Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Modificari la bordul Daciei (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/28180-modificari-bordul-daciei.html)

B-04-SVA 11-04-09 22:17

Re: Modificari la bordul Daciei

Quote:

Originally Posted by BH 59 FIF (Post 2227617)
Nu vreau sa fac reclama, dar bagati un ochi si aici. Le-am trimis si eu un mail prin decembrie. Inca nu erau "productie". Eram curios sa vad cum vor arata. Din pacate, nu-mi prea place nici unul dintre modele, asa ca eu nu ma bag. Poate este totusi cineva interesat http://www.ceasuriplasma.ro/produse/...acia-1310.html

FIF sa inteleg ca si tu "confectionezi" ceasuri "custom" pt dacioare ? daca da... fa si u un thread...si baga un link sa vedem si noi...si apropo de modelele alea de ceasuri de pe www.ceasuriplasma.ro...eu am dat mail din noiembrie lu adi...tipu care se ocupa cu toata treaba...si am asteptat pana acum 2 saptamani...sau mai bine...si knd am vazut modelele...am zis...lasa...deci pe bune...sunt oribile...si luminate rosu...hai frateeee...:drdodgy: :pissed:

BH 59 FIF 12-04-09 01:20

Nu. Nu ma ocup cu asa ceva.

B-04-SVA 13-04-09 15:28

"Blue Angel" . . . cand iti ajunge bordul...fa-i si tu niste poze mai clare...oricum din cate se vede e facut cu "maestrie" ...respectele mele OZN...si apropo am si o intrebare...ace luminate...crezi ca se poate??? (adica ai avea de unde sa faci rost?)

BlueAngel 13-04-09 17:25

azi au ajuns ceasurile:D maine dimineata la prima ora le iau si tocmai poimaine seara vor fi pe masina.Ace luminate e super greu de facut....asa am vrut si eu dar sunt scumpe nu se merita si multa bataie de cap.Daca sti acele de dacie au un anumit gramaj...daca depaseste sau scade gramaju indica incorect...asa ca nu se merita.

B-04-SVA 13-04-09 21:59

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 2234519)
azi au ajuns ceasurile:D maine dimineata la prima ora le iau si tocmai poimaine seara vor fi pe masina.Ace luminate e super greu de facut....asa am vrut si eu dar sunt scumpe nu se merita si multa bataie de cap.Daca sti acele de dacie au un anumit gramaj...daca depaseste sau scade gramaju indica incorect...asa ca nu se merita.

Da asa vopsite cum le ai tu...se vad bine...se vad ok ??? "se inteleg" ?

BlueAngel 13-04-09 23:02

asta iti pot confirma abea maine seara dupa ce le iau :D

ozn_yakuza 14-04-09 07:06

pai baieti e foarte greu sa fac si acele luminate si as cere 2.4 mil pe un set de ceasuri cu ace luminate dar ce va stresati asa de mult cu acele luminate ca nici TAU nu avea pe dacia lui ace luminate,e mult mai usor sa le vopsesc in alb si in alb se vad foarte bine pt ca se reflecta lumina ledurilor in ele si se vad foarte bine.

blue angel sper sa fi multumit si astept sa pui poze ca sa vada baietii ce bord ai la masina ta..........8)

BlueAngel 14-04-09 07:34

TAU- avea acea luminate :D

ozn_yakuza 14-04-09 07:40

2 Attachment(s)
gresesti.erau acele normale de dacie.din cauza ledurilor de vad ele luminate pt ca ele au pe ele o vopsea reflectorizanta.

BlueAngel 14-04-09 08:02

hmmm....de ce tineam eu minte ca avea si ace...sau ma gandesc la alta masina :P

B-04-SVA 14-04-09 12:28

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 2236432)
hmmm....de ce tineam eu minte ca avea si ace...sau ma gandesc la alta masina :P

Mai era un tip pe thred-ul asta care avea ace luminate...nu mai stiu cum ii zicea da am poza...culmea e si modelul p care vreau sa mi-l fac si eu...:D Astea sunt:

conty one 14-04-09 18:17

vreau si eu niste planse de bord pt o nova gt 98.....are cineva?

giubau_v8 14-04-09 19:28

cine stie care din printurile de la inceput sunt bune, pentru bordul de dacie 1310/1410 cu turometru din '94-'98 ...eu am luat unele albe de pe acolo si au fost mai mari decat trebuie :(

pe astea le-am luat eu https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1164915236

BlueAngel 14-04-09 21:58

mi-a venit bordul de la OZN...foarte tare frate ;) abea astept sa il pun pe masina :D

Jmen 15-04-09 22:02

ba baietii eu sincer nu ma`s axa neaparat pe modernizarea ceasurilor atata timp cat panoul central nu are nici un fel de lumina ... puneti si voi pe aer pe avarie modificatii bordu ... exemlu ai putea pune parti de la un bord de masina straina bucati imbinate cu silicon si nituri astupate cu aplica de cauciuc si ai extinde bordul saracacios al daciei cu un panou cumai multe comenzii... si upgrade la * GEAMURI * electrice de preferat cu iluminat noaptea pe butoane ... sau fete de usi pe comanda .... + comenzi volum sau detasat panoul de la un cass mai vechi kenwood color pus pe post de modulator sunet + radio + control Ipod si comenzile ingropate in volan... asa am avut eu pe un papuc diesel din 2005 care la`m dat.. imi pare f f f rau ca nu mai am poze din interior pt inspiratie ... si daca tot va apucati sa faceti asa ceva aveti grija la imbinari sa nu fiti surprinsi ca o sa va zdrangane ceva in cap pe gropi.... de preferat cauciuc si silicon .

All times are GMT +2. The time now is 01:11.

- Copyright 2026 4Tuning