Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Provocari (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/25359-provocari.html)

tune_AKj 21-10-07 18:55

Re: Provocari

Quote:

Originally Posted by ssergynio (Post 1159141)
ma ,zici bine ce zici acolo ,oricine poate apasa pedala dar cat poate sa controleze masina ?si cum spui sa te descurci intr un trafic ...ma eu va propun sa mergeti la bucuresti:lol: ,neh glumeam ...

Dap...e o < provocare> traficul din Bucuresti....:lol: :lol: ..mai ales in stapanirea <nervilor>:lol: :lol:

Onslaught 26-10-07 00:52

Ar fi frumos daca la vara ne-am astrange cativa si am merge Nurburgring,nu costa mult tura,ai transponder,ai curbe o gramada si circulatie dintr-un singur sens,chiar cred ca merita ca prea rar se iveste sansa sa facem o cursa propiu zis la un pret atat de mic.

ciprian_diamond 02-11-07 10:37

Repet ! Este cineva cu o Dacie mai veche de 90 (fara turbo ) ) care sa accepte o provocare pe ruta Hunedoara - Simeria sau Hundedoara - Deva la ora de varf (14-16) ?

chillii 05-11-07 06:49

aaa,provocarea ta suna ceva gen axn,survivor.nush cum luati voi intrecerile astea dar mi se pare absurd de tot sa se intreaca 2 mashini hd-deva in ora de varf a circulatiei,iti instalezi jocu nfs pe pc si te intreci cu cine vrei,e mult mai sigur,evident daca nu eshti cumva kamikaze..spor la provocare !

danyutz 05-11-07 09:09

Quote:

Originally Posted by Onslaught (Post 1168417)
Ar fi frumos daca la vara ne-am astrange cativa si am merge Nurburgring.

de ce taman la Nurgburgring, daca vrei circuit, e mai aproape la Ungaria.

ciprian_diamond 05-11-07 12:44

Quote:

Originally Posted by chillii (Post 1184079)
aaa,provocarea ta suna ceva gen axn,survivor.nush cum luati voi intrecerile astea dar mi se pare absurd de tot sa se intreaca 2 mashini hd-deva in ora de varf a circulatiei,iti instalezi jocu nfs pe pc si te intreci cu cine vrei,e mult mai sigur,evident daca nu eshti cumva kamikaze..spor la provocare !

Nu prea inteleg ce vrei sa spui si nici ce ai tu impotriva unei intreceri care sa implice trafic intens. Sa inteleg ca te-ar deranja traficul (ti s-ar parea periculos) intr-o cursa HD-Deva (sau revers) la ora de varf ? Sau tie iti plac cursele care implica trafic doar pe PC ?

Multumesc de urari.

PS : Daca as avea o masina de cel putin 130 de cai m-as intrece cu tine (Honda Tupe-R aprox 200 CPP) pe ruta amintita mai sus in conditile mentionate.

danyutz 05-11-07 14:09

mare sofer esti tu ma, ce sa faca un Type R din 130cp? ca daca ti-ar lega masina de el si i-ar da, pana la Deva ti-ar sari toate rotile.

CBY 05-11-07 18:48

Quote:

Originally Posted by ciprian_diamond (Post 1184511)
Nu prea inteleg ce vrei sa spui si nici ce ai tu impotriva unei intreceri care sa implice trafic intens. Sa inteleg ca te-ar deranja traficul (ti s-ar parea periculos) intr-o cursa HD-Deva (sau revers) la ora de varf ? Sau tie iti plac cursele care implica trafic doar pe PC ?

Multumesc de urari.

PS : Daca as avea o masina de cel putin 130 de cai m-as intrece cu tine (Honda Tupe-R aprox 200 CPP) pe ruta amintita mai sus in conditile mentionate.

.... dilau , nu gandesti prea bine .. Doamne fereste sa omori pe cineva
PS ...drum intins si cale lunga !

...iar d.p.d.v al masinii "Dacia mai veche de '90 " ... siguranta este 0

mutzu 05-11-07 22:00

Quote:

Originally Posted by ciprian_diamond (Post 1180039)
Repet ! Este cineva cu o Dacie mai veche de 90 (fara turbo ) ) care sa accepte o provocare pe ruta Hunedoara - Simeria sau Hundedoara - Deva la ora de varf (14-16) ?

Am un prieten cu o dacie din 74 care accepta provocare cu tine la revizie, ce zici, merge ?:)

GYM 05-11-07 22:02

Hahahahha...n-ai tupeu sa ii faci revizia =)))

danyutz 05-11-07 22:57

el are ... cei din service nu au

ciprian_diamond 06-11-07 07:11

Ai dreptate. Nu am tupeu sa fac revizia. Acum sigur nu as trece de RAR. Nu am frana de mana :(

ciprian_diamond 06-11-07 07:17

Quote:

Originally Posted by Skylin3 (Post 1184647)
mare sofer esti tu ma, ce sa faca un Type R din 130cp? ca daca ti-ar lega masina de el si i-ar da, pana la Deva ti-ar sari toate rotile.

Mare dreptate avea Marius3k. Multa lume se gandeste doar la viteza :(

danyutz 06-11-07 09:26

Quote:

Originally Posted by ciprian_diamond (Post 1186033)
Ai dreptate. Nu am tupeu sa fac revizia. Acum sigur nu as trece de RAR. Nu am frana de mana :(

fa-o! ca-i zapada pe noi :mrhappy:

ciprian_diamond 07-11-07 09:58

Quote:

Originally Posted by Skylin3 (Post 1186197)
fa-o! ca-i zapada pe noi :mrhappy:

Multumesc de sfat. Este in perspectiva.

All times are GMT +2. The time now is 22:48.

- Copyright 2026 4Tuning