![]() |
Re: "Cora 4Tuning Show & Sound"- 3 zile de tuning la Cora Pantelimon
cosmine te bucuri? :lol: daca zgariau vopseaua? :D
|
Quote:
|
Cand le spune lumea sa se dea mai in spate sa faca loc, se supara si fac gura, ori se dau mai in spate si in 10sec revine in fatza :) ... acuma sa fie invatzatura de minte... in fine..
|
Quote:
|
Sunt convins ca daca avea spatiu suficient nu se intampla treaba asta si nu a fost vina lui,daca v-ati dus asa aproape.......
La astfel de demonstratii ar trebui sa se puna garduri de protectie. |
Quote:
|
Bine la faza asta are si el o vina.
Dar esti de acord cu mine ca ar fi trebuit garduri?Chit ca mai sunt unele persoane carora gardurile sunt intile.Slava domnului ca la cursele de la dragonul rosu avem garduri:) |
Quote:
la cat de "civilizat" e publicul de la noi...nu faci nimic cu gardurile ... exemplu este baneasa :)) ... oricum...la china town e cu totul altceva :D 1.8m :D sa vedem cine il muta pe asta mai in fata :)) |
ma blondule nu a zis nimeni k nu le are dani sau nu stiu ce ,in primul rand uita-te mai atent la ce am postat:organizarea a fost buna,mai putin modul in kre era sa ne rupa picioarele...."fratele meu tu intelegi ceva din asta?sau simteai nevoia sa il lauzi p dany,intr-adevar le-o avea baietasul dar d la ce am zis eu pana la unde ai ajuns tu ........
ps:nu am zis si nici nu am dat d inteles k ar fi vre-un nenorocit....citeste ink odata postul t rog...iar razvanica tata,lumea era p bordura k altfel le rupea picioarele...... Aaaa si blondu vsp nu mai sari d cur asa repede pt k acum m-am uitat si eu mai bine,in postul acela dadeam aceea mica vina p organizare nicidecum p asa zsul talent p kre zici tu k il are dany si dak stii sa calci acceleratia si sa tii d volan tre sa stii sa pui si frana !!! fara suparare |
Eu nu stiu ce va agitati atata,ca eu cel putin,auzeam din stanga si-n dreapta numai parerei de rau despre Dany al vostru,nicidecum ca e mare sofer ci din contra,zicea lumea ca a facut cacatu' praf iar.
:rolleyes2 |
adica pot sa zic ca a fost calarita saraca masina NU numai de FETE ci si de GAY-s :lol:
|
Ma baieti....voi stiu k participati la ilegale din 95 george_smiley05 intreaba si tu daca tot esti expert pe Micutzu No speed de Dany....sau pe txa.....si dupa aia vorbim....ok.....si cu organizarea nu am nik k eu am intrat fara probleme....daca stii sa te descurci bv...daca nu stai afara:)
|
maine poimaine,masina ta va aparea in filme de adulti. :lol:
|
a mea? dc ?dc sa apara in filme ptr adulti?
|
scuze greseala mea...nu a ta, a lui cosmin. Nu era postu cand am scris mesaju! ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2025 4Tuning