![]() |
Re:
Quote:
|
Baietii din HD, in 25 iunie de la ora 18:00 sunt curse pe aeroport la Arad - nocturna, cu pista luminata. Cine vine de la peste 100km (e si cazul vostru) participa gratis. Vor fi premii (filtre sport, evacuari finale, etc). Interested? :wink:
|
hm.....
Ba varutz.....e ghinion.......am examen in 26(spurcat rau)....ca poate luam Dacia la o liniutza.....oare faceam ceva treaba? 8)
|
Re: hm.....
Quote:
Ca trebuie sa fie 8 sau 7 masini in grupa, ca sa iti dea premiul. Cu siguranta nu o sa fie 8 dacii :)) Deci faceai, nimic:D Si asa te baga in grupa mai mare ca erai singur, si acolo faceai cacat pe batz:) |
hm.....
Mdea....atunci las' ca'mi fac tuning la opel.....shi ma bag atunci......parca ti'am zis ca am vb cu ai mei pt cip.....sau la vara oricum mai cumpar o masina shi poate o sa fie pt mine.....daca nu ata ete.....Opel Power :twisted:
|
Quote:
...acum dupa ghinionul care l-ai avut , ai putea sa-ti scoti masina direct tuning :D |
Oare incepe BACu' pe 27 ?? :D
|
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Noi am fost niste bazati in liceul ala, si acum suntem legende :lol: :lol: |
:lol: Ba varutz....aici tre' sa fiu de acord cu tine.....am fost bazatzi....suntem legende in liceu dar sa shti ca la bacu' de anu asta sunt mari sanse sa fie note mai mari ca la noi....ai uitat la Marinu' junior termina acum?....... acum am vazut ca am gresit nota care tre' s'o ia Gim....am vrut sa zic 9
|
Papuq Roshu...:)))
1 Attachment(s)
Papuqu Roshu.....cu oameni la \"carlinga\"...:))))
|
HAHA ! Inca un papuc fermecat! Avem si noi unul in Hunedoara! Esti din Deva ca vad ca acolo atzi filmat!
|
Este cel din hunedoara....da este filmat in deva...... :lol:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:54. |
- Copyright 2026 4Tuning