![]() |
Re: Onesti
Quote:
asta k sa stie si baietii de pe forum. y know ho you are ............... ;) |
si chiar asa, nimeni nu sta pe langa mate-fizica de pe forum :!!!: multumesc pt felicitari, pt cei care nu stiu, am luat licenta cu 10 :lol:
|
inseamna ca ai motiv sa fii pe sistem BECK'S!!! uite ca noptile in care aveai un status dubios au dat roade. si daca tot e vb de 10 si fratiorul meu tot atat a luat da romana oral!!!
|
m-a intalnit in seara asta cu domnul psiho i-am zis de intalnire si a zis ca o sa fie prezent la intalnire. daca cineva il poate anunta si pe DED...
|
nu cred ca vine DED
|
Deci catzi suntem pan acu?':)
|
Onestiul se mareste pe zi ce trece si exista ceva lume ce se implica,iar in scurt timp veti ajunge "mari"..Bafta!!
|
pai era si timpul sa iesim si noi la iveala pt ca avem cu ce numai ca nu suntem toti sub aceeasi umbrela. pe viitor speram sa schimbam chestia asta
|
Dar vreti sa va uniti cu Bacaul sau sa aveti voi o comunitate aparte,sa aveti intalnirile voastre,clubul vostru si cand si cand sa mai dati kte o fuga pe la Bacau la intalniri?
|
Quote:
ce u daca postezi pe forum vrei sa agati pe cineva?:chainsaw: dupa parerea ta cred k ar fi trebuit sa-mi cer voie sa postez:!: |
Quote:
|
imi pare rau ca va dezamagesc dar am nunta sambata
|
pai nunta e sambata. noi ne intalnim luni ora 21.00. ar fi pacat sa nu vii
|
Imi pare rau k nu poti fi alaturi d noi :(
|
deci luni la 21:00 voi fi si eu prezent.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:45. |
- Copyright 2026 4Tuning