![]() |
Re: Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
adica nu scoti cheia din contact, ci doar dai jos contactul. asta e prostia cea mai cea la logan. ca se opreste radio cind scoti cheia, e tare ok. dar nu si cind opresti motorul si lasi cheia inauntru. got it? |
Quote:
nu ti-am citat tot postul fiindca e prea mare, dar... sunt perfect de acord cu tine... e super din cand in cand sa mai apara cate o persoana care sa dea cate o "bata in cap" expertilor "www-isti"... si eu am logan de 1,4 dar vorba ta, NU este o masina wrc... cand am testat prestige-ul intr-adevar am vazut mari diferente (in bine) fata de varianta pe care o posed... ce e cel mai bine spus de tine este faptul ca este o masina care isi merita banii... ai fix banii astia, ai fix ce ai nevoie :)... pentru cei care vor senzatii tari cu loganul: puteti sa mergeti toti intr-o pestera si poate cu un pik de noroc se darama pestera si scapam de voi :p... numa' bine! |
Quote:
|
E ceva..dacie stock cu n100HP...sa speram la mai bine..eu personal as vrea sa scoata niste scaune mai joase la ea..ea inalta..scaunele la fel......'om traii si 'om vedea...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S.-N-am nimic cu tine doar ca m-ai amuzat,esti inca "necopt" la varsta asta,iar talentul fara experienta nu face 2 bani...;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning