![]() |
Re: Machetele mele - florinvfd
deja e spectacol...
|
Quote:
Pozele combinate sunt facute chiar la tine in Brasov...in parcarea Carrefour, in ziua in care am cumparat gt3-ul si era frig de mureai. Cutia la gt3 e pe la tine? 8) sa nu exageram cu extraterestrii :) |
faine pozele, felicitari. :shock:
machetele nu sunt de vis....se gasesc pe toate drumurile la preturi de Maisto. la drift editarea e foarte buna, punerea in cadru...la pamant ( macheta nu are sofer, si mai are si o alta macheta in fata....ceea ce ma face sa ma gandesc la un lucru facut de cocalarii cu masini prin diferite locuri... ) spor la pozat ...cand mai mergi la poze zi-mi si mie...sa mai fac si eu la machetele mele.... 8) |
2 Attachment(s)
Quote:
machetele se gasesc usor..la preturi bune, dar nu chiar de maisto. faza cu burnout-ul nu a fost programata in nici un fel. fuma prietenul cu care eram la Brasov..se uita la machete..si a zis sa le fac o poza cu fum..iar pe frigul care era acolo..nu iti mai treceau prin cap regii sau ca asa fac burnout cocalarii :lol: am atasat poza originala + una cu sofer..cu permisiunea ta :-P referitor la pozat...poate organizam intr-o zi ceva, ne adunam mai multi, dar sa fie mai cald afara. |
Cutia de la Gt3 este la mine, da. Cand mai treci prin Brasov o sa ti-o dau, dar sa-mi spui din timp daca este sa o iau din beci de la prietena. 8)
|
12 Attachment(s)
adaug si celalalt porsche..cu mai putine poze
Porsche 911 turbo (996) - Autoart 1:18 |
Asta ori se confisca...ori trebuie sa facem o sedinta cu ceva Ferrari de la mine, ca intre rivali 8)
|
imi place cat de bine a iesit in ulima poza..
|
Quote:
|
ultima e de pus in rama florine, dar chiar nu te-ai gandit sa-ti faci si niste tablouri cu cele mai reusite poze ale tale?
|
Ce-ti mai place sa le pozezi:poke:
Super super si pozele si machetele...merg de minune toate 3:-P Ultima chiar merge tablou...din ala pe panza cu fundalul alb-negru si masina rosie:lol: |
Superbe si machetele si pozele sa te bucuri de ele!
Nu stiu daca te-a mai intrebat cineva dar imi poti spune si mie cu ce camera foto sunt facute pozele?Pe privat sau aici, unde doresti! Multumesc! O zi buna! am gasit in primele posturi :Canon EOS 450d, si acum tot pe asta o folosesti?Pare-mi-se ca difera diferenta de calitate intre pozele de la primele pagini ale topicului si cele de acum 1-2 pagini?! |
Quote:
|
Camera e aceeasi (scrie in EXIF-ul pozelor), difera obiectivul probabil.
|
15 Attachment(s)
Camera e aceeasi, obiectivele aceleasi, poate sa zicem ca am facut mai mult cu 100mm in ultima vreme 8)
(canon 450d, 17-85IS, 100mm f2.8 si un blitz extern..in casa) La unele poze e folosit si un canon a610. Sa nu exageram cu tablourile :) Asa niste poze pe hartie am scos..dar tablou inca nu. Mai adaug o macheta, cea castigata la concursul foto: Mercedes SL65 AMG - Mondo Motors 1:18 (poza cu motorul nu imi apartine, e de pe internet.) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning