eu am aflat ca e expozitie ecologica, dup ce am intrebat-o pe una de la bmw de ce nu au adus si x6m si atunci mi-a spus ca este expozitie de masini eco si inca nu a aparut nici o varianta m eco... la renault e misto pt ca in functie de locul de parcate ti se deschid si usile daca e stramt pe laterale se deschide tip lambo, dana nu se deschide normal... dar spunea ca asta e prototipul, si pe varianta care va aparea peste 2 ani tipul de deschidere al usilor va fi optional iar sr1 se va lansa pe piata exact de sambata peste 2 ani. care vreti sa veniti la mercedes ? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:51. |
- Copyright 2026 4Tuning