Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Club Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/2894-club-dacia.html)

Lucian 24-11-05 21:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cristi_ubs\"
luciane te-ai dat cu robert(SGM)???tare curios sunt cine a castigat!!!daca poti da si tu un raspuns aci?

Robert are 1-0 dar eu aveam un motor de Dacia pe masina si nu era deloc cum trebuie. Nu spun ca altfel l-as fi facut ... doar ca nu aveam motorul ce a consacrat masina mea. La primavara sigur aflam iar intre noi competitia va fi constructiva .

MagicOne 27-11-05 18:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lancerEvo\"
pai in seara asta ii alba, da maine cumpar leduri albastre...numa 2 trebe si o rezolv :lol:
daca stie cineva detalii referitoare la montarea ledurilor???

cum ai pus u leduri in bord?

lancerEvo 27-11-05 21:27

am gasit leduri in ceva soclu ce vin exact in bord :lol: la Unix

MagicOne 27-11-05 21:34

ai cuvantul meu ca nu am inteles nimik din ce ai zis, poate ma mai dreg cu desene (poze) sry (nu fac katerinka)

lancerEvo 27-11-05 22:03

3 Attachment(s)
acuma nu vreau sa te supar sa iti zic ca esti bolovan da nu stiu ce nu ai inteles... in fine incerc sa fiu mai explicit!
ledurile normale au doua picioruse unu se leaga la + celalat la -, astea ce le-am luat eu in loc de picioruse au o chestie din plastic care imita exact partea de fier a becului ei bine chestia asta de plastic intra la fix in soclu de bec care se pune in bord, numa trebe sa nimeresti +u si -u da numa de doua ori trebe sa incerci :d ca daca prima oara nu merga il puiinvers si ii ok....
uite si poze ca parca vad ca nu pricepi

MagicOne 28-11-05 12:51

bolovan nu sunt... dar eu ma gandeam la ledurile cu chestia aia de plastic dar au 2 lamele si merg numai pe socluri, sa te citez, \"speciale\" gen cielo... etc gama firmei. acum sunt super ok si am si inteles dar... unde le-ai gasit?? de unde sunt cumparate!
macar firma poate merge o comanda ca vad ca esti din cluj... sau poate primesc un serviciu de la tine prin pttr. ms

lancerEvo 28-11-05 19:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lancerEvo\"
am gasit leduri in ceva soclu ce vin exact in bord :lol: la Unix

cred ca in orice oras mai mare este Unix magazinu ala de piese de la unguri, azi am vazut ca au leduri care inlocuiesc si modeul alalat de bec... ala fara parte metalica.

MagicOne 30-11-05 16:56

deci ai cum sa imi trimitzi si mie ceva leduri?????? contra cost bineinteles!

lancerEvo 30-11-05 21:11

zi adresa si de care iti trebuie...

MagicOne 01-12-05 11:33

imi trebuie exact pt soclul care e in poza.... cat despre adresa, ar fii bine sa vb pe mess... sau daca vrei iti dau un pm.

lancerEvo 01-12-05 12:24

da pm

MagicOne 02-12-05 13:17

am dat pm ieri!

MagicOne 03-12-05 14:50

lancerevo, raspunzi la pm sau pe forum???

Lucian 04-12-05 11:15

2 Attachment(s)
Bord de nova GT .

cristi_ubs 05-12-05 18:49

stie cineva de leduri la fel ca cele aratate de lancer in bucuresti.vreau si yooooo.aaaaa si mai era ceva.daca le pun in bordo sa se vada asa fromos ca la lucian in pozesau o sa fie un albastru cacaniu si spalacit de mai bine nu le mai pun????lancer pune si u o poza cu bordu tau sa vedem cum se vede. :lol:

All times are GMT +2. The time now is 22:16.

- Copyright 2026 4Tuning