![]() |
Re: Dezmembrez orice model HONDA
1 Attachment(s)
Salut . Ai cumva plasticul decorativ ce bine pe usa soferului? Atasez o poza ca nu stiu cum sa explic mai bine :oops: Ma intereseaza sa fie cu tot cu cleme. Pentru ca la mine a reusit cineva sa traga de ea si sa o rupa ( ii urez toate cele bune cu aceasta ocazie )
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut! Ai cumva cumva in stare buna butoanele din poza si emblemele honda fata spate pt un EG? Daca da, un pret te rog! Ms
|
Quote:
|
Salut , ai reusit sa-mi faci teava aia in loc de catalizator ?
|
Quote:
Bun . Vreau o bucata (dar cu clemele intregi) . Ti-am lasat mesaj privat cu adresa |
chiulasa D16Y8 sau D16Z6/Z9 ?
|
Quote:
|
Si cum se apropie sarbatorile fac si eu reducere DE 20% la orice piesa ... am aproape orice piesa pentru aproape toate modelele Honda la preturi pentru orice buzunar...
REDUCERILE SINT VALABILE PINA PE DATA DE 1-1-2013 DUPA CARE REVIN LA PRETURILE VECHI... |
Salut Marutu, gasesc la tine covorasul din portbagaj?
|
Quote:
|
salut usi si aripa dreapta fata eg hatch ai?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Au ajuns tetierele, sunt in perfecta stare. Recomand cu incredere, nota 10. Mersi, bafta in continuare.
|
[QUOTE=Devu;5240862]Au ajuns tetierele, sunt in perfecta stare. Recomand cu incredere, nota 10. Mersi, bafta in continuare.[/QUO
Ma bucur ca am putut sa te ajut sa le stapinesti sanatos... In continuare valabil //// |
| All times are GMT +2. The time now is 19:57. |
- Copyright 2026 4Tuning