Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CORA 4Tuning Show & Sound (https://forum.4tuning.ro/237-cora-4tuning-show-and-sound.html)
-   -   "Cora 4Tuning Show & Sound"- 3 zile de tuning la Cora Pantelimon (https://forum.4tuning.ro/237-cora-4tuning-show-and-sound/22807-cora-4tuning-show-and-sound-3-zile-tuning-cora-pantelimon.html)

NightClubRacer 06-09-06 21:37

Re: "Cora 4Tuning Show & Sound"- 3 zile de tuning la Cora Pantelimon

cosmine te bucuri? :lol: daca zgariau vopseaua? :D

blondu_vsp 07-09-06 04:01

Quote:

Originally Posted by ionutz_ubh (Post 544256)
Supertari masinile ,fetele si nu in ultimul rand show-ul masinilor,organizarea a fost destul d buna ,mai putin modul in kre a ajuns RAU-ul acela sa ne rupa picioarele,eu am avut noroc k am fist in al 3 rand dar tot mi-a facut o julitura,apropo scot la licitatie bucata rupta din spoilerul lu RAU :D

sal...frate eu n-am nimik pesronal cu tine...dar dc vb tu de RAU k si cum ar fi ultimul nenorocit? sau faci misto de spoiler? detii tu alta masina mai periculoasa? sau detii din soferia lui dany? daca ai ceva dc nu-i zici lui in fatza? pot sa-ti fac eu cunostinta cu e.....dar daca vrei sa aflii mai multe despre DANY RAU intreaba lumea care a participat la ilegale de ani de zile...ce capacitate are dany....acu sa intamlat sa fie frate putea sa ti se intample si tie...

RAZvan15 07-09-06 17:36

Cand le spune lumea sa se dea mai in spate sa faca loc, se supara si fac gura, ori se dau mai in spate si in 10sec revine in fatza :) ... acuma sa fie invatzatura de minte... in fine..

blondu_vsp 07-09-06 18:47

Quote:

Originally Posted by Razvan_Still (Post 546660)
Cand le spune lumea sa se dea mai in spate sa faca loc, se supara si fac gura, ori se dau mai in spate si in 10sec revine in fatza :) ... acuma sa fie invatzatura de minte... in fine..

Ai dreptate sa stii....

mad_mike 07-09-06 22:43

Sunt convins ca daca avea spatiu suficient nu se intampla treaba asta si nu a fost vina lui,daca v-ati dus asa aproape.......
La astfel de demonstratii ar trebui sa se puna garduri de protectie.

blowwind 07-09-06 22:47

Quote:

Originally Posted by mad_mike (Post 546970)
Sunt convins ca daca avea spatiu suficient nu se intampla treaba asta si nu a fost vina lui,daca v-ati dus asa aproape.......
La astfel de demonstratii ar trebui sa se puna garduri de protectie.

baietzii...hai ca deja datzi prea mult vina pe public :) ... SPECTATORII ERAU PE BORDURA!!! asa ca...ciocu mic ... de unde spatiu ?? se urca pe bordura si continua driftul nu ?:)

mad_mike 07-09-06 22:58

Bine la faza asta are si el o vina.
Dar esti de acord cu mine ca ar fi trebuit garduri?Chit ca mai sunt unele persoane carora gardurile sunt intile.Slava domnului ca la cursele de la dragonul rosu avem garduri:)

blowwind 07-09-06 23:01

Quote:

Originally Posted by mad_mike (Post 546990)
Bine la faza asta are si el o vina.
Dar esti de acord cu mine ca ar fi trebuit garduri?Chit ca mai sunt unele persoane carora gardurile sunt intile.Slava domnului ca la cursele de la dragonul rosu avem garduri:)

la cat de "civilizat" e publicul de la noi...nu faci nimic cu gardurile ... exemplu este baneasa :)) ... oricum...la china town e cu totul altceva :D 1.8m :D sa vedem cine il muta pe asta mai in fata :))

ionutz_ubh 08-09-06 00:25

ma blondule nu a zis nimeni k nu le are dani sau nu stiu ce ,in primul rand uita-te mai atent la ce am postat:organizarea a fost buna,mai putin modul in kre era sa ne rupa picioarele...."fratele meu tu intelegi ceva din asta?sau simteai nevoia sa il lauzi p dany,intr-adevar le-o avea baietasul dar d la ce am zis eu pana la unde ai ajuns tu ........
ps:nu am zis si nici nu am dat d inteles k ar fi vre-un nenorocit....citeste ink odata postul t rog...iar razvanica tata,lumea era p bordura k altfel le rupea picioarele......

Aaaa si blondu vsp nu mai sari d cur asa repede pt k acum m-am uitat si eu mai bine,in postul acela dadeam aceea mica vina p organizare nicidecum p asa zsul talent p kre zici tu k il are dany
si dak stii sa calci acceleratia si sa tii d volan tre sa stii sa pui si frana !!! fara suparare

George_P. 08-09-06 00:54

Eu nu stiu ce va agitati atata,ca eu cel putin,auzeam din stanga si-n dreapta numai parerei de rau despre Dany al vostru,nicidecum ca e mare sofer ci din contra,zicea lumea ca a facut cacatu' praf iar.

:rolleyes2

Xel'Naga 08-09-06 01:14

adica pot sa zic ca a fost calarita saraca masina NU numai de FETE ci si de GAY-s :lol:

blondu_vsp 08-09-06 01:52

Ma baieti....voi stiu k participati la ilegale din 95 george_smiley05 intreaba si tu daca tot esti expert pe Micutzu No speed de Dany....sau pe txa.....si dupa aia vorbim....ok.....si cu organizarea nu am nik k eu am intrat fara probleme....daca stii sa te descurci bv...daca nu stai afara:)

NightClubRacer 08-09-06 01:54

maine poimaine,masina ta va aparea in filme de adulti. :lol:

blondu_vsp 08-09-06 02:07

a mea? dc ?dc sa apara in filme ptr adulti?

NightClubRacer 08-09-06 02:17

scuze greseala mea...nu a ta, a lui cosmin. Nu era postu cand am scris mesaju! ;)

All times are GMT +2. The time now is 11:46.

- Copyright 2025 4Tuning