![]() |
re: Dacia Berlina 4x4 Turbo Vom
Multa bafta atunci! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
am terminat adaptarile pt sine.......si ca urmare am montat si perechea noua de scaune sport DTS.........(negru cu ROSU)
am sa revin si cu poze.... |
zilele trecute mi s-o efectuat cel mai nou tuning pe masina in absenta mea....de un sofer foarte "priceput" care mi-o facut un tuning extraordinar pe usa de la sofer...nici dc imi doream nu puteam s-o fac mai frumos
acu ma paste iara o tura de vopsit de indreptat etc.....tot ce e mai fain pe frig :) nu stiam ce imi lipsea....dar binenteles nu ca sa lase un bilet..sau sa vina sa zica " ba sti ca sunt mai prost asa si t-am lovit masina, si na macar imi cer scuze etc." da de unde.........o plecat cu coada intre picioare... |
stiuuuu cum este asa am eu tuning pe ambele usi din spate :(
|
1 Attachment(s)
poze.........
|
9 Attachment(s)
Niste poze de la Raliu SanNicolau Mare 2007
Mers pe ploaie, mai pe 3 roti.....mai pe 4.....plus cate un drift ...... si mult jeg si noroi . :) |
Ooo,generos ca m-ai adaugat si pe mine ! :D
Oricum inca nu sti ce inseaman mers pe 3 roti :p :lol: Ia'ca : https://i131.photobucket.com/albums/p...lau/Tripod.jpg |
Quote:
|
ce zici rezista dak te duci cu ea la concursuri, sau tii motoru asa de poze, piese mai gasesty, arborele cotit, pompa de ulei astea, cati litri incap in baia ta de ulei?
|
suportii motor cat timp te tin?
|
motoru il am cam din mai 2006....pus pe maisna ....suportii inca nu au nimica.....ulei intra cam vre 4.5 litri parca dc imi aduc aminte bine. in interiorul motorului in ca nu am schimbat nimica ca se tine inca bine. Am sa ii ma reglez doar la tacheti ca parca tacane finut de ceva vreme.
Cel mai rau ce am reusit pana acuma sa desprind podul pedalier de pe lonjeron pe o parte din sudura acu ambele sunt intarite sa nu se mai intample asa ceva.in rest masina e ff fiabila si nu are nevoie de multa atentie....ulei nu mananca....in decurs de 1 an si jumate i-am facut de 2 ori schimb de ulei.si nu am fost nevoit sa completez.astept sa se incalzeasca ceva vremea sa mai trag niste verificari pe la ea.in rest din cauza coxului inca nu o patit nimica. |
bateria pe unde ai ascunso?
|
Cred ca o are in portbagaj.:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
- Copyright 2026 4Tuning