![]() |
Re: Provocari
Quote:
|
Ar fi frumos daca la vara ne-am astrange cativa si am merge Nurburgring,nu costa mult tura,ai transponder,ai curbe o gramada si circulatie dintr-un singur sens,chiar cred ca merita ca prea rar se iveste sansa sa facem o cursa propiu zis la un pret atat de mic.
|
Repet ! Este cineva cu o Dacie mai veche de 90 (fara turbo ) ) care sa accepte o provocare pe ruta Hunedoara - Simeria sau Hundedoara - Deva la ora de varf (14-16) ?
|
aaa,provocarea ta suna ceva gen axn,survivor.nush cum luati voi intrecerile astea dar mi se pare absurd de tot sa se intreaca 2 mashini hd-deva in ora de varf a circulatiei,iti instalezi jocu nfs pe pc si te intreci cu cine vrei,e mult mai sigur,evident daca nu eshti cumva kamikaze..spor la provocare !
|
Quote:
|
Quote:
Nu prea inteleg ce vrei sa spui si nici ce ai tu impotriva unei intreceri care sa implice trafic intens. Sa inteleg ca te-ar deranja traficul (ti s-ar parea periculos) intr-o cursa HD-Deva (sau revers) la ora de varf ? Sau tie iti plac cursele care implica trafic doar pe PC ? Multumesc de urari. PS : Daca as avea o masina de cel putin 130 de cai m-as intrece cu tine (Honda Tupe-R aprox 200 CPP) pe ruta amintita mai sus in conditile mentionate. |
mare sofer esti tu ma, ce sa faca un Type R din 130cp? ca daca ti-ar lega masina de el si i-ar da, pana la Deva ti-ar sari toate rotile.
|
Quote:
PS ...drum intins si cale lunga ! ...iar d.p.d.v al masinii "Dacia mai veche de '90 " ... siguranta este 0 |
Quote:
|
Hahahahha...n-ai tupeu sa ii faci revizia =)))
|
el are ... cei din service nu au
|
Ai dreptate. Nu am tupeu sa fac revizia. Acum sigur nu as trece de RAR. Nu am frana de mana :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
- Copyright 2026 4Tuning