![]() |
Re: Intalnire 4Tuning.Ro reloaded --- 19 Noiembrie ---BACAU---
vip apreciez intrarea ta in forta, dar te rog sa iti temperezi limbajul... toata lumea are dreptul la opinie, si tu, si restul baietilor...
cat despre organizare, fiecare a contribuit cum a putut sau cum l-a lasat inima, nu inseamna k e fraier cineva k a ajutat la organizarea intalnirii, nici nu cred k s-a pus asa problema |
Quote:
Mai, ceea ce vip_tt vroia sa spuna ... este ca ... autorizatiile au fost obtinute cu ajutorul cuiva ... si anume sebastian ... care a fost de dimineta acolo ... si care s-a ocupat, a supravegheat impreuna cu zozo desfasurarea intalnirii ... Oricum, zozo si silviu stiu mai bine cum sta treaba ... ei s-au ocupat impreuna cu sebastian, eu stiu doar ca idee cum a fost treaba. Hai sa nu se certe lumea pe topicul asta ... si sa puna lumea pozeeeee :D |
Quote:
Da, motocliclistii au fost ca de obicei cei mai bine organizati, cei mai disciplinati ... dar asta si pt ca ei au tot facut intalniri si s-au invatat cu asta. Si asa o sa ne invatam si noi, pe masura ce o sa aiba loc cat mai multe intalniri. |
exact, ei stiu cum se face treaba, si am invatat si noi multe atat ca participanti cat si ca organizatori, deci sa ne calmam si sa mai vedem niste poze, pt k s-au facut sute...
|
l-a ajutat careva pe Gaby cu aparatul ca am inteles ca i s-a stricat laptopul????????????????
|
multzumesc aleks ptr. reviste shi ptr. stiker. pe laga int. asta care o fost foarte ok mi`o placut cha am avut prioritate la toate intersectiile asha cha o fost baietzi nenea gaborii m`am ales shi chu ceva moca deci .. s`o meritat drumul de la bt pana la bc ;) shi o ieshit bineh ...
|
Asteptam pozele si/sau filmele .....
|
Exista o vorba:
Nimeni si nimic nu e perfect!....(parca asa era:rolleyes2 ) |
asa e acc3l3rator ;)
cu multa placere lucyfer |
Quote:
Tot timpul va fi loc de discutii ... dar intotdeauna ajuta ca ele sa fie constructive. :D |
Quote:
|
Quote:
Adica ... a fost nevoie de o persoana juridica care sa figureze ca organizator ... si aceasta a fost reprezentata de firma lui silviu-tun ... care ar fi fost raspunzatoare vre-un eveniment nefericit ce ar fi putut sa aiba loc ... |
Quote:
|
Quote:
|
parerea mea a fost una buna... numai ca au fost cateva chestii care nu prea au mers... in rest a fost totul ok... nu ma asteptam... felicitari pt ce care au fost bagati in treaba asta... felicitari pt cei care s-au incumetat sa vina la intalnire chiar daca la inceput nu se anuntau nici 10 masini.... felicitari la toti... asteptam sa fim si noi invitati... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning