![]() |
Re: Cafeneaua Sucevenilor
Quote:
:))...nu mai fac nimik , am profitat de libertate aseara si am avut o durere groaznica de cap ... nu pot face nimik cu prog ala, poate caut ceva mai vechi si mai simplu sau poate il rog frumos frumos pe fratemiu si face o schita din creion :d , dar cel mai bine ar fi fapte ... esti la garaj maine ? poate vin sa aduc bateria... |
Quote:
|
Quote:
|
Nimeni nu mai spune nimic pe aici ? Se vede ca a inceput postul :)) Sau v-ati pocait ???
|
Quote:
|
Quote:
'' STEFAN GAVRILESCU: salut Iurea Alin: salut STEFAN GAVRILESCU: in legatura cu renaultu STEFAN GAVRILESCU: am un motor de 125 cc STEFAN GAVRILESCU: si niste coarne de cerb STEFAN GAVRILESCU: nu te intereseaza? Iurea Alin: nu ms , prefer variante auto sau cash STEFAN GAVRILESCU is typing... STEFAN GAVRILESCU: alcv nu? Iurea Alin: nu '' |
Quote:
|
poate se referea ca motorul are 'coarne' de cerb :)))))
|
Salutare baieti, am auzit un "zvon" cum ca targul auto de la voi din Suceava este foarte mare, iar pretul masinilor este mai mic fata de multe alte judete...
Vreau sa-mi spuneti daca este adevarat:D |
Quote:
|
Quote:
salut, defapt sunt 2 , unul mai mare la Cumparatura si unul mai mic la Radauti, cel de la Cumparatura este mare , dar parerea mea majoritatea vin acolo ca la expozitie si preturile nu sunt chiar asa de mici, dar inca odata.... doar parerea mea... |
Multumesc mult baieti!
Sa inteleg ca nu umbla cainii cu covrigi in coada la voi, nu de alta.. dar la noi in Focsani targul auto este cam cel mai scump si caut un "refugiu", multumesc inca odata pentru raspunsuri si promtitudine! |
[QUOTE=_Cox_;4911440]Multumesc mult baieti!
Sa inteleg ca nu umbla cainii cu covrigi in coada la voi, nu de alta.. dar la noi in Focsani targul auto este cam cel mai scump si caut un "refugiu", multumesc inca odata pentru raspunsuri si promtitudine![' eu zic sa faci o incercare si la severin...se vand pe aici..acu..depinde ce ai ...si zona une o parchezi....sunt cam multi bisnitzari..app ce vrei sa vinnzi cox? |
[QUOTE=willie;4911473]
Quote:
|
Totul depinde de ce masina vrei, si de ce masini gasesti !
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:47. |
- Copyright 2026 4Tuning