Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

aleyx_oltcit 03-05-08 19:45

Re: Street Legal Racing - Redline

aleyx_tuningg baga idu in lista zici ca esti de pe forum

StreetStyle22 03-05-08 19:56

ursuletu nu l'am gasit pe net :|..am versiunea 2.2.1. are cineva ursuletz pt 2.2.1 ? va rog frumos sa il uploadati..

world_eye007 04-05-08 11:42

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 1512920)
scri ....si apesi pe cheia aia..si trebuie sa-ti dea ....scuze dak am postat imaginea aia am luat-o ca exemplu sper sa nu se supere nimeni

defapt trebuie sa apesi pe surubelnita din dreapta la ce ai incercuit tu. parca ziceai ca ai jucat mult timp slrr...

L4uR 04-05-08 13:30

Quote:

Originally Posted by world_eye007 (Post 1513689)
defapt trebuie sa apesi pe surubelnita din dreapta la ce ai incercuit tu. parca ziceai ca ai jucat mult timp slrr...

:))si eu sunt pilot de avion:)) ....am pilotat foarte multe elicoptere:)) m-am plimbat cu ele si prin apa....frate nu aia e surubelnita...:)....e aia din dreapta cheii:).... scz daca pare a fi post off topic:)

aleyx_oltcit 04-05-08 17:22

nam mai jucat de mult ca sa bulit placa video...si am uitat ..da tot stiam ceva ceva...ce tre sa te lauzi asa tare ca ai mers cu elicopteru prin apa....recunosc ca am gresit ...sorry

world_eye007 04-05-08 17:46

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 1513843)
:))si eu sunt pilot de avion:)) ....am pilotat foarte multe elicoptere:)) m-am plimbat cu ele si prin apa....frate nu aia e surubelnita...:)....e aia din dreapta cheii:).... scz daca pare a fi post off topic:)

offtopic nu pare, dar degeaba ESTE ;) eu chiar la "aia" din dreapta cheii ma refeream. eu zic ca e surubelnita, cel putin asa pare:rolleyes2

dydy-andrey 05-05-08 18:34

da asa este...este surubelnitza...sau asa pare si la mine :)) ... imi merge codu de bani... thx ;)

bafta !

dydy-andrey 05-05-08 21:00

intrebare : dupa ce pun patch`uri cu mashini, de unde le iau? ca la magazinu` ala cu mashini noi, nu sunt :(

aleyx_oltcit 05-05-08 21:43

tre sa incerci de multe ori ca le da pe sarite masinile...asta dak le-ai pus bn

world_eye007 05-05-08 22:44

Sau mai bine cumperi o masina (orice masina in stare de functionare) si te duci si o dai la schimb cu o caroserie. Acolo gasesti masina pusa de tine ;)

dydy-andrey 06-05-08 16:21

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by world_eye007 (Post 1516819)
Sau mai bine cumperi o masina (orice masina in stare de functionare) si te duci si o dai la schimb cu o caroserie. Acolo gasesti masina pusa de tine ;)

eu am 2.2.1 pt ca nu merge sa instalez 2.3.0 LE :(

a mai incercat un baiat de aici prin team viewer sa mi-l faca shi nu a stiut nici el ... :(

in prima poza am pus adresa la care este instalat 2.2.1, am dat START ... si s-a intamplat ce este in poza a doua ... :(

daca stie cineva sa mi`l faca shi mie, pls add Y!M didi_cel_rau sau un PM ...

Bafta !!!

tm_kata 06-05-08 20:39

trebuie sa scrii acolo E:\Jocuri\Street legal Racing\ e foarte importanta bara de la sfarsit

dydy-andrey 07-05-08 13:50

Quote:

Originally Posted by tm_kata (Post 1518483)
trebuie sa scrii acolo E:\Jocuri\Street legal Racing\ e foarte importanta bara de la sfarsit

:shock: incredibil ! :shock:

da merge, si ce greu a fost :shock: :shock:

Multumesc mult !!!!! :!::-)

tm_kata 07-05-08 15:25

cu placere ;)

dydy-andrey 08-05-08 17:48

6 Attachment(s)
acum sa imi prezint si eu masinutzele ;))

Va astept cu patch`uri cu masini noi sa mi le dati si mie...;)

Bafta!!

All times are GMT +2. The time now is 06:12.

- Copyright 2026 4Tuning