Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SPL (Presiune Sonora) (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora.html)
-   -   Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora/261603-ganduri-trairi-audiomobilia-romaneasca.html)

Bigu 09-02-12 16:48

Re: Chevrolet Aveo - Team DD

Inca nu sunt la varsta de nenea, cand eu faceam primul post pe 4tuning tu probabil nu aveai nici buletin, asa ca stiu perfect unde sunt. In afara ca deraiezi grav de la subiectul topicului, unde este problema ta? Ti-am ocupat spatiu pe serverul tau? Te deranjeaza brandul? Ai o problema cu gama Chevrolet? Sau doar te plictisesti si vrei sa fi umpic hater?

alex_bmw1992 09-02-12 16:55

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 4872835)
Inca nu sunt la varsta de nenea, cand eu faceam primul post pe 4tuning tu probabil nu aveai nici buletin, asa ca stiu perfect unde sunt. In afara ca deraiezi grav de la subiectul topicului, unde este problema ta? Ti-am ocupat spatiu pe serverul tau? Te deranjeaza brandul? Ai o problema cu gama Chevrolet? Sau doar te plictisesti si vrei sa fi umpic hater?

catai vorba spusa cu mare prostie in mare parte, deasta mor io pe tipi de genu , " cand am laut eu permisu u erai cu suzeta in gura" asta parca semnifica neaparat experienta in plus, si nu o spun ca nu stii u mult mai multe ca mine, cu siguranta sunt mic pe langa tine la capitolu car-audio.
Brandul, gama Chevrolet ? oare am pomenit eu ceva de ele ? :idea:
Doar am specificat ca postul nu este unde trebuie, isi avea locu mult mai bine la "instalari diverse" , acolo punem daca e sistemu lu bunicu din pod...
Na ce sa facem si noi, mici copilasi pe langa nenea de posteaza pe 4tuning dinainte sa apara site.ul...

Bigu 09-02-12 17:11

Sa mor "io" ca ma doare in 14 de parerea ta.
Nu esti tu in masura sa primesti vreo explicatie.
Fi hater in continuare, vad ca esti turat rau impotriva mea si nu inteleg dupa ce tot scobesti. Astept cu nerabdare momentul in care o sa facem cunostinta, poate atunci o sa ne facem intelesi.
Ps: la instalari diverse poti sa-ti postezi linistit sistemul din pod!

valitataye 09-02-12 17:14

Alex nu am nimic cu tine;),dar si marinu a mai prezentat sisteme care sa ocupat de ele chiar daca nu era masina lui la fel ca bigu.Fara suparare nu are rost sa ne certam.

ludo_ludovic2003 09-02-12 17:17

Quote:

Originally Posted by alex_bmw1992 (Post 4872779)
nenea..........[/B]"

asta cu nenea este de prin partea Craiovei ..este normal sa te ia asa ...Radule :))))
....app....nenea , dar eu iti pot spune nenea? :))

si acum on-topic...tinand cont ca lucrezi la masina in super garajul tau , in care cred ca este si caldura si bine ...nu pot spune decat ca te invidiez...:( am tras azi un frig la garaj , la duba...mama mama ...

lucrarea nici nu are cum sa iasa urat din mana lui bigu .... tot ce face face de calitate ;)

si inca odata ...aici se prezinta sisteme ...vezi ca si marinu , UFO si alti au postat masini de-a altora la care lucreaza ei ...este foarte bine ....
daca pune orice proprietar masina pe forum si nu stie sa explice ce este in ea ...sau ce se face la ea ....ar incanta mai mult ??? sau va place sa ghiciti ce este acolo ???

ps. este ca la EMMA ...nu esti proprietar pe masina ...nu este meritul tau ..trebuie sa dai cupa altuia :D

alex_bmw1992 09-02-12 17:20

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 4872879)
Sa mor "io" ca ma doare in 14 de parerea ta.
Nu esti tu in masura sa primesti vreo explicatie.
Fi hater in continuare, vad ca esti turat rau impotriva mea si nu inteleg dupa ce tot scobesti. Astept cu nerabdare momentul in care o sa facem cunostinta, poate atunci o sa ne facem intelesi.
Ps: la instalari diverse poti sa-ti postezi linistit sistemul din pod!

Eu nu sunt impotriva nimanui, nici nu vreau sa intru in "conflict" cu cineva, insa nu suport sa vad atata nedreptate din partea unor experti care... mai bn sa inchei..
Mult succes cu masinuta atat tu, dar mai ales proprietaru :)

julyan 09-02-12 17:25

Quote:

nenea, vezi ca aicisa e "Sistemul Audio de pe Masina Mea"

Avem vreo problema ca mi-a prezentat Bigu masina? Sau ca el este initiatorul topicului?

alex_bmw1992 09-02-12 17:29

Quote:

Originally Posted by julyan (Post 4872910)
Avem vreo problema ca mi-a prezentat Bigu masina? Sau ca el este initiatorul topicului?

niciuna din variante, eu doar am specificat ca nu a postat unde trebuie atata tot :)

julyan 09-02-12 17:38

Quote:

Originally Posted by alex_bmw1992 (Post 4872919)
niciuna din variante, eu doar am specificat ca nu a postat unde trebuie atata tot :)

Acum a postat unde trebuie?

IM 09-02-12 17:41

Quote:

Originally Posted by ludo_ludovic2003 (Post 4872891)
ps. este ca la EMMA ...nu esti proprietar pe masina ...nu este meritul tau ..trebuie sa dai cupa altuia :D

Nu ai inteles la ce m-am referit in discutia la care faci referire... :-)
Vrei sa te inscrii intr-o competitie dar nu esti proprietar pe automobil, vi cu procura, imputernicire, delegatie, etc...
Nimeni nu poate contesta pasiunea si munca depusa sau banii investiti in sistemul automobilului pe care il conduci, fie ca este proprietatea ta sau nu.
Pentru a nu exista confuzii.

alex_bmw1992 09-02-12 17:45

Quote:

Originally Posted by julyan (Post 4872931)
Acum a postat unde trebuie?

prietene...Threatul asta sau cum ii zice se numeste " Sistemul Audio de pe Masina Mea" si aceasta masina Chevrolet nu este a lui bigu ci a ta, sistemul tau audio, deci este sistemul audio de pe masina TA nu a lui.

IM 09-02-12 17:47

Quote:

nenea, vezi ca aicisa e "Sistemul Audio de pe Masina Mea"

Pentru a se evita astfel de discutii ar fi bine sa existe subcategorii pe "garaje" sau "team-uri", etc... Astfel ar fi o prezentare ordonata si nu ar mai apare discutii.
Team "StarTrek" - ok, aici sunt prezentate navele spatiale din StarTrek.

ludo_ludovic2003 09-02-12 17:51

Quote:

Originally Posted by IM (Post 4872934)
Nu ai inteles la ce m-am referit in discutia la care faci referire... :-)
Vrei sa te inscrii intr-o competitie dar nu esti proprietar pe automobil, vi cu procura, imputernicire, delegatie, etc...
Nimeni nu poate contesta pasiunea si munca depusa sau banii investiti in sistemul automobilului pe care il conduci, fie ca este proprietatea ta sau nu.
Pentru a nu exista confuzii.

Ionut...referitor la discutia avuta ... cu proprietarul....e greu ...tare greu ...am cautat proprietarul si e mort...de unde iau delegatie sau imputernicire ...dar am noroc ...trec pe masina de bulgaria ...aici nu mai imi ceri procura ca oricum am ...altfel nu puteam merge cu ea ...;)

julyan 09-02-12 17:57

Quote:

Originally Posted by alex_bmw1992 (Post 4872936)
prietene...Threatul asta sau cum ii zice se numeste " Sistemul Audio de pe Masina Mea" si aceasta masina Chevrolet nu este a lui bigu ci a ta, sistemul tau audio, deci este sistemul audio de pe masina TA nu a lui.

Tu nu-mi este prieten, nici macar jumatate de cunostinta. Vezi ce a scris Valitataye. Deci problema ta pana la urma care este? Te rog frumos abtinete din a mai scrie orice pe topicul meu. Hai pa!

Bigu 09-02-12 18:05

Quote:

Originally Posted by IM (Post 4872938)
Pentru a se evita astfel de discutii ar fi bine sa existe subcategorii pe "garaje" sau "team-uri", etc... Astfel ar fi o prezentare ordonata si nu ar mai apare discutii.
Team "StarTrek" - ok, aici sunt prezentate navele spatiale din StarTrek.

Ar fi fost si aici o prezentare ordonata daca nu se ofusca aiurea cineva...

All times are GMT +2. The time now is 16:13.

- Copyright 2026 4Tuning