Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Masina mea VW Passat B6 Variant (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/280744-masina-mea-vw-passat-b6-variant.html)

Gode 17-05-12 22:21

Re: Masina mea VW Passat B6 Variant

Nu stiu ce se intampla dar am vazut ca mi-a urcat topicul sus in urma postarii a doi colegi de pe forum insa mesajele nu apar :-?? aveti idee ce se intampla ?:-??
S-a rezolvat au aparut ambele in urma postarii mele:)) nush ce se intamplase , VA multumesc tuturor de aprecieri sper sa arate si mai bine cu jantele si sper ca luna viitoare sa reusesc sa le "bag sub aripi " :)) :D

Gode 18-05-12 23:41

1 Attachment(s)
Din pacate azi de dimineata in timp ce am mers in oras la un cabinet medical si am parcat in fata acolo God" a fost spart...:-( si a trebuit sa schimb geamul de la passager din fata deoarece mi l-au spart... asa ca bugetul scade..:( numai ghinioane ...
Am reusit sa pun mana pe 2 gume Falken frumoase 225/40/18 . o seara buna revin cu poze maine!

vinyl 19-05-12 00:56

Ti-au furat ceva?

mike-fullspeed 19-05-12 07:20

norocosule...

dixxi 19-05-12 10:12

porofelu un parfum si cohelari de soare :) care lea recuperat inafara de parfum ca l`au vandut cu 10 lei

daryiyus 19-05-12 17:43

Ce situatie de ***:( Imi pare rau.

Foarte foarte frumoasa masina! Bafta

Gode 19-05-12 19:47

deh... asta este m-au scapat de niste bani care si asa "nu aveam ce face cu ei " :)))) ...asta este Ro :X "

Dixxi asteptam un topic si cu caddy al tau ;;)

Multumesc de aprecieri, maine inca o surpriza ,vin jantele vopsite in culoare facuta dupa codul masini si buze polish :X

Mirel1919 21-05-12 21:00

Quote:

Originally Posted by dixxi (Post 5029549)
porofelu un parfum si cohelari de soare :) care lea recuperat inafara de parfum ca l`au vandut cu 10 lei

As vrea sa vad si eu un Caddy modificat ! Fa topicu :)

Gode 21-05-12 23:36

5 Attachment(s)
Rezultat aproape final , mai am de finisat buzele , jantele au iesit absolut impecabil si sunt extrem dem ultumit de cum arata masina cu ele, nici nu vroiam mai mult de atat :X
Poate ies si niste poze profi , deocamdata le las pe acestea sa vorbeasca dar realitatea este mult mai frumoasa :)))

vinyl 21-05-12 23:54

Uite ca pana la urma..s-au dovedit a fi misto !
Distantiere, suspensie...si etrierii ...albastri ?:D

Gode 22-05-12 05:25

Daaa trebuie neaparat suspensie o cere sieste urmatorul upgrade :X

Roby_mkr 22-05-12 11:06

bv , arata bine cu suspensie o sa arata si mai bn :D

kitz` 22-05-12 13:39

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 5033419)
Rezultat aproape final , mai am de finisat buzele , jantele au iesit absolut impecabil si sunt extrem dem ultumit de cum arata masina cu ele, nici nu vroiam mai mult de atat :X
Poate ies si niste poze profi , deocamdata le las pe acestea sa vorbeasca dar realitatea este mult mai frumoasa :)))

sunt superi tari jantele...hai mai repede cu suspensia:D

stefz 22-05-12 16:21

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 5033419)

eram sigur ca o sa iasa bestial. mai trebuie o suspensie si e masina de masina:shock:

Roly94 22-05-12 17:20

Daca mai faci multe modificari,mai bine muta-te in alta tara,ai observat ce fac unii daca masina e mai remarcabila la exterior

All times are GMT +2. The time now is 05:21.

- Copyright 2026 4Tuning