Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica BMW (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw.html)
-   -   MONTEZ DIVERSE OPTIUNI PE E36 (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/256659-montez-diverse-optiuni-e36.html)

bandidos 03-12-12 00:07

Re: MONTEZ DIVERSE OPTIUNI PE E36

Nu pot sa spun decat ca omul lucreaza impecabil. Mie acum 1 luna mi-a montat scaunele electrice pe un e36, firele ascunse prin podea, mufe puse etc. Il recomand cu caldura iar preturile sunt foarte bune si emule te astept sa imi legi oglinzile de e46.

e_emu3 04-12-12 10:57

Quote:

Originally Posted by bandidos (Post 5271306)
Nu pot sa spun decat ca omul lucreaza impecabil. Mie acum 1 luna mi-a montat scaunele electrice pe un e36, firele ascunse prin podea, mufe puse etc. Il recomand cu caldura iar preturile sunt foarte bune si emule te astept sa imi legi oglinzile de e46.

bine frate te sun cand am timp facem si oglinzile

Guwy 04-12-12 17:45

Il recomand si eu , mi-a montat azi PDC si merge ceas :)) .

rekin 04-12-12 20:48

Salut
Ma poti ajuta te rog cu o nelamurie?:(
Vreau sa pun dublu clima digitala pe E36 eu am deja da e manuala,pt inceput am cumparat panoul si vreau sa stiu daca e bun macar.Am pus panoul pe mufa care o are cea manuala si nu se aprinde nu face nimica,cum as putea sa il verific alt fel,mai trebue ceva?Sau e dus panoul?:oops:

Am inteles ca imi trebue si aeroterma tot de la tine stiu,in rest mai trebue ceva?

flaviusbox 04-12-12 22:14

Quote:

Originally Posted by rekin (Post 5273655)
Salut
Ma poti ajuta te rog cu o nelamurie?:(
Vreau sa pun dublu clima digitala pe E36 eu am deja da e manuala,pt inceput am cumparat panoul si vreau sa stiu daca e bun macar.Am pus panoul pe mufa care o are cea manuala si nu se aprinde nu face nimica,cum as putea sa il verific alt fel,mai trebue ceva?Sau e dus panoul?:oops:

Am inteles ca imi trebue si aeroterma tot de la tine stiu,in rest mai trebue ceva?

iti trebuie si aeroterma toata pt ca aia manuala difera de cea digitala! panoul de control digital e cel cu butoane si cel manual e cu rotitele alea toate si pe langa asta iti mai trebuie aeroterma toata care vine sub bord....ai ceva modificari destul de majore de facut la ea,dar emu tie cel mai bine ce si cum

rekin 04-12-12 22:40

Quote:

Originally Posted by flaviusbox (Post 5273822)
iti trebuie si aeroterma toata pt ca aia manuala difera de cea digitala! panoul de control digital e cel cu butoane si cel manual e cu rotitele alea toate si pe langa asta iti mai trebuie aeroterma toata care vine sub bord....ai ceva modificari destul de majore de facut la ea,dar emu tie cel mai bine ce si cum

Da imi inchpui cam ce treaba am da cu un om ca emu o rezolv,daca as avea unu ca el in iasi:D stiu ca difera aeroterma,da nu stiu cum sa verific panoul digital pe care lam cumparat sa stiu daca il returnez la om:(ms mult!

flaviusbox 04-12-12 23:03

Quote:

Originally Posted by rekin (Post 5273858)
Da imi inchpui cam ce treaba am da cu un om ca emu o rezolv,daca as avea unu ca el in iasi:D stiu ca difera aeroterma,da nu stiu cum sa verific panoul digital pe care lam cumparat sa stiu daca il returnez la om:(ms mult!

asta nici eu nu stiu sa iti spun....numai daca te rogi de cineva care are clima digitala sa te lase sa probezi panoul

DEVIL's Style 04-12-12 23:11

Quote:

Originally Posted by rekin (Post 5273858)

Te servesc eu daca vii la barlad ..... acum ca sa nu crezi ca ii fac publicitate lui emu , dar eu am preferat sa il chem pe om incoace sa mi faca tot pe masina....si crede ma ca a meritat din plin tot !

flaviusbox 04-12-12 23:16

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 5273926)
Te servesc eu daca vii la barlad ..... acum ca sa nu crezi ca ii fac publicitate lui emu , dar eu am preferat sa il chem pe om incoace sa mi faca tot pe masina....si crede ma ca a meritat din plin tot !

sustin sustin! saluuuut devile :D

rekin 04-12-12 23:44

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 5273926)

Multumesc de ajutor:)da e greu cu timpul sa ajung pana la barlad,daca o fi sa nu gasesc nimica o fac si pe asta sa vin la tine :D
M-am gandit si eu sa il chem la iasi da sa adun tot ce imi trebue si de preferat sa fie cald,ca de acuma e naspa cu vremea:(

ms mult ori cum!:)

DEVIL's Style 05-12-12 19:17

Quote:

Originally Posted by flaviusbox (Post 5273935)
sustin sustin! saluuuut devile :D

Salut :D

Quote:

Originally Posted by rekin (Post 5273957)
Multumesc de ajutor:)da e greu cu timpul sa ajung pana la barlad,daca o fi sa nu gasesc nimica o fac si pe asta sa vin la tine :D
M-am gandit si eu sa il chem la iasi da sa adun tot ce imi trebue si de preferat sa fie cald,ca de acuma e naspa cu vremea:(

ms mult ori cum!:)

Da mi un pm ... ca si eu mai am treaba cu el ...si daca e de ceva ...impartim pe din doua costul deplasarii lui emu !

3m 05-12-12 20:51

Quote:

Originally Posted by 3m (Post 5270945)
salut , am o problema cu geamul de la sofer la un cabrio , nu coboara cand deschid usa , am dat fata de la usa jos si am pus acel senzor pe direct si functioneaza coboara si urca geamul ... posibil sa fie de la un modul ceva sau mai are ceva 'intre' senzorul ala si clanta usii ?!

lasa-mi si mie te rog un pm cu o rezolvare ceva ... vine iarna si e aiurea sa tot cobor geamu de fiecare data cand deschid usa .. eventual si contra cost

e_emu3 06-12-12 05:33

Quote:

Originally Posted by 3m (Post 5274932)
lasa-mi si mie te rog un pm cu o rezolvare ceva ... vine iarna si e aiurea sa tot cobor geamu de fiecare data cand deschid usa .. eventual si contra cost

modulul nu este vinovat daca era nu mai lucra deloc,senzorul ala de pe usa este defect,este tocit

Guwy 07-12-12 01:33

Il recomand iar ... montat pilot automat functionabil din comenzile dupa volan , merge ceas , esti drac poa :D .

e_emu3 07-12-12 05:35

Quote:

Originally Posted by Guwy (Post 5276389)
Il recomand iar ... montat pilot automat functionabil din comenzile dupa volan , merge ceas , esti drac poa :D .

stiu prietene :twisted::twisted::twisted:

All times are GMT +2. The time now is 00:51.

- Copyright 2026 4Tuning