![]() |
Re: Golf 3 - work in progress
4 Attachment(s)
Tot la categoria "pregatiri pentru primavara", adaug un set de jante BBS Mahle pe 15", 7j. Multumiri ZAK. Poze :D
|
Frumoase jantele sa le invarti cu placere:),lasi culoarea asta sau o schimbi?
|
Mersi :) Deocamdata ramane culoarea asta. O sa fie ori albe, ori ceva culoare mai "tipatoare".
|
f tari rotilele,frumoasa si masina ,app jantele vechi nu te incurca?
|
Multumesc de apreciere. Jantele vechi le-am vandut :)
|
Quote:
Numai de bine! |
arata demential felix. sa le invarti sanatos
|
Capacelele alea le gasesti pe e-bay, din cate am inteles, dar sunt rare si destul de scumpe. Noi ma indoiesc ca se mai fabrica, dar nu stiu sigur :D Multumesc la fel Ralphy:-)
|
Ar trebuii sa imi multumesti si mie nu numai lu zak :lol: ca eu l-am convins sa le vanda sa isi ia RM-uri :lol:
Glumesc omule frumoase ca intotdeauna rotile sa le invarti cu placere si sa ai grija de ele mult timp de aici incolo ! Despre capace se gasesc pe e-bay si pretul este in jur de 250 $ dar sunt cum a zis si Felix cam raritati ! Bafta cu masina |
Asta nu stiam, mersi oricum gek :lol: Bafta si tie :)
|
Bancheta de pe golf 3 cu 2 usi, se potriveste pe golf 3 cu 4 usi? Multumesc :)
|
Quote:
|
se potriveste 100% faine jante
|
io acuma ma duc sa protesez si cand vine televiziunea sa ma intrebe ce-mi doresc de protestez le spun ca io vreau BBS-uri
PS: Esti un nesimti si tu si ionut, fivar bbs-urile de azi sunt hater :lol: pe mine sa nu ma mai salutati pana nu-mi iau jante de doamne ajuta |
Nu esti normal GRS-ule, sa ma suni sa imi zici pe ce post sa ma uit :lol:. Am gasit o bancheta si de aceea am intrebat. Mersi de raspunsuri :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:42. |
- Copyright 2026 4Tuning