![]() |
Re: Turbo Charger ... Pe ce masina vreti sa il puneti ?
Quote:
Oricum va multumesc. |
Quote:
Quote:
Acuma vace un prieten de al meu e30 325 turbo pentru drift. |
AndreiABS, pai ce ai tu acum e natural aspirat, nu e turbo. Daca-ti pui blow-off nu stiu cum o sa-ti fisiie (probabil asta vrei, doar efectul) pentru ca atunci cind ridici piciorul de pe gaz nu se prea formeaza nici o presiune prin admisie care sa trebuiasca eliminata.
P.S.: cine-ti asculta tie masina cum fisiie prin trafic in afara de tine?! Zvirli vreo 250EUR aiurea, mai bine cu aia iti faci un chip tuning si mai cistigi vreo 10CP la motorul tau. |
Am mai pus intrebarea si in alta sectiune a forumului dar nu ma lamutit nimini ..poate aici am mai mult noroc!
Am o astra an '96 cu motor 1,7 dti model opel si tubo ei ii rup axul, as vrea sa il inlocuiesc si negasind unul identic mi-a venit ideea de ai adapta unul de o cilindrie mai mare...gen 2000-2500 tdi Acu vine intrebarea....as castiga ceva putere daca as face modificarea? Are de suferit motorul? |
in conditii normale nu va fi afectat motorul foarte tare.
motoarele isuzu sunt foarte bune. Da cui o turbina mai mare care transporta mai mult aer in motor, trebuie sa asiguri si mai multa motorina pentru un amestec ideal. |
Quote:
Cu un pic debitul mai mare zic a ar fi ok....ideea e daca castig ceva putere?? |
Daca intra mai mult amestec evident ca castigi putere.
|
Quote:
Ca ar avea nevoie motorasul de ceva putere....am jante 7j-16" si cam sta pe loc!:cry: |
hm....ai dreptate, nu e aceasi constructie cele 2 motoare de 1.7 de la opel...
1.7TD -68 cai 1.7TDS-82 cai (Isuzu) Asta inseamna ca motorul e ... , cel mai simplu ar fi sa pui pompa de motorina macanica (relativ ieftin, costa cat un chip, cu debit mult mai mare) turbo de la un TDI 2.5 (sunt multe de vanzare) un intercooler relativ mai mare si cam atat. Poate o sa ai probleme cu compresia mare dar pana la 1 bar tre sa reziste ... acuma tre sa fie undeva la 22:1 |
Avand in vedere ca motorul ii turbo cu un pic de debit mai mare ar trebui sa fie ok....zic eu!
|
Cred ca gasesti raspunsul, mai mult, am si dat.
|
totusi cu chipul nu ma lamurit nimeni:cry:
|
Quote:
|
daca vrei iti pot spune ce trebuie pus
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning