![]() |
Re: Sa vb despre tot ...aici
am si eu o intrebare. nu sti baiti care merg in germania dupa masini sau mar interesa un golf 4 combi sau un polo din 2002 in pana in 7500 fara taxa. anunatatima id xtremekiddo14
|
nu stiti la un opel vectra cu motor de 1.8 din 1993 poate sa ii faca casco??? espinoza si cu lucyfer il stiu
|
Quote:
|
vand minge adida originala din piele nou nouta in pung pret: neg 80 ma gasiti id -->xtremekiddo14
|
o intrebare ! nu stiti cum se aude la un polo o toma remus la motor 1.4 78 CP
|
scz pt greselile la adidas si la toba :d
|
kiddo, nu mai fa atatea posturi aiurea
|
Quote:
|
Quote:
|
:)))) bah... e veche tare metoda... si merge doar la tartani care nu au vazut calc. sau nu stiu sa citeasca :)))
ci fraier tre sa fii sa trimiti la o adresa de asta contul..parole..alea ale :))))) :lol: da-o drecu de treaba.. de atunci s-au luat masuri.. s-au schimbat multe ;) da romanu tot prost a ramas... pff.. :)) mda... TRIST... :D Apropo... Va astept...pe toti... la IASI pe 15 sept ... in parcarea Iulius Mall... la Old School Meeting.. daca vreti detalii... spuneti..si va dau orice detaliu doriti.. bafta p.s. espi.. ma ajuti un pic cu mediatizarea? :D ms mult..salut |
https://forum.4tuning.ro/107-botosani/50079-old-school-meeting.html
am inceput sa imprastii vestea :) ne vedem acolo . pune bani si pt mine la gratar si tzii dau acolo :D sa nu raman pe din afara |
http://4lol.ru/94/ Imi cer scuze daca am speriat pe cineva :|...Pozele cu asa zisele victime eu zic ca sunt trucate...Las la aprecierea voastra
|
Mad asa zic si eu ca is trucate
|
Kiddo felicitari ai trecut de 100 posturi,mai bine ti-ai face un thread numai al tau ceva de gen kiddo si restul lumii in care sa poti vorbi si pune intrebari cate vrei..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:38. |
- Copyright 2026 4Tuning