Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Inca un cabrio... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/264575-e36-cabrio.html)

21UKS 11-04-12 19:25

Re: E36 - Inca un cabrio...

5 Attachment(s)
:twisted::twisted::twisted: accident minor dar naspa....

si un cadou de paste (capacele ventile cu BBS) :-)

si poze cu fele de usi pe masina;)....

xxdadixx 11-04-12 21:12

Nasol incident. Roata a scapat? Pt laterale ti-ai luat piele? Eu as face-o toata.

21UKS 12-04-12 09:42

mi-a atins (frecat) si janta putin, da fetele de usi sunt gata cu piele si deja e pe "drum" si restul materialului ptr scaune si bancheta (de fapt mai imi trebuie doar ptr partea din mijloc a scaunelor). Va fi piele complet in final:D, doar ca partea din mijloc va fi un visiniu mai inchis....ms inca odata ptr pontul cu pielea;)

motzu 12-04-12 12:48

pfuuuuuuuuuuuuu nasol incident dar bine ca nu e mai rau......
cat despre masina....superba!!!!!
bafta!:D

21UKS 12-04-12 20:03

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4978285)
pfuuuuuuuuuuuuu nasol incident dar bine ca nu e mai rau......
cat despre masina....superba!!!!!
bafta!:D

ms. frumos...

azi am indreptat aripa, miercuri urmeaza "un pic de roluit" pe fata , apoi vopsit.....poate si spatele terminat de tras si vopsit cu ocazia asta (cam nasol ca se aduna cam multe luna asta si iar am pb cu nevasta:lol:....bine ca e cald si pot sa dorm in masina)

azi am pus materialul cel nou pe luneta si e pregatita de pus maine in fermoar, dupa ce pun niste folie neagra pe ea.....a iesit foarte bine pana acum, maine e proba de foc.. sa vad daca nu s-a umflat sau nu a intrat la apa:lol:

xxdadixx 12-04-12 20:22

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4978750)
ms. frumos...

azi am indreptat aripa, miercuri urmeaza "un pic de roluit" pe fata , apoi vopsit.....poate si spatele terminat de tras si vopsit cu ocazia asta (cam nasol ca se aduna cam multe luna asta si iar am pb cu nevasta:lol:....bine ca e cald si pot sa dorm in masina)

azi am pus materialul cel nou pe luneta si e pregatita de pus maine in fermoar, dupa ce pun niste folie neagra pe ea.....a iesit foarte bine pana acum, maine e proba de foc.. sa vad daca nu s-a umflat sau nu a intrat la apa:lol:

Bafta pe maine si nervi de otel iti doresc. Ia si ceva WD sa ungi fermoarul ;)

21UKS 12-04-12 20:24

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4978785)
Bafta pe maine si nervi de otel iti doresc. Ia si ceva WD sa ungi fermoarul ;)

nu ma demoraliza.....:lol:, sper sa mearga usor;)

xxdadixx 13-04-12 19:53

Ai rezolvat cu luneta?

21UKS 13-04-12 19:59

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4980144)
Ai rezolvat cu luneta?

:lol::lol::lol: inca nu...am scris la tine pe topic mai inainte.....am pus folie neagra pe ea si am incercat apoi ceva dupa masa, dar nu am reusit cu cheita nr.5.....mi-a zis cineva ca este fermoar nr. 4 si este mai rar bineinteles....:D...am incercat sa le strang cu un patent dar s-au rupt in final si mi se tot deschidea frermoarul in urma....nu il strangea bine probabil

maine ma duc la piata sa caut cheite nr 4 si continui alergarea:lol:

21UKS 17-04-12 14:51

:twisted::twisted::twisted: nu reusesc sa gasesc o cheita de fermoar care sa mearga la luneta....am comandat una originala ca toate care le incerc nu inchid fermoarul....pocnesc de nervi ca atat am futut luneta in maini ca se duce dracului si folia neagra ce am pus-o pe ea
si dupa una si alta e si vremea ca dracu...frig si ploaie.....stau cu musamaua pe masina...:twisted:..

xxdadixx 18-04-12 11:00

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4984677)
:twisted::twisted::twisted: nu reusesc sa gasesc o cheita de fermoar care sa mearga la luneta....am comandat una originala ca toate care le incerc nu inchid fermoarul....pocnesc de nervi ca atat am futut luneta in maini ca se duce dracului si folia neagra ce am pus-o pe ea
si dupa una si alta e si vremea ca dracu...frig si ploaie.....stau cu musamaua pe masina...:twisted:..

Imi pare rau ca nu mai am fermoarul. Ti-am spus ca iti trebuiesc nervi de otel, chiar si daca ai cap de fermoar bun :) Cat a fost pe original? Nu te-ai interesat si de luneta?

21UKS 18-04-12 14:50

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4986132)
Imi pare rau ca nu mai am fermoarul. Ti-am spus ca iti trebuiesc nervi de otel, chiar si daca ai cap de fermoar bun :) Cat a fost pe original? Nu te-ai interesat si de luneta?

11 lei ...sper sa fie aia care am vazut-o eu in desen :lol:, pe original e vreo 17 mil luneta, iar pe bazar am vazut la 200 euro....sper sa nu fiu nevoit sa-mi iau noua ca a iesit destul de bine asta si as prefera sa-mi fac tapiteria cu piele rosie decat luneta...:D

am gasit o cheita cu care am reusit sa inchid o bucata de fermoar, dupa care ramane deschis in urma si cand dau inapoi un pic sa reiau se deschide in spatele cheitei si trebe sa o iau de la capat...am incercat si intr-o parte si in alta....cred ca o sa astept pana miercuri ca si asa e vremea asta naspa....

21UKS 20-04-12 14:16

dezamagire maxima....nu este cheita ci un "zavor" care blocheaza fermoarul sa nu se deschida dupa ce e inchis, sau ceva de genul.....o sa incerc sa ma chinui in continuare sa il inchid.....:sad:

mariokynes 20-04-12 18:18

Frumoasa masina,felicitari,o vad foarte des acolo in sagului langa giratoriul de la OMV si o admir de fiecare data... sa o stapanesti si folosesti sanatos omule...

320 Cabrio PWR 20-04-12 18:38

bravo, frumoasa foc...sa o stapanesti sanatos si sa aveti grija unul de altul... stopurile de M ar merge mult mai bine, dar e doar parerea mea...oricum e frumoasaaa :-)

All times are GMT +2. The time now is 03:36.

- Copyright 2026 4Tuning