![]() |
Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...
iale alea pe 16, si baga 195/40/16 fata/spate. efectul e maxim. in cel mai rau caz pui 195.40 fata si 195/45 spate.
|
Quote:
|
Quote:
|
CUMPAR INEL ABS BUTUC SPATE FIAT PUNTO MK2 1.2 8V!!
|
Ce low e masina acuma :lol:
|
Ii sta foarte bine la masinuta low, dar te compatimesc la drumurile noastre de prin tara:sad:
|
man acu am si eu ocazia sa postez pe profilu tau pan acu nici nu stiam ca ai. inca imi mai aduc aminte cum statea omu ala cu taxiu si se uita la noi cum schimbam jentile pe la 12 noaptea.amintiri placute:D.astept sa scot si eu buburuza si sa la plimbam un pic cu ele.bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Te salut |
1 Attachment(s)
se uita si ea la viitoarea pretena de alergat:D
|
6 Attachment(s)
Intre timp am m-ai cumparat anumite piese care necesitau schimbarea ,si anume butuc spate complet (rulment,saboti) gura de aer din bord (plasticul acela rotund),teava aceea de la filtru de aer ca a mea era sparta ,aseara impreuna cu un bun prieten 'rove ne-am apucat sa schimbam butucul spate toate bune si frumoase pana cand sa il punem cand surpriza tipul de unde am cumparat mi l-a dat de pe partea dreapta si nu de pe stanga unde aveam nevoie ,dar pana la urma am folosit rulmentul cu tot ce mai e acolo ,oricum o sa il iau si pe cel de pe partea dreapta ca si acolo se aude rulmentul nu rau dar se aude..cert e ca pana la urma am rezolvat si bineinteles e o mare diferenta nu se mai aude huruitul ala si plus ca nu mai exista joc :rolleyes2 ..o sa pun ceva poze din timpul operatiuni :arrow:
|
Imi place foarte mult masina, o in trebare... cand cobori/sui suspensia inumeri cate ture de filet dai sau cum?:D
|
Quote:
Te salut! |
Quote:
Si sa te vedem cat mai repede la expo ;) Salutari si din partea mea! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:08. |
- Copyright 2026 4Tuning