![]() |
Re: Masina Mea Virtuala
Quote:
|
Quote:
Si barile am vorbit si azi la 12 ajung .. deci maine pe la 6 seara vin la tin :) |
Quote:
|
Mai vorbim la tel ;)
|
1 Attachment(s)
Am fost cu masina lu tata la robicutz sa imi schimbe uleiu ;) si am facut si o poza cu bmw-u lui
|
4 Attachment(s)
Tin sa va anunt ca babuta mea sa facut praf :cry: :cry: :cry:
Eu am avut mare noroc ca purtam centura , la un picior de pod pe autostrada , aveam cam 220 , mi-a sarit ceva in fata . Cred ca o pisica , ca era foarte mica , am incercat sa evit pisica am tras de volan stanga , si atunci am intrat in derapaj . Sa dus masina de fund , mi-a bubuit cauciucul pe stanga si am intrat in parapet . Sa facut praf baba mea :cry: Acum nu stiu ce sa mai fac , sunt falit . Am bagat toate economiile in masina aia si sa dus , nici nu i-am facut asigurare . |
am si eu o intrebare... voi jucati online? daca da, cum?
|
Quote:
Cred ca multa imaginatie si bun gust si voila. Bine,in cazul unora :lol: |
MA UIT LA KRIPTON IN POZA SI NUSTIU CUM A FACUT-O. CA LA MINE NU MERG 2 MASINI IN GARAJ. DE ASTA INTREB.
|
Quote:
S-classe-ul e cu botul putin in sus,ca si cum ar sta rotile fata pe ceva mai inalt. Nu sunt la aceasi nivel,sa zic asa cu cel al ursuletului Se vede clar ca s-ul e din alta poveste. |
mersi pt lamurire
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Uite broasca:lol:.
Au ajuns barile si pragurile ieri, da nu am apucat sa le montez. Tot ieri am gasit o suspensie reglabila, care avea bonush niste jante OZ Turbo pe 16". Am gasit la un prieten pleoaptele si evacuarile. Folia am pus-o de juamte de ora. Inca mai am de lucru. Ma gandesc sa-i trag folie de carbon pe capota, plafon si portbagaj. Poate o sa ma ating si de motor, da` nu stiu inca, ca e foarte bun motorul si merge foarte bine. Ce ziceti de ea? Kit Superspeed - 650$ Suspensie+jante bonus - 420$ Pleoape - 15$ Evacuari - 210$ Folie - 100$ razvan17r Pacat de el |
2 Attachment(s)
Finalizata si Fabia mea
Jenti noi,toba,kit,suspensie sport,discuri si placute de frana,motor VR6,folie toate m-au dus in jur de 10.000 dar merita:) (nu o las mai jos imi place cum e oricum masina va fi pt curse legale sau mai putin legale). |
1 Attachment(s)
frumoasa broscuta ;) si Fabia la fel dar .. la fabia parca ar merge toata o culoare nu asa
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:21. |
- Copyright 2026 4Tuning