![]() |
Re: Tg-jiu
ba baiatule...vezi k deja incepi sa ma calci pe nervi...ori te potolesti....ori zbori...una din 2!!!!
|
da' nu inteleg de ce te oftici....glumeam si noi aici...sau nu ai bicicleta ?!
...sa inteleg ca esti moderator ? |
nu , nu`s moderator ;) dar cu cine ma rog glumeai???tu cu persoana ta??nu vezi k nu te baga nimeni in seama....si k vb numai aiureli??
|
bai pai atunci masoarati cuvintele, nu ne cunoastem, nu poti sa vorbesti asa !
...daca voi nu credeti ca am dacie biturbo, e treaba voastra ! :-j ...si bicicleta la fel ! ...ma rog la motoru de scuter de la bicicleta i-am pus cip si in felu asta am cu 7 cai in plus ! |
hai mai du`te turboo cu harghiile tale...si nu ne mai plictisi atata....hai jet !
|
hai frate lasa-ma in plm cu fumurile tale....nu vezi ca deja incepem sa o dam in alte alea....vezi-tz de ambreiaju' tau acolo !
..te-am salutat ! |
Quote:
|
:-j ...buna asta cu "lumea de la oras" ....foarte tare frate !
d-aia-tz iei pantofi la trening ? ...hai sa incetam ca ajungem la alte mizerii si n-are rost ! ...bafta tie, baiatu' "de la oras" ! |
baiatu' ...wow mai esti si prost pe deasupra....da`nm fine...n`are rost sa`mi bat gura de pomana cu...de`ai ca tine ;) ...
|
hai ca vad ca nu intelegi...tot tu tre sa fi ala ultimu' cu ceva de zis !
hai npt buna ! |
esti prost la cap???? cretinule...nu intelegi draq o data k sunt femeie.....thuamneeee numai de idioti am avut parte in seara asta (cu mici exceptii)...n`am mai vazut asa ceva...
|
ei atunci greseala mea...scuza-ma, da' am crezut k e vr-un fel de obsedat d-ala de gajiksa, care n-a mai avut femei in viata lui si pe unde poate vorbeste despre ea, poze alea alea... !
...da' totusi faza cu "lumea de la oras" ....:-j de unde ai scos-o ? hai pa ! |
va rog sa incetati cu subiecte aberante pe topicuri,pt aberatii exisata un singur topic "chat".c rost are sa va certati aici ?acolo nu are nimeni nimik cu voi,
|
sa stergi tot offtopicu asta
|
misto scandal :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:39. |
- Copyright 2026 4Tuning