![]() |
Re: DJ 07 PJJ - Logan
Trebuia sa scriu o carte , ma umpleam si eu de bani, Danielle nu rade ca te-ai imbogatit de cand cu ta technix pentru clio :lol::lol::lol:
|
Quote:
acum tu ai fost singurul @nebun care a incercat. dupa asta a venit valul de telefoane si zecile de intrebari :) dintre toti au mai luat cativa nebuni ca tine :)) glumesc... inca imi esti dator cu ceva ba nebunule. |
frumoasa masina,am observat-o prin Craiova,reusita
|
Daniel, nu te-am uitat, da` cand am putut eu aveai tu treaba :lol: gasim noi un moment bun !
muntiu - mersi, data viitoare opreste-ma , da un semn ceva :D |
2 Attachment(s)
Pentru ca urmeaza un weekend la munte...nu vreau sa am surprize, asa ca WINTER STYLE ! :peace:
PS: pe spate o sa pun suspensia stock la iarna ca e prea lasata si pozitia la volan e...proasta.. |
Bai te dracului parca ai avea air-ride asa te joci cu suspensia asta :)) Mai potoleste-te
|
De ce nu incerci sa modific suspensia cum a facut colegul de forum, se mai inalta oleca:-P
|
Sincer nu stiu cat de sigura este improvizatia acolo, prefer sa ma chinui putin si sa pun 2 acuri si 2 telescoape decat sa patesc altceva.
|
Quote:
|
o joaca :lol: vine si stikeru cu ta tachnix
|
scoate`l , e degeaba pus.
pana la urma faci cum ziceam eu pe celalant forum , schimbi arcurile si amortizoare...e cea mai viabila solutie. oricum mai mult de juma de ora nu dureaza. fata ridica la maxim e tot dura sau e mai maleabila ? |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Table ? De ce table ?
|
Quote:
|
Si eu sunt de aceeasi parere ca niste table pe masina nu arata chiar extraordinar si strica si aspectul vizual.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:07. |
- Copyright 2026 4Tuning