![]() |
Re: Virtual Tuning
Quote:
|
se vede lamaiutza :D
|
stilostilo nu prinde vopseaua pe ele si acum am vorbit sa le vopsesc electrostatic.se vedem ce iasa.
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
care se baga la un vt la a mea sa vad cum va arata ?
sa va explic la care va bagati : - bara spate ca la skoda numa ca toba e pe mijloc si partea din mijloc e mai mica nu asa lunga - fustele latela ca in poza - fusta fata ca partea de jos aproximativ ca in poza mai putin prizele de aer de pe margine in caz ca nu intelegeti ma mai intrebati |
1 Attachment(s)
Una la repezeala
|
Mai baieti... voi face aicia opere de arta:X nu ma invatati si pe mine cate ceva? asa un pic... is bata....
|
Mai baieti... voi face aicia opere de arta:X nu ma invatati si pe mine cate ceva? asa un pic... is bata....
|
1 Attachment(s)
pragul adaugat la o mazgalitura mai veche :)
|
1 Attachment(s)
fatza:
ti-am mai zis k nu e bun unghiu pt supra punere ti-am pus juma din fustasa iti faci o idee da restu nu am putut sa il fac ok din cauza unghiurilor |
4 Attachment(s)
Salut,baietzi.Am si eu o rugaminte.Vreau sa vad cum arata jumate gri si jumate neagra(partea de sus)cu tot cu folii.Si daca se poate..si ceva jante mai "altfel"
|
mai explicit despre cum vrei sa fie jentile pls
|
2 Attachment(s)
Quote:
Sa fie cu gust....intelegi tu ;) Daca ai chef....poti face una asa cum te-am rugat..si una mai sport putin..adica sa fie mai lasata....adica sa-ti faci de cap :lol: |
o sa incerc ceva cand ies de la sala
|
1 Attachment(s)
ceva repede...oricum nu ma prea pricep :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:49. |
- Copyright 2026 4Tuning