Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/23773-dacia-logan-prestige-1-6mpi-16v-105cp.html)

B-64-MVP 23-06-07 05:08

Re: Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP

Quote:

Originally Posted by Un logan amarat - ANM (Post 962287)
uite frate k loganu meu s-a suparat azi pe autostrada si a incercat sa va oftice pe voi...uitati-va la poza!

ce sa faci domne dak lumea e "individioasa" :!: :!: :!:

ANM 24-06-07 23:50

Quote:

Originally Posted by FIGHET (Post 962308)
frumoasa poza probabil ca daca apasai la maxim pedala trecea lejer de ce este scris pe ceasu de km-traj
de fapt ajungeai iar la ,,0,, si o luai de la inceput iar!!!

DAR NU O LUA TARE SA NU SE RUPA CABLU DE KM-TRAJ

scz frate k-ti spun asta da prost esti saracul de tine...probabil esti si vreun pierde-vara!

tibko 27-06-07 14:54

Quote:

Originally Posted by ® Al3cS ® (Post 961800)
tibiko si eu sunt de acord cu tine :) mai putin pct 6 :) adik ... si la masini mai scumpe de 10.000 - se opreste radio cand scoti cheia din contact :)

la pct. 6 am scris: "opresti motorul si se opreste si radio."

adica nu scoti cheia din contact, ci doar dai jos contactul. asta e prostia cea mai cea la logan. ca se opreste radio cind scoti cheia, e tare ok. dar nu si cind opresti motorul si lasi cheia inauntru. got it?

fuzzy 29-06-07 12:32

Quote:

Originally Posted by tibko (Post 947268)
nu regret ca am ales Logan 16V in favoarea unui Aveo, Albea sau alte masini din categoria MAXIM 10.000-10.500 euro. pe acest logan am dat 9.500 euro + o rabla, valoarea lui fiind 10.155 (inclusiv vopsea metalizata).

nu ti-am citat tot postul fiindca e prea mare, dar... sunt perfect de acord cu tine... e super din cand in cand sa mai apara cate o persoana care sa dea cate o "bata in cap" expertilor "www-isti"... si eu am logan de 1,4 dar vorba ta, NU este o masina wrc... cand am testat prestige-ul intr-adevar am vazut mari diferente (in bine) fata de varianta pe care o posed... ce e cel mai bine spus de tine este faptul ca este o masina care isi merita banii... ai fix banii astia, ai fix ce ai nevoie :)...

pentru cei care vor senzatii tari cu loganul: puteti sa mergeti toti intr-o pestera si poate cu un pik de noroc se darama pestera si scapam de voi :p...

numa' bine!

meleboss4u 04-07-07 02:13

Quote:

uite frate k loganu meu s-a suparat azi pe autostrada si a incercat sa va oftice pe voi...uitati-va la poza!

vezi daca mai apesi asa pe accelaratie sa nu-l "tunezi" ca pe ala de la semnatura ta :!:

Urban per4mance 04-07-07 03:20

E ceva..dacie stock cu n100HP...sa speram la mai bine..eu personal as vrea sa scoata niste scaune mai joase la ea..ea inalta..scaunele la fel......'om traii si 'om vedea...

ANM 04-07-07 18:05

Quote:

Originally Posted by meleboss4u (Post 980739)
vezi daca mai apesi asa pe accelaratie sa nu-l "tunezi" ca pe ala de la semnatura ta :!:

ala tunat de la semnatura e al meu...da reparat tot...:D dehh full casco rulz!

ameer 04-07-07 21:40

Quote:

Aoleu! Cum ai curaj sa mergi cu viteza aia in logan? In fine... de asta am eu boala pe astia de merg ei cu 200 cu o masina care nu franeaza nu sta pe sosea si imi pun mie viata in pericol cu iresponsabilitatea lor. Daca aveai un Porsche sau ceva de genul intelegeam, dar cu Logan? Fii serios... Si acum am vazut ca ai si 18 ani. Esti un pericol pe sosea, nu stii sa conduci ai o masina absolut nesigura la viteze mari, si te mai si lauzi cu asta. Exact categoria de soferi iresponsabili pe care nu pot eu sa ii sufar!

B-64-MVP 05-07-07 05:17

Quote:

Originally Posted by ameer (Post 982156)
Aoleu! Cum ai curaj sa mergi cu viteza aia in logan? In fine... de asta am eu boala pe astia de merg ei cu 200 cu o masina care nu franeaza nu sta pe sosea si imi pun mie viata in pericol cu iresponsabilitatea lor. Daca aveai un Porsche sau ceva de genul intelegeam, dar cu Logan? Fii serios... Si acum am vazut ca ai si 18 ani. Esti un pericol pe sosea, nu stii sa conduci ai o masina absolut nesigura la viteze mari, si te mai si lauzi cu asta. Exact categoria de soferi iresponsabili pe care nu pot eu sa ii sufar!

da scuza-ne ca suntem mai mici ca tine si suntem nebuni si ne place sa ne traim viata la maxim, u esti genu de om conservator care isi ia masina sa mearga ca tasu cu ea'.....we will keep doing this ! ! !

ANM 05-07-07 12:08

Quote:

Originally Posted by ameer (Post 982156)

prietene...vezi k m-ai jignit...si dak nu ma suferi..nu ma supar...nici eu nu sufar oameni de genu tau kre se uita peste niste date si imediat isi dau cu parerea...scuza-ma dar ce masina ai? si cati ani ai? si cati km ai de knd ai permis? vezi k eu am permis din noiembrie fix d p 25 si am luat masina la 23.000 si akm are 40.000....am impresia k am condus ceva....sincer...nu ti-ai dori sa te intalnesti pe sosea cu mine din motive de siguranta pentru tine sau probabil ai fii deprimat de felul in care conduci? probabil soferia e cea mai mare pasiune a mea...de mic visam sa ajung pilot de raliuri insa parintii nu si-au putut permite si nici nu si-au dorit asta pentru mine...insa dak vrei te fac odata o tura prin trafic klumea sa iti arat ce inseamna coordonare, atentie distributiva, si mai ales inteligenta in trafic dak stii ce inseamna asta...(poate am 18 ani dar prevad mult mai multe de cat tine inainte sa actionez;) f important in soferie)

ANM 05-07-07 12:10

Quote:

Originally Posted by B-64-MVP (Post 982673)
da scuza-ne ca suntem mai mici ca tine si suntem nebuni si ne place sa ne traim viata la maxim, u esti genu de om conservator care isi ia masina sa mearga ca tasu cu ea'.....we will keep doing this ! ! !

kteodata varsta nu conteaza...pur si simplu dak o faci din pasiune...ai sanse sa fie cel mai bun lucru pe kre-l poti face:P

THX-1 05-07-07 12:53

Quote:

Originally Posted by Un logan amarat - ANM (Post 983024)
prietene...vezi k m-ai jignit...si dak nu ma suferi..nu ma supar...nici eu nu sufar oameni de genu tau kre se uita peste niste date si imediat isi dau cu parerea...scuza-ma dar ce masina ai? si cati ani ai? si cati km ai de knd ai permis? vezi k eu am permis din noiembrie fix d p 25 si am luat masina la 23.000 si akm are 40.000....am impresia k am condus ceva....sincer...nu ti-ai dori sa te intalnesti pe sosea cu mine din motive de siguranta pentru tine sau probabil ai fii deprimat de felul in care conduci? probabil soferia e cea mai mare pasiune a mea...de mic visam sa ajung pilot de raliuri insa parintii nu si-au putut permite si nici nu si-au dorit asta pentru mine...insa dak vrei te fac odata o tura prin trafic klumea sa iti arat ce inseamna coordonare, atentie distributiva, si mai ales inteligenta in trafic dak stii ce inseamna asta...(poate am 18 ani dar prevad mult mai multe de cat tine inainte sa actionez;) f important in soferie)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 17mii de km si gata,ai impresia ca esti sofer profesionist!?!?!? Maturizeaza-te baietee!!! Vorbim cand o sa ai peste 200.000 si ai sa treci pragul de adolescent zvapaiat!......."..de mic visam sa ajung pilot de raliuri ":lol: ....banuiesc ca mai visai sa ajungi si fotbalist ca Hagi:lol:

P.S.-N-am nimic cu tine doar ca m-ai amuzat,esti inca "necopt" la varsta asta,iar talentul fara experienta nu face 2 bani...;)

ameer 05-07-07 13:22

Quote:

Originally Posted by B-64-MVP (Post 982673)

LOOOOL! Alt destept! Auzi desteptule, cand o sa ajungi sa conduci ca mine, atunci sa deschizi gura. Nu te mai baga in seama, eu i-am atras atentia nu am facut misto si nici nu am vrut sa jignesc

ameer 05-07-07 13:25

Quote:

Intentia mea nu este sa te jignesc. Departe de mine gandul! Intentia mea a fost sa iti atrag atentia ca cei 18 ani ai tai plus 15.000 km inseamna foarte putina experienta. Eu am 23 si permis de la 18, am facut peste 150.000 km si tot nu ma consider sofer. Ba pe deasupra am mai facut si niste cursuri mai speciale asa de condus. Ceea ce faci tu este un gest extrem de iresponsabil, sa mergi cu asa o viteza, cu o masina care (fara suparare) e departe de a fi una performanta si cu care sa te salvezi intr-o situatie de urgenta. Daca ai fi fost mai cu capul pe umeri ti-ai fi dat seama. Mai gandeste-te. E corect ce aspus cineva mai sus: Talentul fara experienta = 0 Iti pui viata in pericol, ne pui viata in pericol, doar pt faptul ca tu crezi ca esti sofer. NU esti. Asa eram si eu la 18 ani si acum imi dau seama cate tampenii am facut la volan si cat noroc am avut!

ameer 05-07-07 13:35

Quote:

Dragul meu... si eu vroiam sa fiu pilot de F1. Nu sunt deprimat de felul in care conduc relax, daca vrei te iau eu la o tura cu masina mea, sa vezi ce inseamna teroare. Numai ca eu daca voi face asta nu o voi face in trafic cum ai propus tu pentru ca sunt responsabil! Si oricata atentie distributiva ai tu... iti garantez ca nu ai destula, si nu te compari cu mine sau cu altii care au sute de mii de km.... Si nu mai face pe desteptu cu mine ca nu e cazul. Eu ti-am atras atentia, daca tu ai luat-o ca pe o jignire, sa fi sanatos cu ego-ul tau fragil cu tot. Era un sfat, iti doresc binele nu raul. Si simplul fapt ca tu crezi ca un logan e atat de agil incat sa faci curse prin trafic denota calitatea ta de sofer. Ai condus in viata ta vreo alta masina sau mai bine zis o masina adevarata ca sa poti sa vezi ce diferenta e?

All times are GMT +2. The time now is 14:43.

- Copyright 2026 4Tuning