![]() |
Re: club Lancia
Salut. Panoul de sigurante la thema care o ai pt piese este cu contur de releie pe fata si 2 coloane de sigurante si mufele sunt dintralea dreptunghiulare cu un singur rand de fire pe spate? Daca e asa il vreau eu si proiectoarele de ceata daca ai. Vreau un pret si daca le poti pune pe curierat rapid. Mc, bafta
|
3 Attachment(s)
foto pt. danuttz, cutia sigurante Lancia Thema+proiector:
|
noh mah ... si cam cum ar trebui sa intram pe desktopul tau ca sa vedem pozele ? :D... vezi ca este in sectiunea "go advanced" o chestie care se numeste "manage attachments" .. da click si uploadeaza pozele pe server.. altfel ... dude... n-avem cum le vedea. Decat daca ne deschizi un remote control la calculatorul tau si ne dai user si parola :D
|
Am rectificat.
|
Pt iulianul, proiectoarele se potrivesc, dar panoul de sigurante este diferit
|
2 Attachment(s)
danuttz, iata foto proiectoare: oglinda este buna, dar sticla nu.
|
Spuneti-mi si mie va rog cum pot pune poze pe forum, mc
|
3 Attachment(s)
Pt. Iulianul. Asa arata panoul meu de sigurante,iar mufele sunt pe lungul panoului, ale tale sunt pe lat.
Daca are cineva un tablou dintrasta sunt interesat. Mc |
kkkkkkkkk
|
[LLKOKKLK
|
7 Attachment(s)
Masinuta mea, italianca draguta, dragoste la prima vedere si testare
|
Eu o vand piese pe a mea (e gata dezmembrata). Scaune piele, electrice cu memorie, incalzite fata si spate, usi, 4 geamuri electrice, capote, ppa frana, ABS, ppa servodirectie, caseta directie, ppa ambreiaj,ppa benzina, rezervor, roti, etriera, discuri, radiator freon, ppa freon, ceasuri bord, computer bord, arcuri, amortizoare, oglinzi electrice, incalzite, heliomate.........orice, fara motor, cutie.
|
vand una bucata janta originala lancia stare foarte buna pret 30 de euro
|
ma poate ajuta cineva cu o sonda lambda pt dedra? am inteles ca si din cauza asta poate consuma excesiv benzina...:(
|
Care stiti pe cineva care stie foarte bine sa umble la masinile italienesti, in special Lancii? ...ma refer la calculatorul masinii si la maritul presiunii in turbina in special...pentru Bucuresti... !
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:11. |
- Copyright 2026 4Tuning