![]() |
Re: Polo GTI vs...
Quote:
|
Quote:
Oricum, in legutura cu felul in care ma abordezie, omul care ma consiferi tu pe mine a fi... te inseli (deci, se vede ca nu ma cunosti) si mai ai multe de facut ca sa socializezi asa cum trebuie cu oamenii (nu e numai parerea mea!) Asta ai putea sa o iei ca pe un sfat! Ma rog, daca vrei... |
Multumesc pentru sfat. Abia astept sa socializam atunci. Poate vad si eu cine esti cu adevarat;)
|
Quote:
|
Quote:
PS Cutia manuala RULZ ... |
Quote:
@B39738: te-ai dat si tu cu acest Golf?! |
Quote:
si oricum ti-am zis mai sus...dintre toate cele mentionate am apucat sa schimb doar suspensia...cauciucuri inca n-am pus si nici la soft n-am mai lucrat |
Quote:
|
stiu ca erau 2 grade pt toti dar te asigur ca voi mai aveti pana la 470nm...
|
Quote:
|
Quote:
Mersi! Ura! |
De ce te aprinzi aiurea?
Nu-mi sta in fire sa stric bucuria unui om,mai ales sa nu recunosc o infrangere,chiar daca a fost in limita unui spoiler avans. La masina mea s-a stricat defectul pentru ca s-a spart blow-offul. Si am fost invins. Chiar cu 3-0. Am realizat apoi ce s-a intamplat, dar asta nu ii poate lua victoria omului. Cat despre Polo-ul tau,mi-as face griji serioase de reusita fata de Golf-ul alb,intrucat,asa cum am mai zis,am vazut si 1 masina distanta intre el si oponentul negru,cu care tu stii foarte bine pe unde si cum stai. Ura! |
zyxu poate foarte usor sa-si mai ridice masina pe bani putini si riscuri minime :)
|
Quote:
Sincer, nu am de ce sa imi fac griji... ;) Asta e, daca ma bate, ma bate... dar mai e pana vedem asta, cred eu... |
Quote:
Nu zic hop dar dupa cursa ta cu Golful GTI negru am aflat si noi ca nu trebuie sa ne fortam prea tare pentru a scoate cele mai bune TFSI-uri la curse. Avand in vedere cele petrecute intre tine si cele mai fioroase TFSi-uri de la noi putem sta linistiti o perioada lunga de timp in ceea ce priveste performantele masinilor tunate de noi. A fost un simplu test, o comparatie, nicidecum o rivalitate sau ceva ce trebuie impartit dincolo de asfaltul soselei. Masinile inca mai au potential neexploatat, destul chiar. Cand vom considera ca ne sufla cineva in ceafa atunci vom fi mai rezervati sa spunem hop, insa nu va fi cazul. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning