![]() |
Re: Boicot Benzinărie -> 7 ianuarie - ora 16.00
Quote:
|
Pe langa cei care am fost azi, multumiri speciale celor de la "Logan Club" care au fost alaturi de fiecare data ;)
|
Am dat de zvon...la sefu de la VW club Ploiesti si unui membru clubopel care a fost prezent azi..usor usor o sa se duca zvonu printre ei si cred ca or sa ne sustina!!!!
|
und putem vedea si noi c sa filmat azi,eu am cautat pe prahovaTV dar nu am gasit nik,stie cnv?
|
Quote:
|
TNG si Cynegeticos dati bine pe sticla:lol::lol:
Imi pare rau ca de aceasta data nu v-am onorat cu prezenta!!!Data viitoare voi fii prezent!!! P.S NAS,tu erai ala care zicea "daca nici asa nu le convine DARAMAM mallu':lol::lol::lol: !Mi-a palcut cum a sunat:twisted: |
TNG, vad ca pana la urma ai ajuns. Te-am vazut prin oras, pe Republicii, erai cu portbagajul plin de parchet. Eu eram cu duba de la serviciu, am trecut pe langa tine.
Imi pare bine ca a iesit bine, data viitoare nu mai lipsesc! Am inteles ca urmatorul este pe 14 ianuarie, ora 18:00, adica peste o saptamana! Astazi au fost mai multe orase din tara, dar speram ca atunci vor fi si mai multe! Pentru vineri promit ca aduc eu hartiile si scotch-ul. Si s-ar putea sa mai vina si cativa prieteni cu masinile. |
a fost bine de data asta data viitoare sa fim macar 50 60 masini
|
Tot respectul pentru ce faceti voi acolo frate.
N-am reusit sa ajung la niciun boicot pana acum, dar data viitoare sper sa fiu alaturi de voi. Pana una alta, pana pe 14 cand ar fi urmatoarea "etapa", avem o locatie noua de cucerit. Detalii pe mess la cei din lista, iar restul aflati de la ei. :peace: |
https://www.youtube.com/watch?v=UEjx6...layer_embedded fotograful nostru a reusit sa editeze filmul si sa il urce pe youtube..... este mult mai amplu fata de cel de la stirile TV.
|
Urmatoarea "alimentare" pe cand ? Si oricum .. eu propun sa fie pe la ora 5 data viitoare ..
|
Quote:
|
Hotaratzi ziua cand vreti, ne intalnim in locatia bine-cunoscuta si de-acolo mergem la locul faptei.
Ar fi shmekerie sa faca cineva plinul si sa se plateasca cu mondede de 10 bani, dar ce vina au cei care lucreaza in benzinarie ca sa-i chinuim in halul ala... :lol: |
Quote:
|
Am vazut ca pe topicul cu discutii generale s-a stabilit ca urmatorul boicot sa fie pe data de 14 ianuarie, la ora 17:00 !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:10. |
- Copyright 2026 4Tuning