![]() |
Re: Masina mea VW Passat B6 Variant
Nu stiu ce se intampla dar am vazut ca mi-a urcat topicul sus in urma postarii a doi colegi de pe forum insa mesajele nu apar :-?? aveti idee ce se intampla ?:-??
S-a rezolvat au aparut ambele in urma postarii mele:)) nush ce se intamplase , VA multumesc tuturor de aprecieri sper sa arate si mai bine cu jantele si sper ca luna viitoare sa reusesc sa le "bag sub aripi " :)) :D |
1 Attachment(s)
Din pacate azi de dimineata in timp ce am mers in oras la un cabinet medical si am parcat in fata acolo God" a fost spart...:-( si a trebuit sa schimb geamul de la passager din fata deoarece mi l-au spart... asa ca bugetul scade..:( numai ghinioane ...
Am reusit sa pun mana pe 2 gume Falken frumoase 225/40/18 . o seara buna revin cu poze maine! |
Ti-au furat ceva?
|
norocosule...
|
porofelu un parfum si cohelari de soare :) care lea recuperat inafara de parfum ca l`au vandut cu 10 lei
|
Ce situatie de ***:( Imi pare rau.
Foarte foarte frumoasa masina! Bafta |
deh... asta este m-au scapat de niste bani care si asa "nu aveam ce face cu ei " :)))) ...asta este Ro :X "
Dixxi asteptam un topic si cu caddy al tau ;;) Multumesc de aprecieri, maine inca o surpriza ,vin jantele vopsite in culoare facuta dupa codul masini si buze polish :X |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Rezultat aproape final , mai am de finisat buzele , jantele au iesit absolut impecabil si sunt extrem dem ultumit de cum arata masina cu ele, nici nu vroiam mai mult de atat :X
Poate ies si niste poze profi , deocamdata le las pe acestea sa vorbeasca dar realitatea este mult mai frumoasa :))) |
Uite ca pana la urma..s-au dovedit a fi misto !
Distantiere, suspensie...si etrierii ...albastri ?:D |
Daaa trebuie neaparat suspensie o cere sieste urmatorul upgrade :X
|
bv , arata bine cu suspensie o sa arata si mai bn :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca mai faci multe modificari,mai bine muta-te in alta tara,ai observat ce fac unii daca masina e mai remarcabila la exterior
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:21. |
- Copyright 2026 4Tuning