![]() |
Re: E46 - 320D FL '03 project !
Quote:
ps: s-a facut destul offtopic, poate sterge cineva post-urile astea inutile. |
Quote:
Madabout isi permite sa vorbeasca in locul meu , din cauza mai multor motive : 1 - Suntem prieteni de ceva timp si suntem din acelasi oras [ cu toate ca acum e mutat in iasi ] 2 - Ne am ajutat reciproc la masini [ si nu vorbim doar de mess ] 3 - A avut ocazia sa vada si sa conduca masinile la care lucrez , deci stie chiar foarte bine cum lucrez la capitolul asta ! 4 - La fel ca mine si el tine cont de aspectele tehnice cand modifica ceva la masina lui 5 - Ai vazut live masina care o detine si o modifica? Sunt doar cateva din motivele pentru care isi permite sa intervina pe topicul meu :) PS : rog moderatorii sa nu intervina , sunt doar 2 3 posturi off topic dar e mai bine sa ramana ! |
serios man ca arata ca dracu,parca vrei sa faci tractor din ea.
nu ies jantele deloc in evidenta,mai bine puneai ceva gen rondell 58 fara strech si arata ok |
Jantele sunt foarte frumoase , dar si io sunt de parere ca nu prea dau bn pe e46 (e doar parerea mea cata ) ....si eu sunt in dubii sa cumpar niste RH uri dar mi e frica tot la fel sa nu dea bn ...ca pe e36 dau bn dar nush pe e46 !!!
|
Quote:
Quote:
E doar o chestie de gusturi aici ! ca nu dau asa de bine cum dau pe e36 , se stiu cauzele [ una e 205 alta e 225 , una e talon de 40 alta e 45] , dupa ce se urca bilstein ul pe masina , vorm vedea exact cum e treaba ! pana atunci ramane asa,! |
Quote:
|
Care e treaba cu autostrazile din Italia?De ce nu poti merge cu strech-uri?
Jantele dau nasol tare in configuratia asta dar na....fiecare cu gusturile si fixurile sale. |
bă, eu zic mai bine să-i dai foc ! e urâtă cu spume !
|
Quote:
|
Quote:
Mai bine da replicile alea incoace si cu ta technixul ! Quote:
|
Da, nici nu stiu dc m-am bagat in seama, spor
|
nici suspensia n-ar schimbat cu mult aspectu,cel mai bine ar fi sa incercati cu niste jante pe 18,parerea mea...
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumos BMW !
Succes in continuare !! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 07:07. |
- Copyright 2026 4Tuning