Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 325i, masina pt pasiune... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/242571-e30-325i-masina-pt-pasiune.html)

bcoupe 09-04-11 21:33

Re: E30 - 325i, masina pt pasiune...

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4240557)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BAGA CREATINA SA TE FACI MARE =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))

AHAHAHAH!!! atat am de zis :))))))))))))))))

kyler_iulian 09-04-11 22:10

Quote:

Originally Posted by bcoupe (Post 4241293)
AHAHAHAH!!! atat am de zis :))))))))))))))))

baieti pt cunostintele voastre , eu fac sala de 2 ani si va spun din CREATINA NU SE CRESTE !! Marian ma stie ;)

bcoupe 09-04-11 22:17

doh mai glumim si noi aici...din cate vad nu prea tii la gluma si rau faci....in fine bafta cu masinile ;)

RIcKO 09-04-11 22:18

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4241388)
baieti pt cunostintele voastre , eu fac sala de 2 ani si va spun din CREATINA NU SE CRESTE !! Marian ma stie ;)

nu te supara dar deja o dai in penibil ..iar detroit ala nu mai zic , chiar crezi ca intereseaza pe careva de aici cat esti tu de mare si cu ce se creste ? serios acum ...faza a fost foaarte tare si atata tot

kyler_iulian 09-04-11 22:22

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4241400)
nu te supara dar deja o dai in penibil ..iar detroit ala nu mai zic , chiar crezi ca intereseaza pe careva de aici cat esti tu de mare si cu ce se creste ? serios acum ...faza a fost foaarte tare si atata tot

pai vezi tu frate ca am specificat eu cat sunt de mare !!!???? eu am dat un sfat k poate vrea cineva sa se apuce de sala ... sau poate chiar practica si vede pe aici ca scrie unul k Marian ca ''BAGA CREATINA SA TE FACI MARE'' si omul se apuca sa bage prosti in el ... dar in fine vad ca tu nu ai inteles sensul raspunsului meu ... :sad:

DEVIL's Style 10-04-11 08:05

Asta e forum de tuning , nu de body building :)))) , asta cu body building , e ca si la o masina modificata exterior [ arata extrem de bine la exterior si sub capota...dezamagire totala , vezi un 1.4 sau 1.8 :))) ]

detroit muscle 10-04-11 10:08

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4240557)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BAGA CREATINA SA TE FACI MARE =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))

lasa frate ca am ceva timp de sala de forta si de mma si am luat creatina da e degeaba.mai bine faci natural si tragi cu 5 luni in plus decat sa tragi 3 si sa iei creatina,care dupa 2-3 saptamani de pauza se retrag formele si marimea musculara acumulata.dar daca fai efort mare...se vor umfla iar muschii.;)

Marian_nebunu 10-04-11 11:11

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 4242054)
lasa frate ca am ceva timp de sala de forta si de mma si am luat creatina da e degeaba.mai bine faci natural si tragi cu 5 luni in plus decat sa tragi 3 si sa iei creatina,care dupa 2-3 saptamani de pauza se retrag formele si marimea musculara acumulata.dar daca fai efort mare...se vor umfla iar muschii.;)

Adica tu ma inveti pe mine cum sa ma practic mai bine sportul ???

Ca sa fiu putin arogant (NU AI TU FRIPTURI MANCATE CATE MEDALII AM EU OBTINUTE LA ATLETIZM SI FOTBAL )

detroit muscle 10-04-11 11:16

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4242195)

Ca sa fiu putin arogant (NU AI TU FRIPTURI MANCATE CATE MEDALII AM EU OBTINUTE LA ATLETIZM SI FOTBAL )

nu te invat am zis chestia cu creatina.

DEVIL's Style 10-04-11 11:18

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4242195)

Hai laudate , lasa , lasa , ca o sa bag si mai mult in mine o sa ma fac eu mare , ai sa vezi tu mariane :))))

sprinter 10-04-11 13:32

Hai ca s a umplut forumu si de nutritionisti

Cipilica 10-04-11 15:07

Stie careva cand se termina telenovela asta?

Marian_nebunu 10-04-11 15:58

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 4242959)

Asta ne poate spune "muschi de Detroit =))"

Vin Diesel de pe 4tuning :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: =))))))))))))))))))))))hahahahaha

kyler_iulian 10-04-11 17:32

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 4242959)

bai baieti terminati cu prostiile , acum ati dato in MUSCHI, daca vreti informatii pe tema asta vb in particular, pot sa invat pe orcine tot ce inseamna sala de forta... eu zic sa revenim la tuning, lasati sala k acum vad ca apar 50 de cunoscatori si pe tema asta ...:sad: O POZA INFORMATIVA !:D deci repet daca cineva doreste informatii nu ezitati sa ma intrebati . - SI URSU FOARTE AGRESIV ! AA AM UITAT SA VA SPUN, IERI AM SCOS MASINA LA JOACA SI CE MI-A VENIT SA VAD CAT PRINDE IN 400M , EXACT 175 KM CU TOATE TREPTELE SCHIMBATE . TIMP SUB 14 SEC CU PUTIN, CONOMETRAT DE PE TEL CU UN PRIETEN IN DREAPTA ...

bcoupe 10-04-11 18:24

si eu pot sa invat pe oricine ce insemna sala de forta (gratare,vinuri,bericioaice,femei,tigari,cluburi, nopti nedormite si multe altele) pentru restu exista naposim!

All times are GMT +2. The time now is 01:22.

- Copyright 2026 4Tuning