![]() |
Re: poze cu lucrarile mele
3 Attachment(s)
Quote:
hai sa pun s pozele aseta ca nu am vrut sa le pun dar acum noah le-am facut intr-o mare plictiseala . nu e f bine executat ca lucram haotic dar e ok (nu sunt pt client sunt doar facute ca ma plictiseam groaznic) aiic sunt pozele |
ai testat water drop effect? a iesit f bine
|
2 Attachment(s)
Quote:
acum "WATER LIFE" sau puteti sa o luati si cum ii spune un prieten de-al meu " reclama la tuborg":lol: :lol: panza 100/80 |
1 Attachment(s)
"water Life2"
|
Foarte bine ti-a iesit si broasca aia man! Felicitari!
Hai ca maine pun si eu o capota demo ce am facut pentru tuning show -ul de maine. :) Happy airbrushing! |
Foarte tari noile lucrari cicioc! :D Ia mai baga-ne niste noutati :)
|
2 Attachment(s)
Quote:
vad ca nimeni nu mai baga nimik deje de ceva vreme hai ca pun eu una la care lucrez size-185/185cm |
am citit si eu acest thread timp de doua zile!:-)
pot sa spun ca am vazut lucrari frumoase de la cele mai simple pana la destul de complexe. La cat ma pricep si eu sa apreciez, se vede un bun pictor. numai bine |
1 Attachment(s)
Quote:
si ms ca ai avut rabdare sa te uiti nu am mai pus de mult nimik dar revin cea de mai sus terminata marimea-185/185cm |
Nice job man! ;)
|
inca o lucrare ft reusita...
bravo si tine-o tot asa! |
2 Attachment(s)
Quote:
am inceput o alta lucrare e o mica casa de biliard aici sunt poze cu primul perete dar mai urmeaza |
Cred ca vara o sa te sun cand fac revonare in camera :D Imi place tare , si garfield cum a iesit. Imi poti trimite un pret in pm ca cam cat costa? Mersi ;)
Super a iesit bravo :rockon: |
2 Attachment(s)
Quote:
costul e in functie de lucrare. fiecare lucrare. nu pot sa iti spun un pretz la ce doreshti pt ca nu stiu ce doreshti. pana la vara mai este si o sa ai timp sa te gandeshti si sa te regandeshti la ceea ce vreiiar atunci o sa discutam si de pretz inca cateva poze dar inca mai este de lucru |
5 Attachment(s)
inca cateva poze dar ttrebuie sa revin cu poze mai bune
ca se pare ca astea nu atre au ieshit |
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning