![]() |
Re: MONTEZ DIVERSE OPTIUNI PE E36
Nu pot sa spun decat ca omul lucreaza impecabil. Mie acum 1 luna mi-a montat scaunele electrice pe un e36, firele ascunse prin podea, mufe puse etc. Il recomand cu caldura iar preturile sunt foarte bune si emule te astept sa imi legi oglinzile de e46.
|
Quote:
|
Il recomand si eu , mi-a montat azi PDC si merge ceas :)) .
|
Salut
Ma poti ajuta te rog cu o nelamurie?:( Vreau sa pun dublu clima digitala pe E36 eu am deja da e manuala,pt inceput am cumparat panoul si vreau sa stiu daca e bun macar.Am pus panoul pe mufa care o are cea manuala si nu se aprinde nu face nimica,cum as putea sa il verific alt fel,mai trebue ceva?Sau e dus panoul?:oops: Am inteles ca imi trebue si aeroterma tot de la tine stiu,in rest mai trebue ceva? |
Quote:
|
Quote:
Da imi inchpui cam ce treaba am da cu un om ca emu o rezolv,daca as avea unu ca el in iasi:D stiu ca difera aeroterma,da nu stiu cum sa verific panoul digital pe care lam cumparat sa stiu daca il returnez la om:(ms mult! |
Quote:
|
Quote:
Te servesc eu daca vii la barlad ..... acum ca sa nu crezi ca ii fac publicitate lui emu , dar eu am preferat sa il chem pe om incoace sa mi faca tot pe masina....si crede ma ca a meritat din plin tot ! |
Quote:
|
Quote:
Multumesc de ajutor:)da e greu cu timpul sa ajung pana la barlad,daca o fi sa nu gasesc nimica o fac si pe asta sa vin la tine :D M-am gandit si eu sa il chem la iasi da sa adun tot ce imi trebue si de preferat sa fie cald,ca de acuma e naspa cu vremea:( ms mult ori cum!:) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Il recomand iar ... montat pilot automat functionabil din comenzile dupa volan , merge ceas , esti drac poa :D .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning