Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Polo GTI vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/26146-polo-gti-vs.html)

mpa 10-03-07 14:12

Re: Polo GTI vs...

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 790633)
Direct! Una la mana, am imresia ca mai demult ti-am lasat un numar de telefon... Deci?! Cam cat de greu de gasit am fost?! Bine, daca ai incercat sa ma cauti (fizic) abia dupa 11 eram prin Bucuresti... ;) :D

Si noi am fost dupa 12 acolo unde a fost toata lumea. Ce e drept era mai intuneric. Daca urmaresti atent afirmatiile tale dea lungul timpului o sa constati singur schimbari comportamentale si de atitudine. Prima oara cand am avut placerea sa ne gasim in acelasi loc erai o alta persoana. Undeva pe parcurs au inceput sa te prinda si pe tine gradele daca intelegi ce vreau sa zic. Adica din discutii mai ales indirecte si afirmatii facute publice ai ajuns de la un outsider cu care Golfurile GTI ziceau ca nu au de ce sa se dea, la unul care trateaza lumea la fel. Cine stie poate poti sa revii la sentimente mai bune.

Zyx 10-03-07 14:24

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 790696)
Si noi am fost dupa 12 acolo unde a fost toata lumea. Ce e drept era mai intuneric. Daca urmaresti atent afirmatiile tale dea lungul timpului o sa constati singur schimbari comportamentale si de atitudine. Prima oara cand am avut placerea sa ne gasim in acelasi loc erai o alta persoana. Undeva pe parcurs au inceput sa te prinda si pe tine gradele daca intelegi ce vreau sa zic. Adica din discutii mai ales indirecte si afirmatii facute publice ai ajuns de la un outsider cu care Golfurile GTI ziceau ca nu au de ce sa se dea, la unul care trateaza lumea la fel. Cine stie poate poti sa revii la sentimente mai bune.

Sincer, niciodata nu am stat sa imi fac eu, de unul singur, un profil psihologic... Si nici nu o sa o fac... prea curand, prea curand! ;) Acum, ce pot sa iti spun tie este ca cine ma cunoaste, stie despre ce vorbesc, de ce vorbesc asa (daca vorbesc in vreun fel), cine nu ma cunoaste... se vede ca nu ma cunoaste! E simplu!
Oricum, in legutura cu felul in care ma abordezie, omul care ma consiferi tu pe mine a fi... te inseli (deci, se vede ca nu ma cunosti) si mai ai multe de facut ca sa socializezi asa cum trebuie cu oamenii (nu e numai parerea mea!) Asta ai putea sa o iei ca pe un sfat! Ma rog, daca vrei...

mpa 10-03-07 14:35

Multumesc pentru sfat. Abia astept sa socializam atunci. Poate vad si eu cine esti cu adevarat;)

B39738 10-03-07 16:34

Quote:

Originally Posted by Rabanne (Post 790676)
Golf-ul GTI negru a cam stat bara la bara cu Zyx. Golful GTI alb in mod cert va fi in fatza. Avand in vedere ca si Golful GTI alb e lucrat tot de noi, aceasta cursa poate fi considerata un duel de casa. Astept cu nerabdare cursa dintre Zyx si GTI-ul alb.

cunoastem situatia cu duelul de casa...ideea este ca aseara am vazut intr-una din cele 3 curse si o masina distanta intre cei 2...polo-ului gti ii va fi greu...felicitari,johann...si pentru ca m-ai batut si pe mine...:)...

golf4tunat 10-03-07 17:59

Quote:

Golf-ul GTI negru a cam stat bara la bara cu Zyx. Golful GTI alb in mod cert va fi in fatza. Avand in vedere ca si Golful GTI alb e lucrat tot de noi, aceasta cursa poate fi considerata un duel de casa. Astept cu nerabdare cursa dintre Zyx si GTI-ul alb.

si eu astept cu nerabdare ... dar vad ca discutia nu prea e bagata in seama de proprietarul polo-ului gti ... si-o fi gasit oare fratele mai mic un frate mai mare pe masura ? :D

PS Cutia manuala RULZ ...

Zyx 10-03-07 18:06

Quote:

Abia astept! Nu zi hop pan' nu sari groapa! ;)

@B39738: te-ai dat si tu cu acest Golf?!

zGb 10-03-07 18:24

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 790617)
Pacat ca aseara nu ai fost de gasit nici tu nici Zgb pentru joaca cu Golf 2. Asteptam in continuare.

erau 2 grade aseara...ce vroiai sa fac? inca nu mi-am pus 4motion :lol:

si oricum ti-am zis mai sus...dintre toate cele mentionate am apucat sa schimb doar suspensia...cauciucuri inca n-am pus si nici la soft n-am mai lucrat

mpa 10-03-07 18:35

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 791013)
erau 2 grade aseara...ce vroiai sa fac? inca nu mi-am pus 4motion :lol:

si oricum ti-am zis mai sus...dintre toate cele mentionate am apucat sa schimb doar suspensia...cauciucuri inca n-am pus si nici la soft n-am mai lucrat

Erau 2 grade pentru toti. Te asigur ca nici noi nu avem 4x4 si nici nu plecam mai bine de pe loc. Sunt convins ca presand pana la urma o sa ajungem cu totii mai devreme sau mai tarziu la start.

zGb 10-03-07 19:06

stiu ca erau 2 grade pt toti dar te asigur ca voi mai aveti pana la 470nm...

B39738 10-03-07 19:10

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 790981)

da,m-am dat si eu cu el...si m-a batut...3-0...stie el de ce...aseara a fost seara golfului alb...

Zyx 10-03-07 19:13

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 791074)
da,m-am dat si eu cu el...si m-a batut...3-0...stie el de ce...aseara a fost seara golfului alb...

Te intrebam clar daca te-a batut, nu ca da, m-a batut, dar stie el de ce, ca a fost nu stiu ce... Vreau sa stiu si eu clar! Bine, daca se poate!
Mersi!
Ura!

B39738 10-03-07 20:40

De ce te aprinzi aiurea?

Nu-mi sta in fire sa stric bucuria unui om,mai ales sa nu recunosc o infrangere,chiar daca a fost in limita unui spoiler avans. La masina mea s-a stricat defectul pentru ca s-a spart blow-offul. Si am fost invins. Chiar cu 3-0. Am realizat apoi ce s-a intamplat, dar asta nu ii poate lua victoria omului.

Cat despre Polo-ul tau,mi-as face griji serioase de reusita fata de Golf-ul alb,intrucat,asa cum am mai zis,am vazut si 1 masina distanta intre el si oponentul negru,cu care tu stii foarte bine pe unde si cum stai.

Ura!

zGb 10-03-07 20:57

zyxu poate foarte usor sa-si mai ridice masina pe bani putini si riscuri minime :)

Zyx 10-03-07 21:05

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 791185)
De ce te aprinzi aiurea?

Nu-mi sta in fire sa stric bucuria unui om,mai ales sa nu recunosc o infrangere,chiar daca a fost in limita unui spoiler avans. La masina mea s-a stricat defectul pentru ca s-a spart blow-offul. Si am fost invins. Chiar cu 3-0. Am realizat apoi ce s-a intamplat, dar asta nu ii poate lua victoria omului.

Cat despre Polo-ul tau,mi-as face griji serioase de reusita fata de Golf-ul alb,intrucat,asa cum am mai zis,am vazut si 1 masina distanta intre el si oponentul negru,cu care tu stii foarte bine pe unde si cum stai.

Ura!

Nu m-am aprins... Eram doar curios si prin raspunsul tau ai dat o nota de... mister, sa zic asa... Deci, sa inteleg ca masina ta nu a mers la capacitatea ei maxima?
Sincer, nu am de ce sa imi fac griji... ;) Asta e, daca ma bate, ma bate... dar mai e pana vedem asta, cred eu...

Rabanne 10-03-07 21:46

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 790981)

Nu zic hop dar dupa cursa ta cu Golful GTI negru am aflat si noi ca nu trebuie sa ne fortam prea tare pentru a scoate cele mai bune TFSI-uri la curse. Avand in vedere cele petrecute intre tine si cele mai fioroase TFSi-uri de la noi putem sta linistiti o perioada lunga de timp in ceea ce priveste performantele masinilor tunate de noi. A fost un simplu test, o comparatie, nicidecum o rivalitate sau ceva ce trebuie impartit dincolo de asfaltul soselei. Masinile inca mai au potential neexploatat, destul chiar. Cand vom considera ca ne sufla cineva in ceafa atunci vom fi mai rezervati sa spunem hop, insa nu va fi cazul.

All times are GMT +2. The time now is 23:43.

- Copyright 2026 4Tuning