![]() |
Re: E39- blue whale
In Craiova s-a intamplat?
Eu imi cumpar alarma ( stiu , nu este mare lucru pentru hotii din ziua de azi ) si sper sa nu am astfel de belele. Daca te pot ajuta cu ceva sa ma suni. Imi pare rau , vad ca deja este obisnuinta astfel de dobitocisme din partea unor .....nu am nume pentru ei. |
Quote:
s-a intamplat in bucuresti. eu am alarma pe masina dar cum nu am posibilitatea sa o aud din casa e fix degeaba pentru ca la orele alea nu e nimeni pe strada si chiar daca e, nu se baga. nu ai cu ce sa ma ajuti, dar multumesc oricum. |
cea mai buna metoda andrei asta e https://www.4tuning.ro/images/gravare...-0-0-0-0-0.jpg :))
lasand gluma la o parte e cam nasol, si pe mn m-au lasat oltenii fara o bucata din prelungire anul trecut |
cea mai buna metoda e degeaba, vecinul de sub mine le avea gravate si degeaba, si lui i le-au luat aseara
|
Uart , urat !!! Asta e tara in care traim..sa nu poti sa ti masina parcata ca iti fura de pe ea ...
Le-as rupe mainile la gunoaiele astea . |
Cel mai urat lucru e ca tu ca proprietar sa ai cea mai mare grija e masina si sa vina niste prosti sa isi bage ceva in munca ta:cry:. Imi pare rau sa aud asta
|
Chiar nasol moment...Ar trebui curentati astfel de oameni:twisted:
|
rog un moderator sa inchida topicul, de acum inainte masina asta va deveni doar un mijloc de transport, groapa de bani a fost astupata :lol:
|
Quote:
Am zis si eu de cateva ori tot asa ! |
@RideTheRiddle- ce iti veni?
Iar probleme la masina? Vorba lui Sax , este boala grea si nu trece usor . |
masina merge perfect, tehnic pot spune ca sunt foarte multumit, dar nu mai vreau topicul atata tot
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:04. |
- Copyright 2026 4Tuning